NORDIC BATGAME, by Netsy Opiniones 26

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Julegave køb i hus til tiden! Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service 👌 Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse. Kan ikke blive bedre 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har lige ringet på min dør og udenfor står en meget venlig dame med de to x original bat games, som jeg har bestilt forleden dag. De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, d... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Modtager bat og bolde, der helt tydeligt er købt på Temu eller lign i en skotøjsæske!

Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

Udbyder af aktiviteten Nordic Batgame by Netsy på det danske marked. Læs meget mere på www.nordicbatgame.dk.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service 👌

Fantastisk service 👌
Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse.
Kan ikke blive bedre 🤩

2 de abril de 2026

Hej Eliza

Tusinde tak for de flotte ord, det sætter vi rigtig stor pris på.
Hver eneste ord deler vi, og giver ekstra glæde i hverdagen :-)

Tak!

Bedste hilsner, Per og familie, Nordic Batgame

Ingen problemer

Hurtigt, nemt og effektivt

17 de marzo de 2026

Hej Helle,

Tusinde tak for anmeldelsen - det sætter vi stor pris på.

Bedste hilsner,
Per, Nordic Batgame

Som lovet og forventet

Alt er som lovet mht forsendelsestid.
Produktet synes at være godt - og sjovt 🌻
Informativ hjemmeside 🦉

4 de marzo de 2026

Hej Else
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Bedste hilsner, Per, Nordic Batgame

Tak for personlig service👍

De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, da det er STORE pakker. Jeg skal blot sætte til/fra” kort på. Levering og julepapir var gratis….

Nu glæder jeg mig til at give mine to voksne sønner og deres familier julegaven. Det ser ud som et sjovt spil.
Mange tak for fin service og god jul til jer i firmaet.
Venlig hilsen fra Kirsten i Brøndbyvester.

19 de diciembre de 2025

Hej Kirsten

Tusinde tak for den flotte anmeldelse :-)
Personlige hilsner, Per, Nordic Batgame

Fejlen var hos DAO og ikke Netsy

Tog lang tid af få den leveret, det viste sig dog, at fejlen var hos DAO. Derfor er anmeldelsen rettet, da Netsy havde gjort alt hvad de skulle👍

29 de noviembre de 2025

Hej Danny

Tak for din flotte anmeldelse.

Personlige hilsner,
Per, Nordic Batgame

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Julegave køb i hus til tiden

Julegave køb i hus til tiden!
Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget to premium spillesæt til julegave til børnebørnene og igen hurtig levering på få dage og flot pakket ind! Kæmpe anbefaling

12 de diciembre de 2025

Kan kun anbefales

Har for nyligt købt original sættet fra Netsy, Det var super nemt at sætte op og spillet er hurtigt at gå i gang med og kan skaber glæde hos både voksne og børn herhjemme.

19 de agosto de 2025

Mega god service

Mega god service. Ringede for lige at tjekke op på at firmaet var ægte ( man ved aldrig i disse tider) og snakkede med Per der var super sød og kunne bekræfte at den skam var god nok.
Han sendte spillet med det samme og vi havde det et par dage senere.
Spillet var super nemt at sætte op og herhjemme har alle kastet sig ud i spillet. Det fungere godt både til dem på både 10, 20 og 40 år.

20 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget godt tilfreds med både levering og emballage af spillet jeg har købt. Spillet er af en tilfredsstillende kvalitet. Leveringen skete inden for aftalte tidsramme så alt i alt meget tilfreds med at handle hos Netsy.dk

7 de julio de 2025

Et sjovt spil

Hurtig levering. sjovt at spille for alle aldre. Fylder ikke så meget hvis der er mangel på plads. Kom i en praktisk opbevaringspose.

19 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Temu bras

27 de abril de 2025

Hej Majken,

Det skal vi være de første til at beklage at du har haft den oplevelse.

Jeg har forgæves prøvet at få dig til at kontakte kundeservice, da vi er uforstående overfor din produktoplevelse, og gerne vil gøre det godt igen, med at tilbyde dig at ombytte det, og benytte din returret, alt refunderet og fragt betalt af os.

Der er returlabel i din pakke i den gearbag der medfulgte dine bats så det er bare at få dem sendt retur hvis du ikke er tilfreds.

Vi ønsker kun tilfredse kunder.

Håber du vil kontakte os, så vi kan få flere oplysninger om din oplevelse, for det er vi da kede af at høre.

Men vi er her for dig 24/7 hvis du vil have ombyttet, refunderet eller bare dele din oplevelse, så vi kan blive klogere på hvad der præcis er gået galt.

Kontakt os endelig, så vi kan få det løst!

God dag til dig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.