Lett å finne den aktuelle delen (baklys eldre modell) og fine bilder som viser detaljer nok til å se at det er riktig del. Kort tid på levering, god informasjon under veis. Ved oppakking finner jeg pa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte en del deler til min tilhenger, bla.a ny påløpsbrems som kom veldig raskt. Det viste seg at jeg hadde bestilt en del som jeg ikke trengte pga. ny utførelse på på bremsen. Sendte mail ang. det... Ver más
Før jeg bestilte deler hos dere, hadde jeg kontakt på Mail med deres kundebehandler Henrik, som prøvde å hjelpe, han fant ut att traileren jeg hadde ikke var i produksjon lenger. Vi hadde veldig god k... Ver más
God nettbutikk med greie priser. Snar til å sende varer. Største trekket er at PostNord er distributør av varene. Da blir hjemlevering endret av PostNord, til henting på utleveringssted. For ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
I 30 år har vi solgt deler til tilhengere, og vi kan aller mest sannsynlig hjelpe deg å finne nettopp den tilhengerdelen du trenger. Hvis du har problem med å finne ut hvilken del som passer din henger så ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Med Nettotrailer.no er det enklere, raskere og billigere å reparere din tilhenger med kvalitetdeler. Vi lagerfører det meste tilbehør og reservedeler til tilhengere og kan oftest sende samme eller neste virkedag. Alle reservedelene og tilbehør til tilhengere er fra de beste og mest kjente produsentene, og vi er stolte over å kun tilby skikkelige kvalitetsprodukter. Her finner du alt fra påløpsbremser, bremsedeler, komplette tilhengerdekk, støttebein og mye mer. I tillegg får du godt tilbehør til din tilhenger: alt fra presenninger, bunnplater, tilhengerlåser til verktøykasser. Du får deler til planhenger, skaphenger, båthenger, bilhenger og til og med ATV henger. Mange av delene som brukes til blant annet til Gaupen, Tredal, Al-Ko, Tysse, Brenderup med flere er originalt fra en av de største deleprodusentene i verden, og dermed er det i stor grad originaldeler du kan få her. Alle priser er inkl norske avgifter, og vi sender varer daglig.
Información de contacto
Eksportvej 1, 8653, Them, Dinamarca
- +4520801499
- info@nettotrailer.dk
- nettotrailer.no
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Sto ikke at dekkene var i…
Sto ikke at dekkene var i rest,forsinket leveranse
Fikk beskjed at dekkene ikke kunne lveres hjem til meg,no jeg hadde bedt om
Ble levert feil sted,
Fikk dekkene lev 2 dg etter påske…!!!!
IKKE FØRNØYD

Rask og riktig leveranse
Rask og fornuftige priser
Tipptopp👍🏻.
Lett nettside og greie priser.
Bremsene kom på 3 dager.
Rask og riktig levering
Rask levering og godt vareutvalg
Supert kjøp
Supert kjøp. Mye bedre en dere kaster. Kjøpte 5 presenninger. Disse blir brukt og dekke til ved nå. Veldig god kvalitet.
Fornøyd.....
Jeg har ikke hørt noe om leveransen…
Jeg har ikke hørt noe om leveransen enno. Har funnet ut med sporing at de er gått igjennom toll i Norge. Syns det har vært en treg prosess.

Rask og grei handel
👌tipptopps
Levert på tia
Rask levering
Topp produkt og rask leveranse👍

Respuesta de nettotrailer
Veldig bra👍Kjapp levering,og varen…
Veldig bra👍Kjapp levering,og varen svarte til forventningene
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.