Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
2 stjerner Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at opleve... Ver más
Super nem hjemmeside, hurtig levering, gode produkter og god priser samt rigtig fin gave.
Información sobre la empresa
Información de contacto
Wichmandsgade 8B, 5000, Odense C, Dinamarca
- support@nicosub.dk
- nicosub.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super oplevelse
Super oplevelse.
Produktet lever op til forventningerne og har hjulpet mig til at kvitte snus med nikotin på under en uge.
Super lækker produkt
Super lækker produkt. Og billig. Kan kun anbefales. Og super god og hurtig service
Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor…
Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagtens skifte snus med nikotin ud.
Hurtigt svar fra deres support og meget forståelige overfor situation
Det sku fint
Det sku fint. Produktet er simpelt, reklamerne er simple og konkrete, det er nemt, billigt og er glad for produktet. Har ikke så meget at sætte en finger på
super fedt produkt
super fedt produkt, bruger det til når jeg fx sidder og gamer. Jeg rammer langt bedre nu 😎
God hjemmeside
God hjemmeside, hurtig levering og gode nye produkter (Wakey Blast Citrus) :-).
Hurtig levering, bestilte wakey blizard Mint og har fået dem her idag har prøvet to stk indtil videre og ka godt li dem men synes de burde putte noget i der gør sån det stikker lidt mere men det stadig en god følelse og dejligt når man træt har ik kritikker udover jeg synes det stikker for lidt men har ogs taget meget snus så det nok derfor😉
Pakken kom dagen efter!
Pakken kom dagen efter og produktudvalget er helt perfekt!
Fantastisk kundeservice og produkt
Fantastisk kundeservice og produkt, hjælper virkelig!
Meget tilfreds
Hurtig levering, har ikke prøvet alle smagene endnu, men meget tilfreds med Melon Rush.
Desværre er produktet ikke tilsvarende…
Desværre er produktet ikke tilsvarende dem med nikotin/tobak. De har desværre ikke knækket koden, men ellers fint koncept og fin ekspedition.
Super fedt concept
Super fedt concept. Poserne er lidt store, og noget af vattet kommer nogengange ud igennem posen så det føles som om man har et hår i munden. Smagen er fin.
Det gik mega hurtigt fra da bestilte…
Det gik mega hurtigt fra da bestilte til at det kom og der var mega godt
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Kan kun anbefale ‘Zeronito Icy Mint’ hvis man vil have den samme følelse som ‘Lyft Ice Cool’.
Produktet overgår alle mine forventninger, og jeg er nu på 6. dag uden nikotin! Pisse fedt!!
Skal siges at jeg har været “afhængig” af lyft/snus i over 3-4år!!
Kommer klart til at bestille fra Nicosub igen!
Det virker!
Godt produkt der hjælper dig med at stoppe på snus hvis du samtidig har lidt viljestyrke. Super hurtig levering! :-)
La experiencia Trustpilot