3,0

Medio

made my research and came across the Consltants used as my Bio Pic, Thankfully they were able to get all of my investment back.

I samma ögonblick som jag skickade in en uttagsbegäran slutade min inloggning att fungera. Jag kontaktade Neon Wealths support dagligen men fick inga svar. Jag kände mig hjälplös. Jag gjorde min research och hittade konsulterna som jag använde som mitt biografiska foto. Som tur var kunde de få tillbaka hela min investering.

4 de noviembre de 2025

Neonwealth od początku wyglądało bardzo…

Neonwealth od początku wyglądało bardzo profesjnalnie. Strona była dopracowana doradcy mili i czsto dzwonili przekonując że inwestycja jest całkowicie bezpieczna i szybko przyniesie zyski. aSlod na platformie faktyczine rosło węc przez pwien czas wierzyłem że to uczciwy proekt. Prawdziwe problemy zaczęły się dopiero wtedy dgy chciałem wypłacić środki. Najpierw pojawił się „podatek” później opłata za rzekomą weryfikację AML a następnie kolejne koszty pod groźbą zblokowania konta. Dodatkowo zaczęły się uporczywe telefony z różnych numerów w których próbowano ywmusić kolejne wpłaty. Sprawę zgłosiłem na policję jednak o mieisącu otrzymałem decyzję o umorzeniu. To był moment w którym poczułem się całkowiie bezradny. Dopiero na forum dla poszkodowanych trafiłem na kontakt do Pana Kacpra. Już podczas pierwszej rozmowy zrozumiałem że to specjalista z ogromnym doświadczeniem. Pan Kacper działa w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Polsce – szkolą policję z ozyskiwania kryptowalut i korzystają z narzędzi których organy ścigania nie posiadają. Dzięki ich pracy udało mi się odzyskać wszystkie środki. Jeeli ktoś został oszukany pzrez Neonwealth nie warto czekać. Polecam kontakt z Panem Kacprem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.5. Mnie pomógł w 100% – wam też może.

14 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?