Bang & Olufsen Herning Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige købt et produkt hos Bang og Olufsen Herning - utrolig fin service! Næste gang køber jeg også B&O der -selvom jeg bor i Aarhus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alting virkede bare ok. En af varerne jeg ledte efter var ikke i deres webshop. Mailede til dem om de havde den, svar næste dag om hvilke farve jeg ønskede, for så vil de bestille den. Samtidigt en e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service som man ikke skulle tro fandtes mere. Det gør det så hos B&O i Herning. Mega kompetente og høflige/præsentable medarbejdere, som er hjælpsomme med alt fra nedtagning og flytning... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse da jeg købte nyt TV, men.... da jeg fik problemer blev den gode købsoplevelse afløst af mangel på interesse i at yde en top service, i stedet oplevede jeg at "... kan vi ikke ba... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi
  2. Tienda de electrónica
  3. Tienda de equipos de cine en casa
  4. Tienda de TV

Escrito por la empresa

450 kvm magiske Bang & Olufsen oplevelser inden for design, billede og lyd. De 2 etager omfatter en bred vifte af Bang & Olufsen produkter. Den 31. januar 2014 åbnede vi vores nye flagskibsbutik Nexus på Torvet 20 i Herning. Butikken byder på 450 kvm magiske Bang & Olufsen oplevelser inden for design, billede og lyd. De 2 etager omfatter en bred vifte af Bang & Olufsen produkter. Vi har over 25 års erfaring med salg og servicering af Bang & Olufsen produkter, og har igennem tiden tilegnet os en omfattende viden om vores produkter. En viden som vore kunder kan drage nytte af dagligt. Vi sætter bl.a. en ære i at integrere ældre produkter med helt nye modeller samt at rådgive om morgendagens udviklingen inden for musikstreaming, netværk, SMART-TV og intelligente BeoLiving løsninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Særdeles tilfreds

Jeg må indrømme, at jeg er særdeles tilfreds med den oplevelse jeg fik i Bang & Olufsen Herning. Jeg købte får et år siden en Beoplay A9, som var en stor ting for mig, da jeg er studerende. Jeg blev vist rundt i deres flotte butik, som er et besøg værd alene i selv selv. Jeg hørte forskellige højtalere, og fandt frem til at BeoPlay A9 passede bedst til mig. Sidenhen har jeg købt flere produkter ved dem, trods jeg kommer fra Århus af. Har købt Beoplay A2, og Beoplay H4 til min kæreste.

Super betjening og fantastisk butik.

15 de enero de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Meldte straks tilbage, da der pga. ekstra mange ordrer var ventetid, med mulighed for andet farvevalg.
Leverede efterfølgende præcist som det blev aftalt.

27 de abril de 2017

Super hurtig respons…

Super hurtig respons og ligeså hurtig levering af den bestilte vare. Personlig hilsen på følgesedlen og lidt "goodies" med i kassen. Kan på det varmeste anbefale Bang & Olusen Herning.

26 de abril de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uheldigt det leveret produkt var defekt

Bestilte et H9 fra deres hjemmeside. Det blev leveret hurtigt, men var desværre defekt.

UPS hentede det samme dag og sendte det til rep. og dagen efter var det modtaget og de har sendt et nyt retur. (dagen efter det blev sendt fra mig)

Så det er jo fantastisk support på den del af det.

21 de abril de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Falsk annonce

Hvis i vil købe B&O så hold jer langt væk fra butikken i Herning. Havde en klokkeklar skiftlig aftale med dem om køb af et B&O 50" TV. Men da vil hente det så fortæller de mig, at det jeg har købt ikke svarer til beskrivelsen i deres annonce. Da jeg protesterer får ikke noget svar fra Sebastian som jeg har handlet med, men en Ralf Clausen kontakter mig og siger at jeg ikke kan få det jeg har købt. Jeg anmelder det nu til forbrugerombudsmanden, så ser vi hvad han siger til det.

13 de enero de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.