Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grunden til denne bedømmelse er at der desværre var fejl i den vurdering de sendte til mig, efter en opfølgende samtale med firmaet og revurdering jeg min bedømmelse, de har rette deres fejl og har in... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en lang og go dialog med chefen selv og han tog sig tid til at forklare hvordan hans udregning hang sammen. Jeg overvejer endelig at få afgiften regnet hos skat. Men da jeg tog en hurtig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kan ikke takke morten og nem autoimport nok ;-) de bragte vores flyttevogn fra belgien til danmark da den var brudt sammen under vores flytning fra england til danmark. klar kommunikation fra placer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt og personlig service fra Morten hos Nem-Autoimport. Jeg fik en BMW i3s hjem fra Tyskland. Alt forløb rigtig fint. Morten svarer hurtigt på mail og opkald og da jeg fredag eftermiddag stod i... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de importación y exportación

Escrito por la empresa

Vi kan hjælpe dig med alt, når du overvejer eller har besluttet at din næste bil skal være fra fx Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig eller... Både transport, toldsyn/syn, afgift, nummer plader mv.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ved at bruge realistiske handelspriser…

Ved at bruge realistiske handelspriser vil afgifterne blive lidt mere realistiske , sparede 32% i afgift ved at søge ved skat

6 de enero de 2026

Respuesta de Nem Autoimport

Jeg ved ikke om jeg skal sige tak for snakken - for du ville på ingen måde lytte.

Du mener, at du ved ALT om afgiftsvurdering. Alligevel sviner du mig til, fordi at jeg ikke har skrevet på min side, at vi skal beregne handelsprisen ud fra forhandlerannoncer.
Du nægter at tro på, hvad jeg fortæller dig og vil end ikke have, at jeg sender dig et link til Motorstyrelsen, hvor tingene står sort på hvidt.
Dertil har du:
- ikke fået en fast vurdering hos os - du har "bare" fået et skøn. Det vil sige vores bedste bud - uden at vi har fået et stelnummer.
- IKKE fået en fast afgift hos SKAT – men blot deres SKØN.

Du har nemlig slet ikke købt bilen, du har end ikke et stelnummer, og der er INGEN som ved om vores skøn er mere rigtigt end Skat’s. Dette gav du mig trods alt ret i.
Men alligevel så skal jeg have en så dårlig anmeldelse fordi vi har lavet et skøn ud fra gældende lovgivning, det er uden for min forståelse. Når jeg skal straffes med en 1* anmeldelse - hvad ville du give en webshop, som trækker dine penge og ikke sender dig en vare? Eller en webshop, som ikke svarer?
Faktum er at du har fået et skøn efter gældende lovgivning, du har på intet tidspunkt kontaktet os for at spørge ind til vores vurdering – og du har ikke sparet 32 % i afgift.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow hvor var det en god oplevelse

Jeg fik kontakt til Morten Eifler, indehaveren i en weekend da jeg havde købt en bil i Tyskland der skulle hentes hjem. Han svarede med det samme, gav super service, link til hjemmesiden og vupti, transporten var bestilt. Jeg havde forventet 3 ugers transport (det har jeg fået oplyst af andre at det tager) men der gik vel omkring 1 uge, så ankom bilen.
Jeg kommer helt sikkert tilbage igen når der skal ske udskiftning næste gang.

19 de enero de 2026

Fremragende service

Skulle for første gang købe en bil i Tyskland og var lidt nervøs for om det ville foregå rigtigt og hvem jeg kunne stole på.
Jeg kontaktede NEM autoimport, som jeg ikke kendte i forvejen.
Sjældent har jeg mødt så hjælpsom service. Morten som jeg snakkede/skrev med, delte oplysninger og gode råd ud.
Da det var lige før jul, var der lidt bekymring over om bilen kom hjem i 2025. Men Morten trykkede på de helt rigtige knapper, og en uge efter jeg havde bedt om en vurdering, stod bilen til afhentning.
En meget behagelig og helt nede på jorden oplevelse. Havde gerne givet flere stjerner. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Morten og NEM Autoimport

18 de diciembre de 2025

Hej Kaj

Tak for din fine anmeldelse!

Det var en fornøjelse :)

Mvh. Morten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en lang og go dialog med chefen…

Jeg overvejer endelig at få afgiften regnet hos skat. Men da jeg tog en hurtig beslutning 1 time før synshallen lukkede så jeg kunne få nummerplader på bilen ringene jeg igen til nem import. Han lavede en hurtig genberegning og sende info med betaling på mail.

Jeg overførte pengene og 15min inden synshallen lukkede fik jeg udleveret mine nummerplader.

Fedt der blev reageret hurtig og effektiv..

Skulle jeg finde på at importere en bil igen bliver det nem import

31 de octubre de 2025

God kommunikation, hurtig ekspedition

God kommunikation, svarer hurtigt på mail og telefon. Købte en elbil i Tyskland, og selvom afgiften er 0,- kroner skal den efter Toldsyn låses op ved Motorstyrelsen, og det blev klaret meget hurtigt, noget som Motorstyrelsen selv ville have taget flere uger om at gøre.

3 de noviembre de 2025

Hej Søren.

Tak for din fine anmeldelse - og tillykke med bilen :)

/Morten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første gang med en bil hjem fra Tyskland

Efter mange år med firmabil skulle jeg selv finde mig en bil - efter meget søgning på nettet besluttede jeg at finde en i Tyskland, Morten fra Nem autoimport har været en super støtte og uden hans hjælp var jeg ikke kommet i mål - super behagelig oplevelse og alt spillede hele vejen igennem processen 😄

29 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.