Erg blij met Netherbook
Ik heb een erg goede ervaring met Netherbooks. Ik ben vooral blij dat er in Nederland een tabletop RPG webshop is die ook verder kijkt dan alleen D&D. Ze hebben een selectieve collectie maar die is wel constant aan het verbreden met allerlei interessante systemen.
Ik heb hier inmiddels meerdere dingen besteld, onder andere boeken voor Forbidden Lands, Savage Worlds en een solo RPG. Alles werd snel verzonden en kwam netjes aan.
Wat voor mij echt het verschil maakte, was het persoonlijke contact. Ik was al een tijd op zoek naar de Savage Worlds Sci-Fi Companion, een boek dat in Europa eigenlijk bijna niet te krijgen is. Ik heb Frank hierover gecontacteerd en hij heeft het zelfs voor me kunnen regelen door het uit Amerika te laten overkomen bij een bestelling. Dat was echt topservice.
Door deze ervaring weet ik zeker dat ik in de toekomst eerst bij Netherbooks ga kijken (of Frank ga contacteren) als ik een tabletop RPG-boeken wil bestellen. Goede communicatie, snelle verzending en echt meedenken met de klant. Ik ben gewoon superblij met mijn ervaring hier.