Jeg har bestilt alt mit neglegrej fra Neglefeber. Jeg er super glad for det. Let at arbejde med og holdbarheden er god. Deres kundeservice er også super god med hurtig svar og behjælpelighed. Kan... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Elsker alle deres produkter, mine negle holder så godt med deres produkter 😍 ingen andre steder kan måle sig med neglefebers imo. 💕 Og så har de ofte lækre tilbud 😍
La empresa ha respondido
Neglefeber er en sikker og tryg måde at bruge nethandel på. Jeg har gennem flere år købt mine og pigernes negle ting hos neglefeber og jeg er altid blevet mødt med højt service niveau, altid parate... Ver más
La empresa ha respondido
Min el neglefil jeg havde købt hos dem for ca 2 år siden gik desværre i stykker da den begyndte at blive meget varm under brug. Kontaktede dem for at høre om hvor længe de havde reklamationsret og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Neglefeber brænder vi for vores virksomhed. Vi fokuserer på at finde unikke produkter i høj kvalitet, som altid giver dig det bedste resultat. Vi har sænket priserne for at sikre, at du altid får en god handel. Samtidig tilbyder vi hurtig, effektiv og venlig kundeservice.
Información de contacto
Agern Alle 24, 2970, Hørsholm, Dinamarca
- info@neglefeber.dk
- neglefeber.dk
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har bestilt alt mit neglegrej fra…
Kan kun anbefales.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Syntes det er et meget ubehageligt og…
Syntes det er et meget ubehageligt og flabet sted ar handle negle produkter hos.
Da jeg var ny i negleverden stillede jeg nogle spg til dem, og de blev så irriteret at de ikke gad svare længere og klaget over jeg stillede for mange i stedet for give god kundeservice. Så får man bare sådan et flabet svar tilbage, med teamet har snakket om du stiller mange spørgsmål vi kan ikke hjælpe dig længere. Seriøst et snoppet sted, og ejeren virker så falsk med det med hun siger hun går så op i hygine og sikkerhed. Men alle hendes produkter kan købes på aliexpress, og shein forskellen er bare hun har fået lavet et logo over det. Det jo en tilgrin virksomhed, og vil aldrig handle der så må de fille negle hendes ansatte, og tude over ikke at svare på de mange spg de får for det er åbenbart så trættende og hårdt for dem. Man skulle tro det var mean girls der arbejdet der, mine nærmeste og mig vil aldrig købe derfra igen og deres lamper er så dårlige, samt negle produkter. Det går sikkerts konkurs i fremtiden.

Respuesta de Neglefeber.dk
bruger deres buildergel til alle negle…
bruger deres buildergel til alle negle jeg laver, og det er min yndlings at bruge!

Tilfreds
Jeg bruger kun neglefeber. Det er nemt, hurtigt og har nogen gange ret gode tilbud.

Serviceminded firma
Rigtig gode og holdbare produkter. Videoerne har hjulpet mig. Damerne er bare så søde og hjælpsomme. Hurtig levering.

Respuesta de Neglefeber.dk
Hurtig levering og god indpakning
Hurtig levering og god indpakning, så mine varer ikke kan gå i stykker. I har gode produkter på jeres hjemmeside😀

Respuesta de Neglefeber.dk
Altid skønt at bestille fra neglefeber ❤️
Og så har de ofte lækre tilbud 😍

Respuesta de Neglefeber.dk
Let at finde de ting man skal bruge som…
Let at finde de ting man skal bruge som første gang kunde på hjemmesiden
Flotte produkter til en god pris som jeg glæder mig til at modtage

Respuesta de Neglefeber.dk
Altid hurtig levering og de bedste…
Altid hurtig levering og de bedste produkter ❤️

Lækre produkter
Lækre produkter, god service, mega hurtig levering og en masse lærings materiale 😊

God oplevelse
Jeg bestilte en pakke skinclamps - på trods af, at det var påske, kom pakken hurtigt frem, og varen levede fuldt op til mine forventninger

Respuesta de Neglefeber.dk
God og overskuelig hjemmeside.
God og overskuelig hjemmeside.
Fantastisk kundeservice, både de ægte mennesker bag skærmen men også deres chat bot.

Respuesta de Neglefeber.dk
Der er altid hjælp at få og dejlig…
Der er altid hjælp at få og dejlig hurtig levering. Gode tilbud og de er gode til at connecte med deres kunder.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.