Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn dochter de ceres rugzak lime gekocht voor school. Erg mooie rugzak. Veel ruimte. Ritsen werken goed. Snelle levering. Enige aandachtpuntje; de kleur op de foto komt niet helemaal overeen m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was een beetje nerveus om hier te bestellen maar uiteindelijk ben ik super tevreden met mijn tas. Hij is groot en geweldig en precies wat ik nodig heb!! De bezorging was snel, de kwaliteit is ui... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The First backpack I got lasted around 5 years. I was very pleased with it because it had soft pads on the back panel and shoulder straps which makes it extremely comfortable to carry a laptop that... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje
  2. Tienda de bolsos de mano

Escrito por la empresa

New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,8

Todas las opiniones

132 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ceres rugzak

Snelle levering.
Enige aandachtpuntje; de kleur op de foto komt niet helemaal overeen met de werkelijkheid. In het echt is hij lichter van kleur.

24 de julio de 2026

Perfect

De bezorging was snel, de kwaliteit is uitmuntend en van de service heb ik niks gemerkt dus dat kan niet slecht zijn

23 de junio de 2026

Top!

Snelle levering en product precies zoals omschrijving. Mijn dochter is heel blij met de tas.

12 de julio de 2026

Service gericht

Gewoon snel, duidelijk en eerlijke service. Dit is gewoon oprecht meedenken met de klant 2 keer dezelfde kleur tas voor mn dochter gekocht. 2 keer totaal iets anders aan de hand beide keren alsnog een nieuwe tas ontvangen. Daarnaast de mogelijkheid om van kleur te wisselen is wel echt heel fijn. Tassen zijn voor onze kinderen heel fijn.

3 de junio de 2026

Super service …

De tas die we hebben gekocht was erg fijn.
Helaas was er na een tijd toch wat mis mee. Dit werd heel vriendelijk en heel snel opgelost.
Koop daar zeker weer eens.👍 😁

2 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service en mooie rugzak

Ik had twijfels bij tegenstrijdige foto’s bij 1 rugzak. Via chat direct fijn en duidelijk antwooord. De bestelling snel geleverd.
Kleur antraciet heeft in het echt ook iets van grijsgroene kleur, ik vind het heel mooi.

13 de mayo de 2026

Super goede service

Super goede service, mijn tas was kapot gegaan en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Snelle en klantvriendelijke communicatie.

11 de mayo de 2026

Fantastische service

We hadden een tas waarvan de rits kapot is gegaan, binnen de garantietermijn.
De tas kon niet gerepareerd worden dus hebben we een nieuwe tas uit de nieuwste collectie mogen uitkiezen. Deze werd supersnel geleverd.
Het contactpersoon was ook erg vriendelijk en behulpzaam.

7 de mayo de 2026

Service

Getracht te bestellen, echter waren er wat problemen betreft het verwerken ervan. Niet vanuit de webshop, maar bij een externbedrijf. Ik ben netjes opgebeld door een medewerker van de webshop om met mij mee te denken. Ondertussen de rugzak een aantal dagen in gebruik en bevalt top!

Bedankt boys!

7 de mayo de 2026

Klantvriendelijkheid…

Luke en Anouk hebben hun uiterste best gedaan om een'lastige' klant met een ruiling te helpen. Ik ben nu heel blij met mijn Urban Milwaukee laptop rugtas!!

4 de mayo de 2026
Logotipo de New Rebels

Respuesta de New Rebels

Fijn om te horen dat alles goedgekomen is, heel veel plezier met de nieuwe tas ;-)

Groet,
Anouk

8 consejos para escribir buenas reseñas.