Vi skiftede til Nemsim, fordi TDC's priser for M2M er helt hen i vejret. Jeg faldt over Nemsim og tænkte de skulle have en chance for at gøre det nemmere og bedre end TDC. Og vi har siden ski... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Brugte aaalt for meget data ift. den dataplan jeg købte i første omgang. Derfor måtte jeg bede nemSIM kunderservice hjælpe mig til en større datapakke, så jeg da slap for overforbrugs”bøde... Ver más
Småt er godt. Danmarks bedste og hurtigste service, fra nok Danmarks mindste Mobilselskab. Er det ikke utroligt. Et andet selskab med nok 100 ansatte og et af de 10 største (Navn undladt) sætte... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks billigste M2M simkort til udstyr!
Información de contacto
Herstedvang 8, 2620, Albertslund, Dinamarca
- 71 99 17 10
- info@nemsim.dk
- nemsim.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det fungerer bare💪🏻💪🏻
Virker fint
Det bedste er når man ikke behøver at tænke mere over det, det virker jo bare.Det virker jo bare
Det virker jo bare, hvad vil man mere?
Fungerer upåklageligt
Har haft abonnement på Nemsin i flere år i forbindelse med fjernstyring af varmepumpe. Fungerer upåklageligt.
Super virker upåklagelig
Det har virket fra dag et aldrig haft problemer. Jeg har haft sim kortet i min kabinevarmer i bilen
Super nemt og god service.
Nemsim har været et fint bekendtskab.
Nemsim har været et fint bekendtskab.
Det har fungeret upåklageligt i de år vi har haft abonnement hos dem, så det kan vi kun anbefale.
Billig forbindelse til varmestyring i…
Billig forbindelse til varmestyring i sommerhus
Bruger NemSim til at fjernstyre…
Bruger NemSim til at fjernstyre varme/klima i campingvogn - super nemt og billigt og helt uden kvaler.
Det er ikke blot Nemsim; det er også en billig måde at have forbindelse til ex. en varmepumpe
Det har fungeret lige fra start.
Ikke noget med at miste kontakten til nærmeste sendemast.
Det virker og er nemt at bruge
Bruger mit simkort i mit hus i sverige
Bruger mit simkort i mit hus i sverige, og jeg har være 100% tilfreds. Dog synes jeg at prisen er steget lige lovligt meget det seneste år.
Fungerer super nemt med vores AirPatrol…
Fungerer super nemt med vores AirPatrol fjernbetjening til varmepumpe i svensk sommerhus.
Jeg anbefale dem ikke…
Jeg troede jeg kan spare penge da jeg bestilte det her. Der er en binding af 1 måneder. Internet var virkelig langsomt. Jeg opsagt min abonnement efter et pay dage. Spil af penge. Jeg anbefaler det ikke. Det tog extra 101 kr for 750mb internet udover min abonnement.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Virker efter hensigt - og til en pris som ikke kan sammenlignes. Meget tilfreds kunde.
Falsk markedsføring
Vores M2M simkort-løsninger er fleksible, moderne og helt uden binding! Skriver NemSim på deres hjemmeside. Men der er binding - siger man op f.eks. den 3. i en måned, skal man betale for resten af måneden PLUS en måned mere. Det er falsk markedsføring.
Skal man bruge mere end en gb data, er det i øvrigt også en dyr løsning i forhold til billigere mobilselskaber.
Nem bestilling
Nem bestilling. Kortet modtaget allerede dagen efter.
Bestilte simkort til et vildtkamera og…
Bestilte simkort til et vildtkamera og varmepumpe. Hurtig levering og god kundeservice. Virker perfekt
Lave priser og hurtig levering
Lave priser! Og hurtig levering.
Deres simkort virker fint til en alarm.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.