Consulta las opiniones de los clientes
Michael en zijn collega's weten precies met welke vragen je al eerder hebt gebeld. Er wordt geen tijd verloren met het verhaal dubbel vertellen. Je krijgt tips hoe je nog efficienter kunt werken met j... Ver más
Na vijf minuten wachten werd ik zeer kundig geholpen met het optimaliseren van ons WiFi netwerk met een Airport Time Capsule, Airport Extreme en een Airport Express waardoor we nu op alle verdiepingen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Voor particulieren en bedrijven tot tien werknemers. Wij helpen jou bij het installeren en onderhouden van al je digitale producten. Zo kun je slimmer werken én wonen.
Información de contacto
Savannahweg 66, 3542AW, Utrecht, Holanda
- +31881337000
- klantenservice@nerds.nl
- nerds.nl
super behulpzaam
super behulpzaam. was klein issue en opgelost binne 15 minuten. helemaal top
probleem met de email in zeer korte…
probleem met de email in zeer korte tijd opgelost door dit bedrijf.Helemaal fantastisch
Prettige snelle deskundige hulp
Prettige snelle deskundige hulp
Ook de directe en duidelijke communicatie kon ik erg waarderen.
Zeer snel gereageerd op mijn vraag om…
Zeer snel gereageerd op mijn vraag om geholpen te worden met een probleem. Direct een afspraak ingepland en er werd mooi op de afgesproken tijd contact opgenomen. Binnen nog geen half uur was mijn probleem opgelost op een duidelijk professionele en vriendelijke manier door Matthijs.
Tevreden klant
Als altijd geweldig goed en fijn geholpen door een van de Nerds.
Snel en correct geholpen
Ik wilde afscheid nemen van de iCloud
Ik wilde afscheid nemen van de iCloud. Helaas alle foto,s zowel op telefoon als computer foetsie. Gelukkig de redder in nood heeft mij opnieuw weer uit de brand weten te halen.Gewoon een goed bedrijf met direct contact.
Ik begreep niets van NAS en andere…
Ik begreep niets van NAS en andere mogelijkheden en na mijn gesprek met Roger is het een stuk duidelijker geworden. Nu even nadenken wat ik zelf moet doen.
Goeie gasten
Goeie gasten. Echte nerds :-) Al jaren klant en niet voor nix. Aanrader.
Wederom een positieve ervaring gehad…
Wederom een positieve ervaring gehad vandaag met de Apple Nerds. Luisteren goed, analyseren het probleem en komen met een oplossing in een korte tijd. In het verleden ook goed geholpen door hen. Indien er problemen zijn met de Mac zal ik hen altijd als eerste bellen. Nogmaals dank voor de hulp. Volgens mij gaan alle credits naar Dani.
Goed en snel
Ik kon snel een afspraak inplannen en ik werd goed geholpen. De medewerkers zijn altijd (klant)vriendelijk dus ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Snel geholpen
Kwalitatief en snel geholpen goed bel systeem zonder een robot die je 100 keuzes geeft ook wel eens fijn
Snel teruggebeld
Snel teruggebeld.
Probleem was snel duidelijk en goed advies
email op MAC weggevallen
Snel en efficient geholpen met een probleem op de Mac
Altijd heel vriendelijk geholpen
Altijd heel vriendelijk geholpen, en probleem wordt ook altijd opgelost. Wachttijd is niet te lang..
Zo prettig om ‘aan de hand’ te worden…
Zo prettig om ‘aan de hand’ te worden meegenomen door Roger als ik tegen gedoe aanloop!
Super deskundig Apple advies
Terugbelafspraak wordt nagekomen op tijd. Deskundig navigeren in mijn computer heeft het gewenste resultaat opgeleverd.
Verdwenen mappen in Mail werden teruggevonden en teruggeplaatst.
Goed resultaat
Wederom weer snel en vriendelijk en met goed resultaat geholpen door de Nerds.
De iMac vertoonde opstartproblemen na…
De iMac vertoonde opstartproblemen na de upgrate naar IOS26.
Gemeld aan Nerds, werd snel teruggebeld, problemen besproken en opgelost met vakkundige adviezen.
Geeft een gerust gevoel.
supergoed geholpen zoals altijd- al…
supergoed geholpen zoals altijd- al jaren heel veel plezier van jullie diensten :)
Más información sobre otros tipos de reseñas.