Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en realistisk pris inden for lovet tid, bilen gik desværre ikke igennem syn (veteran bil) så jeg har ikke benyttet mig af tilbuddet endnu, men det er min hensigt når bilen er klar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god service og hjælp fra Morten, samt fleksibel ved ændring af transporten. Eneste misforståelse i mit forløb er prisen på import afgift, da min bil kun er blevet registreret til 51.000... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en lang og go dialog med chefen selv og han tog sig tid til at forklare hvordan hans udregning hang sammen. Jeg overvejer endelig at få afgiften regnet hos skat. Men da jeg tog en hurtig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt og personlig service fra Morten hos Nem-Autoimport. Jeg fik en BMW i3s hjem fra Tyskland. Alt forløb rigtig fint. Morten svarer hurtigt på mail og opkald og da jeg fredag eftermiddag stod i... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de importación y exportación

Escrito por la empresa

Vi kan hjælpe dig med alt, når du overvejer eller har besluttet at din næste bil skal være fra fx Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig eller... Både transport, toldsyn/syn, afgift, nummer plader mv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det var nemt med Nem Autoimport

Nem Autoimport har stået for at hente vores bil hjem, syn den og omregistrere. Alt forgik nemt og Hurtigt.
Før og under forløbet havde jeg nogen spørgsmål, Nem Autoimport var hurtig og gode til at svare.

6 de noviembre de 2024

Respuesta de Nem Autoimport

Tak Egil - og tillykke med bilen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du/i ligesom jeg var i tvivl om…

Hvis du/i ligesom jeg var i tvivl om hvilket firma man skal benytte til import mm.
Kan jeg kun sige at at alt omkring nem autoimport har været positivt.
Super kundeservice.👍
Løbende information omkring forløbet.👍
Hurtig retursvar.
Ja der er ikke noget at sætte en finger på,
I kan trygt vælge dette firma.

Thomas Andersen.

5 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt nem auto import 2 gange…

Jeg har brugt nem auto import 2 gange nu, og det har kørt uden problemer begge gange. Jeg kan varmt anbefalde at bruge dem, hvis du skal have importeret en bil.🙂👍🏻

31 de octubre de 2024

Hej Kenneth.

Altid en fornøjelse :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nogle rare mennesker jeg fik kontakt…

Nogle rare mennesker jeg fik kontakt til. De kunne desværre ikke hjælpe mig da jeg var på udkig efter en ny bil. Dog fik jeg en lang liste med potentielle biler som jeg afviste. Kunne godt overveje at kontakte igen en anden gang.

16 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en service og venlighed. Kæmpe anbefaling her fra!!

Jeg købte en bil i Tyskland 🇩🇪 som jeg selv regnede med at hente.
Men jeg tjekkede lige på nettet hvad det ville koste med transport. Og da jeg så hvad Morten skulle have for at hente den hjem var jeg ikke i tvivl om at han skulle hente den. Og igen så skulle jeg ikke risikere at køre den hjem med kun ansvars forsikring på de tyske eksport plader.

Jeg tjekkede hans pris beregnet ud som bare fungere 100% og derefter kommunikation via mail. Der var altid hurtig svar og hjælp.
Hold nu op det gik hurtigt. Jeg fik Morten til det hele og måtte betale sølle 800 kr ekstra for at han kunne gøre bilen klar i samme uge som den kom hjem. Det er service.
Min histore er at jeg bestilte transport via hans hjemme side onsdag i uge 42 og bilen kunne jeg hente ved ham idag fredag i uge 43.
Kunne man give mere end 5 stjerner så fik han det.
Kæmpe tak Morten for hjælpen og skal jeg have hentet endnu en bil bliver det dig der kommer til at stå for det 🙂

25 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Hej Jakob.

Tak for din anmeldelse :)

Kanon Service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kanon service hele vejen igennem. Morten var klar på at besvare alle mine spørgsmål (også de dumme🙈)

Transportøren mistede desværre den ene nøgle til min bil - men det fikser Morten med transportøren.

Kanon oplevelse, og ikke sidste gang jeg bruger Nem Autoimport👍

23 de octubre de 2024
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.