Ren svindel! Bestilte derfra 19. mars 2026, nå 7 uker senere har jeg fortsatt ikke mottatt varene. De svarer ikke på epost eller telefon, forsøkt gjentatte ganger. Om noen vurderer å handle der så g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Ver más
Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Ver más
La empresa ha respondido
Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg liker veldig å handle hos dere
Jeg liker veldig å handle hos dere, men må dessverre gi dere færre stjerner igjen- grunnen: manglet av varer😔. Ofte står det at varene er på lager, men i virkeligheten er de utsolgt.

Respuesta de Nemdag NO
Bsillig produkter og rask levering og…
Billig produkter og rask levering og topp supert fornøyd

Produktene er ikke orginale
Produktene er ikke orginale.
Dårlig kunde service .
Kjøpte 6 stk wella hårspray den er ikke orginal. De sier vi kan ikke retunere varene etter 14 dager.
Hva med reklamasjon ?
Jeg må kaste alle spray i søpla .

Alltid gode priser
Alltid gode priser, fine, gode produkter og god service! Lett å si opp abonnement om man ønsker det! Bare positive tilbakemeldinger fra meg!

Det går rask og greit
Det går rask og greit, men jeg har et ønske egentlig det er å vite hva er ikke i tilgjengelig før jeg betaler. Noen ganger jeg er her for å kjøpe noe spesielt og kjøper andre ting i tillegg. Men hvis den hoved ting er ikke tilgjengelig så hovedsakelig trenger jeg ikke de andre.

Uslåelig på pris
Uslåelig på pris og de har nesten overgått seg selv i rask ekspedering 😀Bestilte på tirsdag og fikk varene mine etter 2(!) dager

Respuesta de Nemdag NO
Veldig gode priser, dårlig innpakning.
Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbymaling). Det var egentlig bare kastet oppi en boks med litt papir, der andre butikker gjerne pakker malingen inn i bobleplast. Det var et ganske stort hull i ytterboksen, men heldigvis ser ingenting ut til å være skadet.
Bestiller gjerne fra nemdag igjen, men håper de skjerper seg på innpakningen.

Respuesta de Nemdag NO
Billige og gode produkter. Super fornøyd
Billige og gode produkter.

Respuesta de Nemdag NO
Fornøyd kunde👍Siste pakken jeg fikk…
Fornøyd kunde👍Siste pakken jeg fikk skulle ønsket at det ble bedre pakket for den ene skyllemiddel flaska ble sprukket og det var over til de andre ting jeg bestillte 🙈🥹

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.