Rigtig fint lounge område sødt og smilende personale. Bio salen var en behagelig overraskelse med små borde og små tændte lamper ved alle stolene, så rigtig hyggeligt ud med grønne plysstole, indiv... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var i NF City2 for at se den norske film Affektionsværdi. Vi var i sal 7. Under hele filmen havde vi den tvivlsomme "fornøjelse", af den dybe rumlende lyd fra en aktionfilm?? i en af de tilstødende... Ver más
La empresa ha respondido
God bio med dejlige sæder og sødt smilende personale . Dejligt med unlimited abonnent, som jeg og familien bruger flittigt …. Man får set flere film, man ellers ikke ville have set…og blir ofte positi... Ver más
La empresa ha respondido
Herning nf-bio er blevet fornyet og det giver en oplevelse, allerede før filmen Der er altid nye film på programmet Biografen er nemt at komme til med og uden bil alle kan komme rundt da der ikke... Ver más
Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Dinamarca
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super dejlig oplevelse og dejlig atmosfære i selve biografen.
En biograf med god stemning, lyd og sæder. smilende og hjælpsom personale.
Gratis parkering
Sød og hjælpsom personale og en god og sjov film.
Altid flink personale i alle de afdelinger jeg har været, altid rent og generel fin stemning.
Dog er der steder der godt kunne bruge bedre parkering såsom Falkoner. Og til nogle film der er meget længere burde man få længere parkeringstid i steder som fields. Avatar 3 tager næsten alle de 4 timer man har gratis bare filmen i sig selv, så er der spisning og hygge i centeret man har 0 tid til selv.
Snacks er ikke altid så spænende og popcorn kunne godt være mere frisk og varmere, der mangler muligheder især varme muligheder som fx nachos, hotdogs osv.
Reservoir i Carlsbergbyen, København. NØJ, hvor er det bare en fed oplevelse med servering i salen og top højt service niveau. Det kan bare anbefales! Selv de mindste sale er en kæmpe oplevelse.
Gode sæder og lyd på Odense banegårde, men området hvor man køber sodavand og sidder venter trænger virkelig til en rengøring! Der var popcorn mm på gulvet, klistrede borde ved sodavand måske en god ide være mere obs på det da det ikke er så lækkert.

Respuesta de Nordisk Film Biografer A/S
At filmen var mega god og sjov og der var mange ind og se den film som jeg og min ven så i biografen og det var mange der grinede i biografen

Respuesta de Nordisk Film Biografer A/S
Filmen klassefesten 4 var en super sjov film. Personalet var meget venlige og imødekomne både i kiosken og ved indgangen
Rigtig god oplevelse
Fik hjælp af den flinke dame i kiosken til bio appen.Lukus stolene var dejlige og rimlig pris for bio oplevelsen
Jeg ringede Ca. 10 min. forsent, for at aflyse 3 billetter, og fik en fantastisk service. Vi annullere bare, nu det er på grund af vejret (snestorm)
De 2 hyggeligste biografer i byen , Grand og Dagmar.
Repertoiret er altid godt efter vores smag.

Respuesta de Nordisk Film Biografer A/S
Fed biograf med flotte omgivelser, gode sæder og sød og høflig betjening.
Biografens dårlige tilstand, småt, beskidt og slidt!

Respuesta de Nordisk Film Biografer A/S
Flinkt personale, lækre popcorn og lækre bløde sæder!
Også god/nem app.

Respuesta de Nordisk Film Biografer A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.