Información sobre la empresa

1. Catering
  2. Restaurante económico

Escrito por la empresa

NeMBuffet levere catering i Storkøbenhavn og på Sjælland. Vi laver Vegansk, Vegetarisk eller Klasisk buffet der er lige til at sætte på bordet. Se vores udvalg på vores hjemmeside og bestil mad til din næste fest allerede i dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik stegt flæsk i dag fra de danske klassikere

Fik stegt flæsk i dag, og kartofler var overkogte og med skrald, kødet smagte meget af gris (som folk siger af lam smager af uld) sovsen var pjaske tynd også glemte de at give rødbeder med.
Kan ikke anbefale dette sted, og så bestiller man fra de danske klassikere og får mad fra dette sted. Jeg er virkelig skuffet

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utroværdig smørrebrødsforretning

Jeg har fået leveret smørrebrød fra Amager Smørrebrød, som er en del af NemBuffet, de har ihvertfald samme cvr.n
Det var så ringe. Vi bestilte:
1 stk m fiskefilet og rejer - vi fik fiskefilet m remoulade.
1 stk m mørbradbøf - der fik vi hakkebøf i stedet.
1 stk m hønsesalat som dog var hønsesalat. En meget tynd sag som smagte fabriksfremstillet.
Vi prøvede via Wolt at få vores penge tilbage, vi fik kun stykket med fiskefilet refunderet, da man påstod at stykket med hakkebøf var mørbradbøf som var hakket (sikke noget vrøvl).
Jeg vil derfor lige advare alle om at Amager Smørrebrød alias NemBuffet ikke er til at stole på og af meget ringe kvalitet

10 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan helt klart anbefale NeMBuffe

Jeg kan helt klart anbefale NeMBuffe. Jeg bestilte den store veganske buffet i oktober. Og selvom de havde ændre menuen her efter jul, fik jeg præcis det jeg havde bestil.👍
Virkelig dejligt mad, (selvom jeg ikke selv er veganer) og der var rigelig. Priserne er rimelige. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller mad der fra 10⭐️ fra mig👍

20 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefales

Vi fik en traditionel julebuffet til vores firma julefrokost. Det var lækkert, smagsfuldt og farverigt.. det kan klart anbefales. Pris er helt rimelig og der har været den bedste betjening.

12 de noviembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.