Jeg havde bestilt en taske med en blå indskrift, men da Newdisc ikke havde opdateret deres lager, fik jeg i stedet en taske med en farve, hvilket var fint nok. Dertil gav de mig to gode/brugbare disc,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god service. Var behjælpelig til at fusionere to pakker da jeg havde lavet flere bestillinger. Hurtigt svar på om det kunne lade sig gøre.
Det er nok den hurtigest levering på noget jeg nogensinde har bestilt over nettet. Bestemt ikke sidste jeg shopper der
Fedt udvalg af discs og altid god service. En kæmpe anbefaling til at komme forbi shoppen i Hørning og mærke den lækre plastik, imens man nyder en kop kaffe. Så kan man også lige benytte lejlighede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Se Danmarks største udvalg af MVP & Axiom disc golf udstyr. Se altid de nyeste disc hos os Gør dit Disc Golf-spil til en oplevelse med MVP's top udstyr. Opnå dit fulde potentiale!
Información de contacto
Skanderborgvej 19, 8362, Hørning, Dinamarca
- info@newdisc.dk
- newdisc.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint udvalg af Axiom/MVP discs
Fint udvalg af Axiom/MVP discs. Kan godt lide deres billede af de enkelte discs. Det er let at se de forskellige nuancer i plastikken. Leveringen var hurtig og til tiden.
God hjemmeside og gode priser
God hjemmeside og gode priser. Hurtig levering og dejligt med lidt små ekstra overraskelser i pakken.
Super pålidelige
Super pålidelige. Hurtig forsendelse. Ekstra gaver (patches til bag, minidisc og bolsjer med gratis).
Køber gerne hos NewDisc igen.
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Gode priser og udvalg.
Jeg fik endda en gratis patch og Mini med i ordren
Fantastisk service og godt personale ❤️
Altid god hurtig service
Herligt sted at handle 😊
Det er bare et herligt sted at handle - både online og i butikken!
Fantastisk service!
Tak for god service.
God service og virkelig hurtig levering.
God service og virkelig hurtig levering.
Rigtig god service
Rigtig god service, hjælp til at vælge de rigtige discs. Og utroligt søde og imødekommende medarbejdere.
Tak🙏
Så kan man også lige benytte lejligheden til at prøve sin form af og få noget data og vejledning på sine drives.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.