NewFysic - Katwijk Opiniones 29

4,7

Prins Hendrikkade 42, 2225 TZ Katwijk, Zuid-Holland, NL

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik werd gemotiveerd om door te gaan en met succes. Totaal bijna 7 kilo eraf, precies waar ik naar streefde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij met de afvalmethode van New Fysic. Heel blij met het resultaat ,en de fijne begeleiding van Mary. Zou het iedereen die een gezondere levensstijl wil aanraden. Groetjes Wilma

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

Escrito por la empresa

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• Prins Hendrikkade 42, 2225 TZ, Katwijk, Zuid-Holland, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Dankbaar

Ben zo blij met New Fysic (Katwijk) en dan in bijzonder ook de persoonlijke begeleiding, coaching en zelfs soort mentorschap van Mary Toonen! Zo begripvol, respectvol en een duidelijk programma wat werkt. Het traject is echt iets wat je mét elkaar doet, voor het gewenste resultaat.

5 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze persoonlijke begeleiding en het programma! We zijn blij te horen dat de aanpak werkt en dat je het traject als prettig hebt ervaren. Dank voor je feedback!

Goede en professionele begeleiding

Goede en professionele begeleiding! Goede tips en hele prettige gesprekken! Ik kan het iedereen adviseren! En zeker snel en goed resultaat

13 de marzo de 2026

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Wat fijn dat de begeleiding en gesprekken zo prettig waren en tot goede resultaten hebben geleid! We zijn blij met je feedback.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, lieve coach, en goeie recepten

22 de enero de 2025

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Hi Astrid, dank je wel voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij te lezen dat je hier zo tevreden mee bent.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer goede uitleg en begeleiding

Zeer goede uitleg en begeleiding. Zijn erg vriendelijk en als je een mail stuurt met een vraag krijg je snel en duidelijk antwoord.

16 de enero de 2025

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Hi Florence, dank je wel voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de uitleg en begeleiding die je hebt ontvangen.

Het werkt !

In ruim 3,5 maand 7 kilo er af, daar ben ik heel blij mee. Samen met coach Linda, die mij goed begeleid heeft. De supplementen werken echt. Ik heb geen honger gehad, voelde mij fit en erg energiek. Ook mijn darmen deden het beter dan voor die tijd. Voor het bereiden en inkopen doen van het eten, daar moet je even inkomen maar ik weet nu niet beter.
Het enige minpuntje is de prijs. Het is dat ik het mij kan veroorloven,maar ik kan mij voorstellen dat dit niet voor iedereen weggelegd is.

4 de septiembre de 2023

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Hi Iris, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je goed bent begeleid en dat je naast het afvallen ook meer energie hebt en je fitter voelt!

Super tevreden

Ik ben, op mijn eigen tempo,
Met ondersteuning van de supplementen en voedingsadviezen van NewFysic, eindelijk verantwoord 6 kilo afgevallen.
Het is geen opgave, ik heb een nieuwe vorm gevonden om op gewicht te blijven 😄😄

15 de agosto de 2023

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Hi Carmen, dank je wel voor je review! Wat een mooi resultaat en wat leuk om te lezen dat wij je zo hebben mogen helpen!

“Heerlijk” afvallen😜

Begeleiding was goed, duidelijk en prettig. Het heeft mij geholpen om weer een normaal eet patroon en ritme te krijgen.

13 de agosto de 2023

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Hi Hans, dank je wel voor je review! Wat super fijn om te lezen dat wij je zo hebben mogen helpen.

Volhouden 😅

Geweldig hoe Mary me stimuleert om dit vol te houden. 😘👍👌

25 de julio de 2023

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Wat fijn om te horen dat je zo blij met met Mary en met NewFysic.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, luistervaardigheid, helder adviserend en meedenkend

26 de marzo de 2023

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Bedankt voor de complimenten Tjietra!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij met de afvalmethode

Ik ben heel blij met de afvalmethode van New Fysic.

9 de marzo de 2023

Respuesta de NewFysic - Katwijk

Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met NewFysic

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een hele fijne begeleiding & goede methode

Een hele fijne begeleiding bij een goede methode. De wekelijkse contactmomenten hielpen mij erg goed om gemotiveerd te blijven en de tips en adviezen die ik weer mee kreeg hielpen altijd goed! Ik heb handvaten gekregen om een gezondere levensstijl aan te nemen en deze ook ná NewFysic te behouden.

16 de noviembre de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.