Nikkel-Art.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De gordijnen zijn keurig afgeleverd. Enige nadeel was dat bij de bevestiging van de bestelling niet gemeld werd dat men op vakantie was en levering daardoor langer duurde. Op een mail daarover werd co... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genoeg mooie afbeeldingen op de site en heel mooi en scherp afgedrukt op stevig materiaal. Het afleveren ging goed alleen bij mij duurde het wat langer omdat het bedrijf nog op vakantie was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service! Een tuinposter besteld met een eigen foto. De uitsnede van de vergroting werd gemaild. Deze bleek niet scherp (lag aan de kwaliteit van de eigen foto). De bestelling moeiteloos ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het ontwerp dat ik zelf had gemaakt was te licht en niet goed uitgelijnd. Ze hebben nadat ik besteld heb contact opgenomen en dit aangegeven. Ze hebben wijzigingen aangebracht en veel moeite gedaan om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de papel tapiz
  2. Tienda de cortinas
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Diseñador de interiores
  5. Tienda artística
  6. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Nikkel Art – gepersonaliseerde wanddecoratie op maat, rechtstreeks van de fabrikant. Bij Nikkel Art brengen we jouw muren tot leven met unieke printdecoraties die perfect passen bij jouw stijl en interieur. Al meer dan 15 jaar produceren wij hoogwaardige fotobehang, plexiglas schilderijen, aluminium prints, canvas schilderijen, glasschilderijen, tuinposters en nog veel meer – allemaal op maat gemaakt in onze eigen productiehal in België. Onze missie is om kunst persoonlijk te maken. Of je nu kiest voor een rustgevend landschap, een kleurrijk bloemenmotief, een zwart-wit foto of je eigen favoriete afbeelding – elk product wordt speciaal voor jou gedrukt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen we haarscherpe beelden, intense kleuren en een lange levensduur, zowel binnen als buiten. Bij Nikkel Art combineren we vakmanschap met creativiteit. Ons team van experts begeleidt je graag bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat en design, zodat jouw interieur of buitenruimte precies de sfeer uitstraalt die jij wilt creëren. Onze klanten waarderen vooral: Producten op maat – van formaat tot motief, volledig aanpasbaar. Premium kwaliteit – professionele prints met perfecte afwerking. Snelle levering – elk product wordt in eigen atelier vervaardigd en zorgvuldig verpakt. Duurzame materialen – milieuvriendelijke inkten, recycleerbare basismaterialen. Uitstekende klantenservice – persoonlijk, transparant en oplossingsgericht. Of je nu je woonkamer, slaapkamer, kantoor, keuken of tuin wilt verfraaien, bij Nikkel Art vind je de ideale wanddecoratie voor elke ruimte. Laat je inspireren door duizenden motieven uit onze beeldbank of upload je eigen foto voor een volledig unieke creatie. Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg – met lokale websites en klantenservice in meerdere talen. Bezoek onze website https://www.nikkel-art.nl en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je interieur te personaliseren met stijlvolle wanddecoratie van topkwaliteit.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

212 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede kwaliteit

Al diverse (muur)stickers laten maken en deze week ook 2 grote posters. Zeer goede kwaliteit spullen leveren ze af. Ook de communicatie wat betreft het in behandeling nemen en verzenden van de bestelling is zeer goed.

10 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg lelijke foto op canvas

Erg lelijke foto op canvas, de kleuren wijken af van het plaatje op de site. Ze communiceren alleen via mail wat zeer lastig is en omslachtig. Duurt soms ook erg lang voor een reactie of helemaal geen reactie. Het is erg lastig om samen tot een oplossing te komen, geld krijg je niet terug. En nu moet ik veel geld betalen voor een product wat ik niet aan de muur ga hangen. Erg klantonvriendelijk.

7 de octubre de 2025

Respuesta de Nikkel-Art.nl

Bedankt voor je feedback.
Het is erg jammer om te horen dat je niet geheel tevreden bent van de service na de aankoop.
Mag ik je vragen om je bestelnummer door te geven via onze klantendienst zodat wij alles voor je kunnen nakijken, alsook duidelijke foto's door te sturen.

We trachten je zo snel als mogelijk verder te helpen uiteraard.

Met vriendelijke groeten,
Annechien

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de 2e keer een schilderij bij…

Voor de 2e keer een schilderij bij nikkelart gekocht en kan niet anders zeggen als geweldig.Snel binnen,goed ingepakt,en kon het zo ophangen met bijgeleverde haakjes.Nu genieten van mijn plexiglas schilderij.ik raad het iedereen aan.

1 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben nog steeds aan het wachten op…

Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn schilderij ongeveer 2 weken geleden besteld
Via aph gecomuniceerd geen reactie bellen krijg je een bandje!
Bijna 300 euro kwijt geen reactie of niks.
Pas er maar mee op.

27 de septiembre de 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen dat het vervelend is om te moeten wachten, maar willen graag verduidelijken dat de productietijd voor een glasschilderij 10 tot 15 werkdagen bedraagt. Uw bestelling hebben wij op 10 september ontvangen en bevindt zich dus nog binnen de voorziene productietermijn.

Volgens de huidige planning wordt uw bestelling morgen, 30 september 2025, verzonden. U ontvangt dan automatisch een track & trace zodat u de levering kunt opvolgen.

Wij willen benadrukken dat niemand “zijn geld kwijt” is – wij garanderen dat u uw schilderij zoals besteld ontvangt. Ons team doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk en met de hoogste kwaliteit te leveren.

Paul Nikiel

Top product

Ik heb een poster gekocht met een panoramisch winterlandschap. De kwaliteit is geweldig. De kleuren zijn precies zoals op de website, op de afbeelding. Ik ben er heel tevreden mee. Aan iedereen aan te raden!

10 de septiembre de 2025

Klassieker in modern jasje

Onze tuinposter is een knipoog naar de 50-er jaren. Alhoewel deze Cubaanse oldtimer nu vast nog in het straatbeeld van Havanna is te vinden. Wij genieten elke dag van dit kleurrijke beeld op onze loggia. En telkens ontdek je een nieuw detail. Frisse kleuren, mooie print en precies wat we zochten. Van bestelling, uitvoering tot levering prima verzorgd. En als het eens geen weer is om buiten te zitten, wordt je toch vrolijk van het uitzicht van binnenuit.

9 de septiembre de 2025

lange levertijd

lange levertijd, door productie problemen, Bedrijf is niet te bereiken alles via de chat, zijn ook veel dicht. Je zou een track en trace moeten ontvangen ook die ontvang je niet.

Totaal geen coulance oid ze doen geen moeite voor je.!!
Waardeloos bedrijf

4 de septiembre de 2025

Bedankt voor je mening.
Het klopt inderdaad dat er vertraging was in de productie van jouw bestelling, nogmaals onze excuses hiervoor.
De koerier waarmee jouw bestelling werd verzonden stuurt zelf alle gegevens rechtstreeks naar de klant, na de melding dat je pakket wordt verzonden ontvang je van ons een e-mail om dit uit te leggen en u dus weet dat wij geen track and trace kunnen sturen voor deze koerier. Hier kunnen we helaas niets aan veranderen, de koerier zorgt voor alle gegevens wanneer je pakket bij hun in de planning is opgenomen om alles zo duidelijk mogelijk te kunnen communiceren. We zullen aangeven dat dit soms niet zo wenselijk wordt ervaren.

Met vriendelijke groeten,
Annechien

8 consejos para escribir buenas reseñas.