Chaotische communicatie en onterechte dreigementen
Ik heb nog nooit zo’n onduidelijke en verwarrende communicatie meegemaakt als bij NIKKI. In augustus kreeg ik een mail betreft gespreid betalen, en daarna bleef het bijna twee maanden stil. Vervolgens kreeg ik in slechts een paar weken tijd meerdere herinneringen achter elkaar, zonder dat er ook maar één duidelijke termijnmail was verstuurd voor augustus, september of oktober.
Omdat herinneringen elkaar zo snel opvolgden, liepen ze dwars door mijn betalingen heen en was het totaal niet te begrijpen welke maand waarvoor bedoeld was. Ik heb de eerste twee herinneringen netjes en direct betaald zodra ik ze ontving, maar de twee herinneringen die daarna binnen een week volgden (28 en29 oktober) heb ik niet meer betaald omdat ik — gezien de enorme snelheid en het gebrek aan duidelijke aankondigingen — ervan uitging dat ze over dezelfde termijnen gingen en dat hun administratie simpelweg achterliep.
Het dieptepunt was de mail die hierna volgde (2,5 week later), waarin werd gedaan alsof ik “al geruime tijd” niet zou reageren, inclusief een dreiging van een spelersblokkade. Terwijl het juist hun eigen communicatie was die deze verwarring heeft veroorzaakt.
Een betalingsregeling waarin je binnen vijf weken al drie termijnen als ‘achterstallig’ gepresenteerd krijgt, schiet volledig zijn doel voorbij. In plaats van duidelijkheid, zorgt dit alleen maar voor chaos en onnodige stress.
Dit hoort echt veel beter geregeld te worden.
Hopelijk gaat onze club snel over op automatisch incasso.
Het is dat m’n zoon de voetbal zo leuk vindt, anders had ik hem er gelijk afgehaald na zo een belachelijke mail
19 de noviembre de 2025
Opinión espontánea