Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgi... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

2 stjerner Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at opleve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem hjemmeside, hurtig levering, gode produkter og god priser samt rigtig fin gave.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk produkt

Dette produkt er helt vildt godt, det hjalp mig med at stoppe og er billigt, 5/5 herfra

30 de mayo de 2023

Hej Tobias

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på at du vil tage dig tid til at dele din oplevelse🙏

Vi ønsker dig en fantastisk dag🤩

Smadret tandkød

Mit tandkød bliver helt smadret af dette produkt. Har taget nikotinposer i 4 år uden de mindste problemer, men to dage med dette produkt har virkelig slidt tandkødet ned.

16 de mayo de 2023

Hej Rolf,

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager inderligt at du har opelvet problemer med produkterne du har købt🙏

Det virker utroligt mystisk at vores nikotinfrie produkter har forårsaget skade på dit tandkød, mens dine 4 års forbrug af nikotinposer intet har gjort. Den hovedsagelige årsag til at nikotinposer skader tandkødet, er at nikotinen over tid restrikterer blodtilstrømningen til det udsatte område, hvilket blandt andet resulterer i at tandkødet trækker sig tilbage.

Lige meget hvad man putter under overlæben over længere tid, kan det irritere slimhinderne, men eftersom du de seneste 4 år har benyttet dig af nikotinholdige poser, bør det ikke være tilfældet.

Husk - du er altid velkommen til at returnere alle uåbnede produkter👌

Rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vidundermiddel til nikotinstop, anbefales stærkt

I dag er det 2 måneder siden jeg sidst tog snus med nikotin og det kan jeg kun takke jer for. Jeg er så overrasket over hvor nemt det var at stoppe med snus, når man har anvendt jeres produkter. Min kammerat som jeg fik overtalt til at prøve jeres produkt, er også stoppet og har ikke rørt rigtig snus i over 1 måned.

Jeg købte en del pakker ved boulevardkiosken i Aalborg, hvor min favorit var uden koffein, da det gik udover søvnen, når man tog dem med koffein i sidst på aftenen.

Jeg har dog heller ikke anvendt jeres produkter i 1 måned efterhånden, men det er vel også meningen med hele konceptet, at komplet stoppe med indtagelsen af snus.

Tusinde tak for jeres arbejde med at fremstille dette produkt.

Mvh. En meget glad og afhængighedsfri Nordjyde.

22 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Hej Frederik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏
Mega sejt at dig og din kammerat har lagt snusen på hylden, det er en kæmpe sejr🎖️💪

Vi sætter utroligt stor pris på de fine ord, skønt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse🤩

Vi ønsker dig en fantastisk dag🌞

Hurtig levering, godt produkt

Hurtig levering, overraskende godt produkt.

Hej Nicolai,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det sætter vi stor pris på🤩

Skønt at du kan lide produkterne og at leveringen har levet op til dine forventninger🙏

Vi ønsker dig en dejlig dag🌞

Dbh. William

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine produkter

Fine produkter, hurtig levering.
Eneste grund til det ikke er 5 stjerner er prisen.

Pakkerne koster stort set det samme som normal tyggetobak/snus, hvilket trækker lidt ned for mit vedkommende.

7 de mayo de 2023

Respuesta de Nicosub

Hej Emil, tusind tak for din anmeldelse!🤩

Skønt at du er glad for produkterne og at leveringen lever op til dine forventninger.🙏

Vi gør vores bedste for at holde priserne i bund, hvilket er grunden til vi har så store mængderabatter.💪

Vi ønsker dig en fantastisk dag!🌞

Verdensklasse produkt

Hey Frederik,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!💪

Fantastisk at du nyder produkterne.🤩

Vi ønsker dig en dejlig dag.👏

Dbh. William

Det bon nok faktisk

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at du er glad for produkterne🤩

Vi håber på at se dig på webshoppen igen💪

Rigtig godt 😉

27 de abril de 2023

Respuesta de Nicosub

Hey Nicklas, tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at du har haft en god oplevelse med produkterne👌

Ser frem til at se dig på webshoppen igen🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt tilfreds indtil videre

Virkelig godt tilfreds indtil videre! Modtog min pakke for et par dage siden, med 1 dags levering!!

