Angharad on support helped with a verification snag, my bank statement got knocked back first because the date was cut off. She said exactly what was missing, re-uploaded, done in two hours. Poli... Ver más
From my experience, Bank transfer cleared while laundry ran. I looked over too often, before dinner honestly, but every check showed the same approved status.
they marked my case solved, problem definitely still there
Three sessions in, so the weekly total does not mean much yet, but the account shows time played this session and this week next to each other and I can already see that mattering.
- Corredor de apuestas
- Agencia de apuestas
- Casino
- Casa de apuestas
- Casino o apuestas online
- Apuestas deportivas online
Explore new online casinos in the UK with modern platforms, transparent terms, secure features, and a streamlined experience.
Boring Game Selection
most games same provider, nothing fresh or interesting
Withdraw Takes Too Many Steps
too many steps and still slow withdrawal
Withdrawals Take Days, Not Hours
Despite 'fast payouts' claims, waited days every time.
Promotions Disappear Fast
saw offer in morning, gone when I logged
Neverending KYC Requests
each time I upload docs, they want something else
Deposit reversal hassle
Card deposit failed but money still on hold
Unclear withdrawal documents
List of required documents vague and changing
Deposit Bonus Code Failed
entered code correctly, bonus not added
Robotic agents
Chat support talks like a robot, no real empathy.
Crypto Cashout Waiting
crypto withdrawal still pending, disappointing
Confusing Bonus Structure
several layered bonuses, impossible to track
Support Closed Ticket Early
they marked my case solved, problem definitely still there
Balance Evaporates
balance evaporates too fast, boring sessions
Deposit error message
Tried depositing twice, just errors, bank still reserved funds
Seasonal Bonus Disappeared
christmas offer vanished mid promotion
reload on Friday posted right when they…
reload on Friday posted right when they said.