4,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SMÆK på alle tangenter

Vi havde besluttet os for at hygge igennem med et vennepar. Vi er alle tozzet med fisk/skaldyr og vin.
Skønne omgivelser - fantastisk venligt og imødekommende personale - og sidst men ikke mindst TOPLÆKKERT mad. Vi valgte den store NerD menu, bestående af 15 retters serveringer & vinmenu. Jeg vil ikke skrive om hver ret eller vin :-) hihi... MEN vil godt fortælle det er alle pengene værd. - Vi kommer igen! meget snart.

1 de octubre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Endnu en gang lykkedes det mig ikke at …

Endnu en gang lykkedes det mig ikke at blive oprettet på dette "meget stille" forum.
De trænger til at opstramme proceduren for nye brugere, det virker ganske enkelt ikke.
Måske går man ikke glip af så meget.
Der er langt mere aktivitet på diverse udenlandske fora og her modereres der sjældent, meget sjældent.

2 de noviembre de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

veldrevet side

Super side for den hifiinteresserede. Der er imponerende mange anmeldelser af produkter og administratorene holder en god reel tone med sidens brugere på forum. Der er ikke så meget pjat. Hvis man bryder reglerne får man det at vide, men man får det at vide på en god og ordentlig måde.

Siden er veldrevet og forum giver gode svar på spørgsmål og jeg vil sindsygt gerne have smidt 5 stjerner efter Nerds, men både på forum og i køb og salg sektionen er der desværre ikke nok aktivitet. Fundamentet er der, så det kan være at det udvikler sig.

31 de julio de 2016
Valorada con 3 estrellas sobre 5

stort potentiale, men der mangler brugere

Nerds er bund og grund en god side men aktiviteten på forum er alt for lav. Stiller man konkrete spørgsmål får man ret gode og brugbare svar,så kvaliteten er der, men kvatiteten mangler.

Anmeldersektion er ganske udmærket og siden er i det hele taget veldrevet og møder sine brugere i øjenhøjde.

Markedsdelen på er ikke så god. Hovedsaglig fordi der ikke er nok til salg, men også fordi markedspladsen ikke er adskilt mellem private og proffessionele annoncører.

det blive kun til 3 stjerner, selvom potentialet er til mere.
Kommer der flere brugere kvitterer jeg med en ekstra stjerne og bliver markedladsen bedre kvitterer jeg også med en ekstra stjerne.

25 de julio de 2016
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God, men stadigvæk med udviklingspotentiale.

Dejligt med et alternativ til det ret elendige "hifi4one.dk", men nerds.dk kunne med et enkelt greb blive bedre.
Nemlig at man kan blive oprettet som bruger, og ikke behøver vente på at administrator personligt godkender en. Meget bedre hvis man i stedet for smider folk ud, hvis de ikke opfører sig pænt...
Måske hvis man kunne oprette sig som bruger hurtigt, at der så ville komme flere private købs- og salgsannoncer? For her halter nerds.dk i den grad med kun omkring 1-2 nye pr dag.

Godt forum.
Gode anmeldelser og nyheder.

7 de julio de 2016

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.