Snelle levering van het product. Product was helaas tot 2x toe beschadigd aangekomen, maar dit is zeer correct opgelost door het bedrijf. Reageren snel en correct op mails en dragen alsnog zorg voor e... Ver más
La empresa ha respondido
Another disappointed customer. My package has never arrived and this company has given me two choices. Either, they’ll send a replacement but I must pay for shipping and for the lost item. (Do... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hadden een theedoos besteld, die is heel leuk geworden en snelle verzending. Alleen er is een hoekje uit en is voor een cadeau, dus heb ik contact proberen op te nemen maar daar krijgen we geen re... Ver más
La empresa ha respondido
Ik bestelde een uitsteekvorm met naamstempel voor koekjes. De levering ging heel snel. De vorm en stempel zijn heel makkelijk in gebruik, de koekjes zien er echt fantastisch uit en zijn ook heerlijk d... Ver más
La empresa ha respondido
Gepersonaliseerde geschenken en feestartikelen, gemaakt in eigen atelier in België
Verdaelstraat 16, 3450, Geetbets, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Cadeau idéal pour ma nièce qui est ravie .
La lampe est très jolie , pas encombrante.
Envoi rapide en plus

Respuesta de Nice Little Things
Zeer makkelijke website en nette afwerking. Zeker een aanrader!

Respuesta de Nice Little Things
C’était exactement ce que je cherchais! Et rapide
C’est parfait

Respuesta de Nice Little Things
Service vraiment très tres rapide. Et modication des musiques choisies ayant été de suite prises en charge dès le soir même.
Et même un p'tit mot de remerciement. Merci pour ce beau service!
Je pense déjà à mes futures commandes bientôt Noël 🙂
Stéphanie

Respuesta de Nice Little Things
Snel en mooi eindproduct! Doorgegeven logo is identiek nagemaakt op het
hout.

Respuesta de Nice Little Things
Je suis très content de mon achat qui correspond exactement à ce que je voulais. Votre sérieux et votre rapidité sont à souligner.

Respuesta de Nice Little Things
Rapidité de livraison, qualité du produit et gentille carte de remerciements.

Respuesta de Nice Little Things
Het is nog altijd niet toegekomen maar ik kreeg wel al 2 herinneringen om mijn ervaring te delen over nice little things. Vreemd.
Deuxième fois que je commande chez Nice Little Things et je suis ravie! Très rapide et de bonne qualité. Tout cela avec un petit mot sympathique dans la boîte. Bref, je recommande!

Respuesta de Nice Little Things
De bestelling heb ik op tijd ontvangen. Helaas is de sleutelhanger echt van hele slechte kwaliteit. Binnen 2 maanden is de foto en spotify opdruk al heel erg beschadigd. Voor z’n prijs (totaal €22) mag je meer verwachten van de levensduur en kwaliteit van de materialen vind ik! Dit product raad ik dan ook echt niet aan te kopen!

Respuesta de Nice Little Things
Wat een mooi en puur geschenkje voor de meester! Het persoonlijke bedankingsbriefje erbij maakte het af. Aanrader!

Respuesta de Nice Little Things
Topservice! Supersnel geleverd en alles netjes en verzorgd verpakt. Als ik meer dan 5 sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan!

Respuesta de Nice Little Things
Zeer vlot en goed verzorgd.
Top service en een mooi product!!

Respuesta de Nice Little Things
Het is op tijd toegekomen, zeer snel zelfs! En mooie afwerking en in goede staat geleverd!

Respuesta de Nice Little Things
Mooie duidelijke website en snelle levering naar NL