Mooie website en superhandig om allerlei foto's met verschillende achtergronden te bestellen. Ook leuk dat er veel keuze is in verschillende poses. De prijs is wel aan de hoge kant en de afgedrukte... Ver más
La empresa ha respondido
Eindelijk weer een leuke schoolfoto van mijn zoon! De klassen foto is ook heel leuk in elkaar gezet. Ook heel makkelijk te bestellen, met verschillende opties kwa achtergrond en maten.
La empresa ha respondido
Wát een leuke foto’s van onze kinderen. Ze staan er echt op zoals ze zijn, niets gekunsteld of geforceerd maar lekker spontaan. Goed gedaan!
La empresa ha respondido
Onze kleine man had de dag voor de foto's nog flinke wonden in zijn gezicht opgelopen. We kregen de vraag of we dit weggeshopt wilden hebben. Super attent! Ondanks de wonden, builen en blauwe ple... Ver más
La empresa ha respondido
De schoolfotograaf van Nederland! Met ons enthousiaste en vrolijke team van fotografen, planners, pixelhelden en onze klantenservice maken wij al meer dan 2500 schoollocaties blij in heel Nederland!
Steenovenweg, 3532AE, Utrecht, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Wat een mooie schoolfotos van onze dochter.
Ook heel leuk dat je zelf je achtergrondkleur van foto kan uitzoeken.
Was ook erg verrast door de klassenfoto, heel creatief gedaan met al die gezichtjes van de kindjes.
Gelijk besteld! En nu wachten tot ze binnen zijn!
Prijzig is het wel maar het resultaat van de foto mag er ook zijn!!

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Wat een leuke foto’s! Je kan zien dat er vanuit een ontspannen manier is gewerkt. Snelle levering en ook goede prijzen. Fijn!

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Super leuke en mooie foto's. Echt een aanrader.

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Hele mooie schoolfoto met zijn stralende lach, ondanks dat hij fotoschuw is. Dikke pluim hiervoor.

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Kind wilde niet op de foto; de fotograaf is er toch in geslaagd een prachtige foto te maken, met de pét op 😉. Heel blij met de foto’s!

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Mijn meis is zo moeilijk recht in de camera kijkend stilzittend op de foto te krijgen. Maar deze fotograaf lukt het, mijn meis staat er op echt zoals ze is. Zo mooi! Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, achtergronden, kleuren en je kunt het zo duur maken als je zelf wil.
Mijn meis gaat helaas dit jaar naar een andere school, maar hoop dat jullie ook op die school komen.

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Top foto's! Heel erg blij met de foto's van mijn kids!

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Klassenfoto te donker geleverd. Oktober 2023 is aangegeven dat deze fout is hersteld. Ik heb een aantal keren contact opgenomen maar wacht nog steeds op een reactie. Inmiddels 5 maanden verder, tot op de dag van vandaag nog geen reactie mogen ontvangen en ook geen nieuwe foto geleverd gekregen.

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Waar tot vorig jaar een setje schoolfoto's nog € 12,99 kostte (daarvoor had je 1 grote foto, 4 kleinere, een vel pasfoto formaat en een klassenfoto) is dit plotseling € 34,99 geworden . Voor een losse foto betaal je inclusief verzendkosten € 11,99. En zelfs 1 download gaat richting de € 20,00.
Het zijn hartstikke leuke foto's, daarom 2 sterren, maar deze prijzen zijn regelrechte flessentrekkerij en voor de minima gezinnen niét te betalen

Respuesta de nieuweschoolfoto.nl
Ik vind de prijs goed, de foto's zien er goed uit.
Na een compliment kreeg ik een lieve reactie van Fenna.
Een leuk, fris bedrijf met goede fotografie.