Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening en willen graag de situatie verduidelijken.
Het klopt dat de horren aanvankelijk niet direct gemonteerd konden worden vanwege de verbouwing die nog volop bezig was. Zoals afgesproken, hebben wij aangegeven dit op een later moment te doen. Na uw eerste bericht dat de horren gemonteerd konden worden, hebben wij direct gereageerd en geprobeerd een afspraak te plannen.
Onze collega is vervolgens drie keer langs geweest om de montage uit te voeren. De eerste keer trof hij niemand aan en werd de telefoon niet opgenomen. Ook bij de tweede en derde poging was er niemand aanwezig op locatie. Wij hebben bewijs dat er op die momenten niemand ter plekke was.
Daarnaast heeft onze collega Marianna direct op uw berichten gereageerd en u gevraagd om een e-mail met een garantieverzoek te sturen, zodat we een concrete afspraak konden inplannen voor de montage van de horren en het afstellen van het bewegende deel. Deze e-mail hebben wij echter nooit ontvangen.
Het begint erop te lijken dat u bewust vermijdt om een concrete afspraak te maken. U geeft aan dat er "7 dagen per week iemand aanwezig is", maar in de praktijk blijkt dit niet het geval, waardoor we keer op keer voor een gesloten deur staan. Zonder een duidelijke afspraak kunnen wij ons werk niet uitvoeren.
Wij zullen binnenkort opnieuw proberen contact met u op te nemen en langs te komen. Mocht u een specifieke dag en tijd kunnen aangeven waarop u gegarandeerd aanwezig bent, dan plannen we dit graag met u in.
Wij staan klaar om onze afspraken na te komen, maar dat kan alleen als wij ook de kans krijgen om dit te doen.
Met vriendelijke groet, Jakub van NextGenKozijnen.nl