Nettofest.dk - Byens Festudlejer Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionelt, alt kom til aftalt tid og fungerede upåklageligt. Ekstremt holdbart telt, som modstod det værste blæsevejr. Vi var meget nervøse torsdag aften/nat efter opsætningen, hvor vi fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt, sikkert og professionelt.!! Vi havde booket telt, bord/bænke og køleskab til vores 2x30 års fødselsdag. Super flink personale der afleverede traileren, samt gav en god introduktion ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bookede telt med gulv og opsætning/nedtagning, borde, polstrede stole (som man sad rigtig godt på) og slushice maskine til vores søns konfirmation den 2/5 2026. Teltet blev sat op den 29/4 og taget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter behagelig dialog med Nettofest valgte vi at leje deres nettofest komplet samt 5x10 telt med gulv inkl opsætning. Vi oplevede hurtige svar med spørgsmål, samt de ringer og følger op i god tid i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de equipos para fiestas

Escrito por la empresa

Nettofest har siden 2016 beskæftiget sig med udlejning af borde, stole og service som pakkeløsninger. Det har fra start været vores mål, at udlejningen skal være simpel og billig. Vi forlanger ikke 2 kr for en gaffel, og 3 kroner for et vinglas, men vi udlejer alt hvad der skal bruges til en god fest ud i en samlet pakke. Vi har indrettet og pakket vores trailere så de er klar til fest. Det er blot at booke, og hente den. Det kalder vi for “Nettofest komplet” Vi udlejer også partytelte og gulve samt alt i fadøl og funfood maskiner. GOD FEST!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fødselsdag …

Jeg lejede en træler til 40 personer med klapstole til vores barnebarns fødselsdag. Alt var klar da jeg hentede den og de var flinke til at fortælle hvordan det fungerede vil gerne anbefale Nettofest.dk.

29 de julio de 2023

Mange roser til Netto-fest

58 glade mennesker til min havefest i anledning af min 70-års fødselsdag. Vi havde valgt en pakkeløsning inkl. telt fra Netto-fest. Og det har vi ikke fortrudt. Alt fra bestilling til levering foregik meget professionelt. Netto-fest har levet 100% op til beskrivelsen på deres hjemmeside og priserne er meget fornuftige. Tak for en god oplevelse. Venlig hilsen fra Per i Karrebæksminde.

19 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Annullerer ordren efter to bekræftelser.

Jeg lavede en aftale med Nettofest om at leje deres slushice- og candyfloss-maskine og fik en mundtlig bekræftelse over telefonen d. 25/5 og en skriftlig bekræftelse søndag d. 28/5.

Efter to bekræftelser annullerer de alligevel ordren, da de havde valgt at leje candyfloss-maskinen ud til nogle andre kunder.

Jeg får valget mellem at tage en popkorn-maskine i stedet, eller nøjes med en slushice-maskine. Jeg vælger at nøjes med en slushice-maskine, men hører ikke fra dem i to dage og vælger derfor at annullere hele ordren, da det virker useriøst og usikkert om de også bare ender med at annullere slushice-maskinen i sidste øjeblik.

Kundeservice var uhøflige og fuldstændig ligeglade.

31 de mayo de 2023

Super koncept👍👍

Vi lejede en trailer til vores datters konfirmation. Alt fungerede perfekt, en helt igennem god oplevelse fra start til slut. Helt sikkert ikke sidste gang vi bruger Nettofest. Super god service, med levering og afhentning.😊

16 de abril de 2023

Fedt koncept

Vi lejede en trailer til vores bryllupsfest sidste år.
Super nemt og fedt koncept. Klart anbefales.
Meget hjælpsom udlejerer Michael og Tina 👏👏

5 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og produkt i top

Trailer og det andet vi havde bestilt var klar til tiden og vi var selv med til at vælge tiden.
Alt var flot og meget pænt. Stod pakket så det var let at pakke sammen igen. Har lige fået fulde depositum og penge for retur varer. Venlig betjening.

27 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service helt heroppe i…

Super god service helt heroppe i Nordsjælland..
Flot telt og gulv, flotte og komfortable stole og flot service. Det var fantastisk at alt bare var i traileren og man kunne have det opbevaret der indtil det skulle bruges og efterfølgende og ikke fyldte op inden i huset. Tak til Nettofest for venlig og virkelig god service.

30 de abril de 2023

Kan klart anbefales

Super tilfreds med mit fadølsanlæg vi lejede til fest! Hurtig levering og respons, professionel vejledning og pænt og velholdt udstyr. Personalet var venlige og gode til vejledning i brug ved levering.
Vi lejer helt sikkert her igen.

30 de septiembre de 2022

Lejede “komplet pakketilbud”

Lejede “komplet pakketilbud” til 30 personer, varmeovne og fadølsanlæg med fustager. Alt fungerede perfekt og alt var rent og pænt. Måtte ændre lidt i ordren siden bestilling, men ikke noget problem. Michael og Tina udviser stor fleksibilitet og hjælpsomhed. Vi vil bruge Nettofest igen. Kan klart anbefales.

24 de septiembre de 2022

Fungerede perfekt

Lejede telt, gulv og lyskæder. Super service ved leveringen og alt fungerede. Det blev afhentet som aftalt. Kan anbefales.

3 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi lejede et super mobilt fadøls anlæg…

Vi lejede et super mobilt fadøls anlæg plus slushice maskine til weekendens sommerfest ! Vi var sent ude STRES !! men den service vi fi, gjorde det meget nemmere for os ! God kommunikation, fantastisk priser og et godt råd med mix forhold får man også med !
Alt var til UG, det ikke sidste gang vi lejer vores udstyr hos Nettofest.dk
Eneste minus, vi har fra flere gæster hørt klager om tømmermænd dagen derpå - den ære må nettofest.dk være en del af :-)

22 de agosto de 2022

Super godt koncept

Super godt koncept , til prisen.
vi lejede 50 kvadratmeter telt med gulv til vores bryllupsfest i sommerhuset med alt hvad man skal bruge til 50 personer
Rigtig søde og hjælpsomme ansatte
Stor anbefaling herfra
Tusind tak Mikael og Tina

29 de julio de 2022

Super god service!

Super god service! Nemme at kommunikerer med og de gør alt for at yde en god service, og så er de søde 😊! Jeg vil klart anbefale nettofest til alle jeg kender. Det fortjener de!

9 de junio de 2022

Vi brugte Nettofest til…

Vi brugte Nettofest til nonfirmationsfest i haven.

Vi lejede telt, borde, stole og service. Et genialt gennemtænkt koncept, hvor der er tænkt på alt ned til mindste detalje. Det er meget smukt service, teltet er af god kvalitet og skønt med stole som man også sidder godt i. :)

Derudover var der god service og flexibilitet i forhold til aflevering af de lejet ting.

Jeg vil til hver en tid anbefale Nettofest.dk og bruge dem igen.

9 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.