Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren svindel! Bestilte derfra 19. mars 2026, nå 7 uker senere har jeg fortsatt ikke mottatt varene. De svarer ikke på epost eller telefon, forsøkt gjentatte ganger. Om noen vurderer å handle der så g... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de entrega de comestibles
  2. Proveedor de productos de belleza

Escrito por la empresa

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg liker veldig å handle hos dere

Jeg liker veldig å handle hos dere, men må dessverre gi dere færre stjerner igjen- grunnen: manglet av varer😔. Ofte står det at varene er på lager, men i virkeligheten er de utsolgt.

18 de junio de 2023

Hei Agnieszka,

Takk for tilbakemeldingen din, til tross for at denne anmeldelsen dessverre er i den lave enden.

Vi er veldig lei oss for å høre at du ikke tror at vi har alle varene du ønsker for øyeblikket.

Vi vil selvfølgelig ta med oss tilbakemeldingen din og kontakte den aktuelle avdelingen slik at vi kan forbedre oss.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har ytterligere spørsmål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bsillig produkter og rask levering og…

Billig produkter og rask levering og topp supert fornøyd

7 de julio de 2023

Hei Nina,

Tusen takk for at du tok deg tid til å lage denne flotte anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Flott å høre at du har opplevd billige produkter og rask levering når du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😆

Hei Merethe,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne nydelige anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at alt var bra da du handlet hos oss😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌

Produktene er ikke orginale

Produktene er ikke orginale.
Dårlig kunde service .
Kjøpte 6 stk wella hårspray den er ikke orginal. De sier vi kan ikke retunere varene etter 14 dager.
Hva med reklamasjon ?
Jeg må kaste alle spray i søpla .

5 de julio de 2023

Hei, Said,

Vi kan dessverre ikke finne deg i systemet vårt, siden du ikke har oppgitt noen informasjon.

Alle våre produkter er ekte og originale - så vi forstår ikke denne anmeldelsen.

Vi er alltid her for å hjelpe deg - du er velkommen til å kontakte oss hvis du har flere spørsmål.

Alltid gode priser

Alltid gode priser, fine, gode produkter og god service! Lett å si opp abonnement om man ønsker det! Bare positive tilbakemeldinger fra meg!

19 de junio de 2023

Hei Olga,

Tusen takk for at du tok deg tid til å lage denne fine anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utrolig glade for å høre at du alltid har opplevd gode priser, gode produkter og god service når du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😊

takk til dere

14 de junio de 2023

Hei Ahmed,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne fantastiske anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Flott å høre at du hadde en flott opplevelse da du handlet hos oss 😊

Vi ser frem til å se deg igjen 😍

Det går rask og greit

Det går rask og greit, men jeg har et ønske egentlig det er å vite hva er ikke i tilgjengelig før jeg betaler. Noen ganger jeg er her for å kjøpe noe spesielt og kjøper andre ting i tillegg. Men hvis den hoved ting er ikke tilgjengelig så hovedsakelig trenger jeg ikke de andre.

14 de junio de 2023

Hei, Oksana,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne nydelige anmeldelsen med de 5 vakre stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er så glade for å høre at det alltid er problemfritt, bra og raskt når du handler hos oss 😆

Vi tar selvfølgelig tilbakemeldingene dine til etterretning, slik at vi kan forbedre oss 😊

Vi gleder oss til å se deg igjen 😍

Anbefales

Kjapp levering, god service og varene sto til forventningen

20 de junio de 2023

Hei Anne Mari,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne fantastiske anmeldelsen med de 5 fantastiske stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utrolig glade for å høre at du har opplevd rask levering, god service, og at varene har blitt mottatt som forventet når du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og god pris.

20 de junio de 2023

Hei Arvid,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du liker de lave prisene våre og at du har opplevd rask levering 🤩👌.

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌.

Uslåelig på pris

Uslåelig på pris og de har nesten overgått seg selv i rask ekspedering 😀Bestilte på tirsdag og fikk varene mine etter 2(!) dager

13 de junio de 2023

Hei Hege,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro vi er glade for å høre om din positive kjøpsopplevelse hos oss 😍.

Vi håper å se deg tilbake snart igjen 🙌.

nemdag.no

Bra produkter og billig

Hei Monica,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro vi er glade for å høre at du liker vårt utvalg og lave priser 😍.

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig gode priser, dårlig innpakning.

Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbymaling). Det var egentlig bare kastet oppi en boks med litt papir, der andre butikker gjerne pakker malingen inn i bobleplast. Det var et ganske stort hull i ytterboksen, men heldigvis ser ingenting ut til å være skadet.
Bestiller gjerne fra nemdag igjen, men håper de skjerper seg på innpakningen.

23 de mayo de 2023

Hei Fabian,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne fine anmeldelsen med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd at vi har veldig gode priser også uten medlemskap, og at du fikk bestillingen din raskt 😍

Vi beklager å høre at pakken din ikke ble pakket godt inn - vi tar naturligvis alltid tilbakemeldinger til oss slik at vi alltid kan forbedre oss 😊

Vi håper å se deg igjen 😆

De beste hilsener,

Rask og enkel kjøp

Hei Øyvind,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene, vi er fornøyd med dem ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er flott å høre om opplevelsen din - vi ser frem til å gi deg flere gode kjøpsopplevelser 🙌.

Varene kom lynraskt!

31 de mayo de 2023

Hei Mette-Cathrine,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for å høre at du har opplevd rask levering, og vi gleder oss til å se deg igjen 😍.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billige og gode produkter. Super fornøyd

Billige og gode produkter.

Hei Eklund,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd og at du liker de lave prisene våre 👌😍.

Vi ser frem til å se deg igjen 🙌.

Veldig rask levering

Veldig rask levering
De holder det de lover

22 de mayo de 2023

Hei Gertrud,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro vi er glade for å høre at du har opplevd rask levering og at du er helt fornøyd 🤩🙌.

Vi ser frem til å se deg igjen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fornøyd kunde👍Siste pakken jeg fikk…

Fornøyd kunde👍Siste pakken jeg fikk skulle ønsket at det ble bedre pakket for den ene skyllemiddel flaska ble sprukket og det var over til de andre ting jeg bestillte 🙈🥹

23 de mayo de 2023

Hei, Sonja,

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd når du handler hos oss 😍

Vi beklager å høre at en av skyllemiddel dine var sprukket og skadet andre varer under transport - det skal selvfølgelig ikke være tilfelle.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du opplever å motta en pakke i denne tilstanden, slik at vi kan finne den beste løsningen 😊

Vi håper å se deg igjen 😍

Gode produkter

Gode produkter. Rask levering. Konkurransedyktige prisar.

11 de mayo de 2023

Hei Åshild,

Vi er utrolig glade for å høre at du synes vi har gode produkter, gode lave priser og rask levering 😆

Vi gleder oss til å se deg igjen 😍

De beste hilsener,

Alt fungerte 100 %

11 de mayo de 2023

Hei Liv,

Tusen takk for de 4 stjernene og tiden din for anmeldelsen 🙌.

Vi er glade for å høre at alt fungerte som det skulle, og vi ser frem til å se deg igjen 🤩🙌.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.