NewFysic - Groningen Opiniones 38

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Kwinkenplein 4, 9712 GZ Groningen, Groningen, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij Irene het back on track programma gevolgd. Het ging fantastisch! Ik had me ook voorgenomen precies het programma te volgen en ik was 4 kilo in 4 weken kwijt! En dat terwijl ik me fantastisc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een super lieve coach (Irene) en voel me super geholpen. De laatste kilo’s lukken maar niet maar ze blijft positief en me steunen

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke consulente in Groningen die haar werk prima doet en veel verstand van zaken heeft! Ik ben zeer tevreden!!

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Escrito por la empresa

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Kwinkenplein 4, 9712 GZ, Groningen, Groningen, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een super lieve coach (Irene) en voel…

29 de marzo de 2026

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn om te horen dat onze coach je zo goed helpt! We waarderen je positieve feedback enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke consulente in Groningen…

Ik ben zeer tevreden!!

25 de marzo de 2026

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn dat onze consulente in Groningen zo behulpzaam was en je tevreden bent met haar expertise. Hartelijk dank voor jouw positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gaat echt super met mijn begeleider…

Gaat echt super met mijn begeleider Irene
Op die treffende en prettige persoonlijke begeleiding

18 de marzo de 2026

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn dat de begeleiding zo goed bevalt en dat je de persoonlijke aanpak prettig vindt. Bedankt voor jouw feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede manier om af te vallen

Eind april gestart met de New Fysic methode.
Gewoon lekker en gezond eten en supplementen. Tot nu toe bijna 15 kilo afgevallen, daar ben ik erg tevreden mee.
Naast de supplementen van New Fysic had ik het geluk dat ik een superfijne coach getroffen heb, Irene. Zij heeft door goed te luisteren de juiste aanpak gekozen om mij te helpen afvallen. Nu op goed gewicht, en niet bang terug te vallen in oude patronen.

9 de octubre de 2025

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de behaalde resultaten en de begeleiding! We zijn blij te horen dat de aanpak en de steun van de coach zo goed hebben geholpen. Bedankt voor uw positieve feedback.

Irene

Irene, locatie Groningen, is geweldig!
weet je altijd te motiveren, dringt niets op en laat iedereen in zijn/haar waarde.

9 de septiembre de 2024

Respuesta de NewFysic - Groningen

Bedankt voor je lieve review, wij geven je positieve feedback door aan de coaches in Groningen. Dat zullen ze leuk vinden :)

Heel erg tevreden over New Fysic

Heel erg tevreden over New Fysic. Als je je maar aan het voedingsschema houdt. Krijg je het resultaat wat je wilt. Ben zelf net 20kg afgevallen. Met de coaching van Irene van New Fysic Groningen. Stop met twijfelen en begin morgen.

22 de julio de 2024

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat een prachtige review Jaap, dank voor het delen!

Super ervaring bij New Fysic Groningen

Vorig jaar mei besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik zat niet lekker in mijn vel en verlangde ernaar weer vrij te kunnen bewegen zonder beperkingen. Na wat rondvragen kwam ik terecht bij New Fysic in Groningen, waar ik doormiddel van Irene een ongelofelijke transformatie doormaakte.

Wat mij direct opviel bij New Fysic, was de persoonlijke benadering van Irene. Zij luisterde aandachtig naar mijn doelen en stelde een op maat gemaakt plan op dat niet alleen realistisch, maar ook haalbaar was. De wekelijkse weegmomenten waren een constante motivatiebron; ze hielpen me om kleine successen te vieren en gaven inzicht in mijn voortgang.

De methode van New Fysic leert je hoe je gezond, maar toch lekker kunt eten. Het dieetplan was divers en verrassend eenvoudig te volgen. Dit was een verademing in vergelijking met eerdere pogingen tot afvallen, waarbij ik me vaak beperkt voelde in mijn voedselkeuzes. Dankzij de goed gestructureerde begeleiding en duidelijke uitleg over voedingswaarden, is het me gelukt om 36,2 kilo af te vallen en mijn gewicht al meer dan twee maanden stabiel te houden.

17 de abril de 2024
Opinión espontánea

12 kilo afgevallen in 3 maanden tijd

12 kilo afgevallen in 3 maanden tijd! Is me erg goed bevallen. Geen hongergevoel gehad, toch lekker kunnen eten! Kan het iedereen aanraden! Fijne begeleiding van Miranda gehad.

17 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de NewFysic - Groningen

Hoi! Wat een leuke review, dank je wel voor het achterlaten van je ervaring!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel erg tevreden .

Ik ben heel erg tevreden .
Ik ben huisarts en heb al vele mensen naar New Fysic verwezen met goed en blijvend resultaat . Zelf doe ik ook aan New Fysic en ben zeer tevreden . Het voedingsplan zit goed in elkaar en is goed vol te houden . Je moet het niet zien als een dieet maar als een gezond eet plan. Onze coach Irene Praaning van de vestiging Groningen is geweldig ! Ze is betrokken , warm , lief en goud waard voor New Fysic !!!

13 de julio de 2023

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Ada!

Prima

Ik heb via internet een startpakket gekocht. Ik ben daarna door Irene, Groningen, gebeld. En heb daar mijn eerste gesprek gehad. Zij heeft mij eerst op weg geholpen en na het gesprek nog meer gemotiveerd!

17 de junio de 2023

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn dat je zo tevreden bent Renate!

Super motiverend!

Super motiverend!! Irene heeft mij op een zeer positieve manier gestimuleerd!!

5 de julio de 2023

Respuesta de NewFysic - Groningen

Wat fijn om te horen Sylvia.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.