Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van het product. Product was helaas tot 2x toe beschadigd aangekomen, maar dit is zeer correct opgelost door het bedrijf. Reageren snel en correct op mails en dragen alsnog zorg voor e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Another disappointed customer. My package has never arrived and this company has given me two choices. Either, they’ll send a replacement but I must pay for shipping and for the lost item. (Do... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden een theedoos besteld, die is heel leuk geworden en snelle verzending. Alleen er is een hoekje uit en is voor een cadeau, dus heb ik contact proberen op te nemen maar daar krijgen we geen re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde een uitsteekvorm met naamstempel voor koekjes. De levering ging heel snel. De vorm en stempel zijn heel makkelijk in gebruik, de koekjes zien er echt fantastisch uit en zijn ook heerlijk d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Diseñador gráfico
  3. Empresa de diseño de modelos

Escrito por la empresa

Gepersonaliseerde geschenken en feestartikelen, gemaakt in eigen atelier in België

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

4,5

Todas las opiniones

93 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijke service en snelle levering!

Makkelijke service en snelle levering!

21 de diciembre de 2024

Snelle levering. Top
Ziet er goed en netjes uit

15 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

. “Dank je wel voor je fijne beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent. Laat ons weten hoe we een vijfsterren ervaring voor je kunnen creëren! 🤔🌟”

Mooi lampje

Mooi lampje, onze kleindochter zal er blij mee zijn

16 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Heel erg bedankt voor de vijf sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Tot snel! 😃🚀”

11 de diciembre de 2024

Goede ervaring

Goede ervaring. Product zoals voorgesteld.

10 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Dank je wel voor de vier sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Is er iets dat we kunnen verbeteren om die vijfde ster te verdienen? 😊⭐️”

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel tevreden van mijn sleutelhanger

Heel tevreden van mijn sleutelhanger! Alleen jammer dat ik nergens een voorbeeld kon zien van mijn design. Was aan de dure kant voor een sleutelhanger en zeker als je niet kan zien hoe het eruit gaat komen dus wel geluk gehad dat het mooi is uitgedraaid.

12 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Super bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent. Wat kunnen we doen om de perfecte vijf sterren te verdienen? 💬✨”

Het kado

Het kado is goed aangekomen en netjes ingepakt zoals ik gevraagd had. De € 3,00 extra vind ik net wat veel ervoor maar ik wilde het perse omdat ik zo hoop mijn man eens te verrassen. Nadeel van het laten inpakken? Ik zal mee moeten wachten tot kerstmis om het te bekijken. :-)

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Heel erg bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm. Heb je suggesties voor hoe we van vier naar vijf sterren kunnen gaan? 🙏🌟”

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super! De communicatie was top en de producten…

De communicatie was top en de producten nog beter. Plus het gewenste effect: hele blije tieners!

9 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Bedankt voor deze fantastische review! Het is geweldig om te weten dat je zo tevreden bent. We zien je graag weer terug! 👍❤️”

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met mijn bestelling en…

Zeer tevreden met mijn bestelling en ook onze samenwerking!!
Heel leuke cadeautjes, een aanrader voor iedereen!

1 de diciembre de 2024

zeer tevreden

Snelle service en zeer goede kwaliteit!

1 de diciembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Wat een geweldige beoordeling, dank je wel! We zijn blij dat je blij bent. Jij maakt ons werk zo leuk! 😍🎉”

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne service en mooi product!

28 de noviembre de 2024

Een mooi product

Een mooi product, leuk persoonlijk glaasje, goede communicatie met klantenservice.

Respuesta de Nice Little Things

“Super om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de vijf sterren en je vriendelijke woorden. Tot de volgende keer! 🌟🙌”

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Artikel voldeed niet aan de…

Artikel voldeed niet aan de verwachtingen. Was geen bal maar gewoon een plexiglas.

Respuesta de Nice Little Things

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldeed. Onze gepersonaliseerde RGB LED lampen zijn ontworpen met een plexiglazen plaat die speciaal gegraveerd wordt om een unieke uitstraling te geven wanneer deze wordt verlicht. De beschrijving en foto's op de website proberen dit zo duidelijk mogelijk te tonen, maar we begrijpen dat dit soms anders kan overkomen.

Très satisfaite

Boule de noël personnalisée, arrivée en quelques jours. Conforme à la photo, en parfait état, bonne qualité. Super contente. Merci beaucoup

Respuesta de Nice Little Things

“Merci beaucoup pour cette évaluation top ! Nous faisons de notre mieux pour offrir un service de qualité. Heureux que cela soit remarqué ! 💪❤️”

Rapide

Rapide, efficace et local

18 de noviembre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Thanks a lot for the five stars! We’re so glad you’re satisfied. See you next time! 🙌🌟”

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betaalbaar en goed product.

Betaalbaar en goed product.

14 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling ging vlot en het…

De bestelling ging vlot en het eindproduct was super mooi!!

3 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel en perfect afgewerkt

Super tevreden van mijn bestelling al 2 x alles in orde en snel

30 de octubre de 2024

Respuesta de Nice Little Things

“Dank je wel voor deze top beoordeling! We doen ons best om altijd topservice te bieden. Fijn dat het opgemerkt wordt! 💪❤️”

8 consejos para escribir buenas reseñas.