1. Exportador de alimentos y bebidas
  2. Proveedor de bebidas gaseosas
  3. Exportador de tabaco
  4. Tienda de vitaminas y suplementos

NICO PLACE is an online store offering handpicked Swedish nicotine pouches, energy drinks, and protein bars. Our products are carefully selected and tested by our team before becoming part of our assortment. Instead of offering thousands of products, we focus on a curated selection we genuinely stand behind. Our goal is to make shopping simple, reliable, and enjoyable – whether you’re looking for a quick boost, a flavorful break, or something new to try. Customer feedback helps us improve continuously, and we truly appreciate everyone who shares their experience with NICO PLACE.

3,7

Medio

Suele responder en menos de 24 horas

Al principio tenía dudas pero bien

Al principio tenía dudas porque solo tenía 1 reseña en Trustpilot. Pero ha llegado todo bien, sin problemas.

Las latas han llegado un poquito abolladas(nada importante) pero han viajado 2500 kms, es normal

17 de marzo de 2026
Logotipo de NICO PLACE

Respuesta de NICO PLACE

Thank you so much for your review!

We completely understand your initial doubts, and we’re really happy to hear that everything arrived safely and without any issues.

Regarding the cans, you’re absolutely right — after traveling around 2500 km, it’s quite normal that some may arrive slightly dented. That said, we’re always working on improving our packaging to make sure everything arrives in the best possible condition.

Thanks again for trusting us 🙌

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (6 opiniones)