Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hjemmeside med stort udvalg af mange forskellige varer. Jeg har i flere år købt knolde, løg og frø fra nemhjem og har kun oplevet høj kvalitet af løg og knolde samt spændende nyheder h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god service! Havde bl.a bestilt 234 blomsterløg (forud bestilling). Kom i en situation hvor jeg ikke havde mulighed for at få løgene sat når de kom kom hjem. Jeg skrev en mail, forklarede o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt det fineste fuglefoderhus af super duper kvalitet. Blev meget overrasket over den store pakke, for jeg havde regnet med, at jeg selv skulle til at samle det, når det kom, men det var allere... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Mercado de flores
  3. Jardín

Escrito por la empresa

Familiedrevet webshop med kvalitetsvarer til fornuftige priser. Shoppen har to primære områder. En del med træningsartikler / fitnessudstyr både til hjemmetræning og for foreninger, og en del med blomsterløg og havetilbehør. Vi har sjældent tilbud eller udsalg, men derimod har vi altid virkeligt skarpe priser. Vores normalpriser er ofte lavere end tilbudspriser andre steder. Er du på udkig efter eksempelvis billige blomsterløg i top kvalitet, eller en stærk kvalitets træningsmåtte til en god pris, så er Nemhjem.dk noget for dig. Vi sælger varer, som vi selv anvender i hverdagen, så vi er sikre på, at kvaliteten er i top. Vi er en helt almindelig familie, der nyder at være aktive sammen både i hjemmet og i haven. Vi ønsker at gøre det nemt for dig og dine at skabe det hjem, som gør dit hjem til et NemHjem, hvor du sammen med din familie vil kunne yde og nyde på en og samme tid, præcis som vi gør. Vores udvalg af både træningsartikler, havetilbehør og blomsterløg vokser hele tiden, da vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af kvalitetsprodukter til lavpris.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pga jeg havde købt godt

Pga jeg havde købt godt. Brugt mange penge.
Men mine pakker med løg var lagt i en pakke boks med frost øv.

28 de marzo de 2025
Logotipo de NemHjem

Respuesta de NemHjem

Kære Charlotte. Vi kan ikke lige se, at vi har sendt blomsterknolde til dig i år? Men kontakt os endelig, hvis der er en misforståelse mellem os. Vi forsøger altid at holde øje med vejrudsigten og undgå at sende i hård frost. Venlig hilsen Andreas og Helle.

Smidig returforløb😊

Jeg har købt uldgarn til en trøje. Den uldgarn jeg modtog var for hård og jeg forventede at trøjen ville komme til at kradse. Derfor skulle jeg returnere pakken. Jeg modtog turtelduer og venlig tilbagemelding og ligeledes modtog jeg tilbagebetaling af beløbet minus fragt. En dejlig og nem procedure.

28 de febrero de 2026
Opinión espontánea

SUPER KNÆSKAMMEL

Jeg havde set på forskellige hjemmesider - jeg ledte efter en solid knæskammel, da jeg har dårlige knæ.
Jeg slapper af i haven med at fjerne mælkebøtte i græsplænen m. m.
Havde en forespørgsel til Nemhjem om en ny kraftigere udgave som må belastes med 150 kg.
Dette tiltalte mig - jeg fik en hurtig venlig svar på mail.
Derfor bestilte jeg straks sådan en.
Har lige modtaget den - og det er kvalitet og godt forarbejdet må jeg sige.
Den kan de være stolte af at forhandle.
Jeg glæder mig til foråret hvor jeg igen kan komme ud og hygge mig med min ny knæskammel - virkelig et godt køb.
Kan kun anbefale NemHjem på det varmeste.

2 de febrero de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.