Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde et mindre issue med et af produkterne, skrev til nightflash og allerede samme aften var der svar. To nye lygter sendt og nu modtaget, kun to dage efter henvendelsen. Fantastisk service,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanongod lygte, som jeg havde med til Sydafrika. Perfekt til nightdrives pga. relativt smal kegle, der kan komme ind i hullerne mellem træer og buske. Kraftigere lys end de lygter, rangeren selv kørte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lommelygte på 1180 lumen. Virkelig skarpt lys. Genial opladning med usb kabel, samt at den kan bruges som power bank til opladning af feks. mobilen. Bælteclips samt bæltetaske medfølger også. Vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte lygte lige før juleaften (i sidste øjeblik som sædvanlig ;-) -og var rigtig glad for den gode betjening og hurtige afsendelse, som betød, at jeg alligevel i fin tid stod med julegaven. Min m... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med mit produkt

Meget tilfreds med mit produkt. Gode oplysninger på hjemmesiden, så det blev lettere at vælge. Hurtig levering. Alt i alt meget tilfreds.
-Skulle de gøre noget bedre, var det at levere batterier til produktet (evt mod tillægspris).

9 de agosto de 2021

Dejlig købsoplevelse

Dejlig nem købsoplevelse på web. Hurtig og personlig bekræftigelse, optimal tracking af pakke og hurtig levering af en fed velfungerende vare:-)

19 de marzo de 2021

Hej Michael

Mange tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre du var tilfreds med produktet og min service på din ordre.

God kvalitet!

Fin hjemmeside, hurtig levering, god kvalitet. Jeg er glad!

9 de marzo de 2021

Hej Christiane

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre du var tilfreds med hjemmesiden, leveringen og produktet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt hele veenj igennem Tak.

Perfekt hele vejenj igennem Tak.

5 de marzo de 2021

Hej Nils

Tak for din gode anmeldelse. Super godt at høre at alt var perfekt igennem hele din bestilling. på hjemmesiden.

Med velig hilsen

Nemt og hurtigt

Nem bestilling. Gode produkter ( 2 X lommelygter), hurtig levering. Kan godt lide at de belønner kunder som der handler der igen, med 15% rabat på næste ordre og fri fragt - god stil.

23 de febrero de 2021

Hej Claus

Mange tak for din skønne anmeldelse. Jeg er rigtigt glad for at høre du var tilfreds med det hele på dine bestilling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse

16 de febrero de 2021

Hej Rudi

Mange tak for din skønne anmeldelse. Jeg er super glad for at høre du havde en god oplevelse med din bestillingen hos mig.

hurtig levering

13 de enero de 2021

Hej Finn

Mange tak for din gode anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at du var oplevede en hurtig levering på din ordre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kiggede markedet godt igennem og fandt…

Kiggede markedet godt igennem og fandt nightflash.dk, som tilmed fik rigtig gode anbefalinger. Med deres specialisering i lommelygter fandt jeg, hvad jeg søgte og til en god pris. Hurtig ekspedition og levering. Bedste anbefalinger herfra.

7 de enero de 2021

Hej

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre at du fandt produkterne, priserne og servicen tilfredstillende på din bestilling.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.