Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Ver más
La empresa ha respondido
Meget hjælpsomme og omsorgsfulde medarbejdere. Vi blev virkeligt godt behandlet da vores hus brændte, og havde absolut ingen problemer med NEXT.
La empresa ha respondido
Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederi... Ver más
La empresa ha respondido
Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.
Escrito por la empresa

Godthåbsvej 21, 8660, Skanderborg, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de NEXT Forsikring
Aldrig nogen problemer. Hurtig og reel behandling af skader. Gode priser.

Respuesta de NEXT Forsikring
Efter opslaget fik jeg den service, jeg normalt forbinder Next med. Det er stadig uklart hvad der gik galt i de seneste måneders dialog, men de har taget flot hånd om det hele på bagkant.
_________________
Jeg har siden 9. februar forsøgt at få en skadeanmeldelse behandlet, uden at der sker nogen reel fremdrift – nu i flere måneder.
Hver gang jeg kontakter kundeservice, får jeg blot at vide, at sagen sendes videre til skadeafdelingen, men der sker ikke noget efterfølgende, og der gives ingen status eller opfølgning. Der er nu gået over 3 måneder uden hverken afgørelse eller konkret respons trods talrige henvendelser.
Sagen drejer sig om en skade på en skiferie, hvor et barn blev påkørt af en snowboarder og efterfølgende måtte på hospital med kraftige hovedsmerter. Alle relevante dokumenter, kvitteringer og oplysninger er sendt ind, og der er fulgt op flere gange.
Kundenummer: 3233493
Alligevel står sagen stadig helt stille.
Det er meget utilfredsstillende, at en skade ikke kan blive behandlet inden for rimelig tid, og at man som kunde ikke kan få en simpel status på sin sag.
Kommunikationen og opfølgningen opleves som mangelfuld og uprofessionel.
Det er i øvrigt bemærkelsesværdigt, at jeg i samme periode flere gange har modtaget henvendelser fra selskabet i forbindelse med salg og information om overgangen til et nyt selskab, der overtager fra årsskiftet. Det siger desværre en del om, hvor fokus ligger.
Skuffende.

Respuesta de NEXT Forsikring
Det er altid en fornøjelse at spørge om hjælp via chatten. Super søde og kompetente mennesker, det altid er klar til at hjælpe.
Kæmpe anbefaling herfra!!

Respuesta de NEXT Forsikring
Super god behandling og billige forsikringer til el bil tak🥳🥳

Respuesta de NEXT Forsikring
Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede mine spørgsmål og hurtigt hjalp mig videre!

Respuesta de NEXT Forsikring
Er så glad for at være ved next .
De dækker hvergang jeg har haft nogle uheld eller problemer .
Aldrig noget bøvl og er super held for at have dem..
En god tryghed og have når man har hus og forsikring som dækker hvis man er uheldig med ens mobil eller andet .
10000 stjerner her fra

Respuesta de NEXT Forsikring
Altid super service, søde medarbejdere og hurtige løsninger. Har været kunde siden 2018 og har aldrig oplevet problemer. Så velfortjente 5 ⭐️

Respuesta de NEXT Forsikring
En fantastisk sober og hjælpsom betjening
Man bliver glad når man oplever det.
Tak .

Respuesta de NEXT Forsikring
Var mega positiv ,hjælpsom 😊 jeg fik svaret på alt mange tak

Respuesta de NEXT Forsikring
Jeg har aldrig kørt skade på bilen
Min forsikring var kostet 324kr cg
Og fra starten i år koster det 522kr cg
Når man ringer til dem de vil ikke give forklaring
Men det jeg får at vide Next forsikring bliver solgt til anden forsikringsselskab
Meget flabet i telefons snak

Respuesta de NEXT Forsikring
Det er intuitivt at bruge deres side (til en bilforsikring), det er let at klikke forsikringer til og fra, og der er hurtig hjælp på chatten hvis du har spørgsmål

Respuesta de NEXT Forsikring
Talte med en rigtig sød kvinde fra kundeservice hun var virkelig hjælpsom empatisk og garanteret virkelig køn stemmen var ihvertfald. Man skal jo klare sig selv er dog tilbøjelig til at ringe til kundeservice i stedet...🙏🤠🌹

Respuesta de NEXT Forsikring
Jonas var super-serviceminded, ydede god rådgivning og fik flyttet vores forsikringer. Mvh Peter

Respuesta de NEXT Forsikring
God serviceoplevelse leveret af bygningstaksatoren. Hurtig og fair behandling af skade på vores kloakrør.

Respuesta de NEXT Forsikring
Det er nemt og hurtigt at navigere på hjemmesiden og Chat fungere hurtigt og man er hurtigt videre

Respuesta de NEXT Forsikring
Altid virkelig hurtig, venlig og god hjælp, når der er behov for det. Jeg har i denne omgang fået hjælp til flytning, indbo- og husforsikring.
En anden ting er, at ingen andre selskaber kan matche samme dækninger til samme pris. Og jeg har haft behov for at bruge forsikringerne flere gange, altid uden bøvl.

Respuesta de NEXT Forsikring
Klara var sød og meget hjælpsom. Alt blev ordnet til fuld tilfredsstillelse. Altid positive oplevelser her 👍

Respuesta de NEXT Forsikring
Más información sobre otros tipos de reseñas.