Er allerede godt i gang og har ikke taget snus i 3 dage. Har ikke specielt mange cravings efter nikotinen - hvilket jeg normalt ville have haft efter 3 dage uden.

Har købt de 3 mint varianter, og de giver den helt rigtige “kuldefornemmelse”, som man er vant til fra Velo.
Kan klart anbefales, hvis man er ved at være træt af sin afhængighed og mangler et alternativ!!

2 de mayo de 2023

Tusind tak for din anmeldelse!

Skønt at du også har fået lynhurtig levering😁

Stærkt gået, det kan du godt være stolt af. Dejligt at produkterne kan give en hjælpende hånd til dit stop, kuldefornemmelsen er en gamechanger!🤩

Du er allerede rigtig godt på vej!
Vi ønsker dig alt held og lykke👏

Super alternativ til snus

Jeg købte dette produkt for at prøve det af, uden de helt høje forventninger. Men wow! Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god en substitut for snus dette er. Jeg har slet ikke savnet almindelig snus, fordi man får den samme “stikkende/svidende” fornemmelse og koffeinen gør, at man stadig “får noget ud af det” om man så må sige. Jeg købte 2 pakker “Mint Blizzard” med 50 mg og én uden koffein til om aftenen. Det fungerer altså bare virkelig godt! Det kan i øvrigt også mærkes på tandkødet, at det er nikotinfri - ikke mere klamt tandkød der løsner sig 🤩

Derudover en hurtig levering uden problemer 👏

23 de abril de 2023

Hej Clara,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏

Vi er super glade for at produkterne også kunne overstige dine forventninger. Du har ramt den spot-on med et produkt uden koffein til om aftenen!👌

Dejligt at høre, at dit tandkød også er glad for din beslutning.🤩

Ha' en fantastisk dag!💪

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De leverede den forkerte pakke nicosub

De leverede den forkerte pakke nicosub, men da de blev gjort opmærksom på det var de super venlige

24 de abril de 2023

Hej Kirstine,

Tusind tak for din anmeldelse!

Ærgerligt, at du ikke fik den rette pakke i første omgang - Det var godt vi fik styr på det i fællesskab! Vi gør vores bedste for at skabe de bedste rammer for vores kunder.💪

Vi ønsker dig en fortsat god dag.🌞

Nicosub

Jeg er så glad for Nicosub jeg er næsten stoppet med at ryge på grund af deres wakey citrus og deres melon de er så lækre og det skader ikke tandkødet som snus gør.
Jeg elsker deres levering jeg fik min bestilling dagen efter jeg bestilte

2 de abril de 2023

Hej Jakob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er meget stærkt gået - det kan du godt være stolt af. Dejligt at høre, at vores produkter både kan hjælpe til rygestop og snusstop, samt at du synes godt om både smage og levering!

Vi ønsker dig en god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffet

Det er mega kedeligt og der er ingen smag i overhovedet…
Man kan slet ikke mærke man har noget i overlæben… er skuffet

10 de abril de 2023

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er kede af, at produkterne ikke levede op til dine forventninger! Du er altid velkommen til at sende alle uåbnede produkter tilbage og få refunderet beløbet.

Vi ønsker dig en god dag.👌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min oplevelse med frugt varianten var…

Min oplevelse med frugt varianten var ik hvad jeg blev lovet. derfor sendte nicosub 3 nye produkter som er fantastisk til folk der har et slemt forbrug af snus. Dog ikke lige mig. Mint varianten får du hvad du blir lovet så 4 stjerner herfra

31 de marzo de 2023
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.