Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Waardeloos organisatie

Waardeloos organisatie! Hun organisatie lijkt op een maffia. Ze dreigen voortdurend incassobureaus in te schakelen en hun e-mails belanden in de spammap. Onbegrijpelijk de vereniging zijn in zee gegaan met zo een malafide bedrijf.

10 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Chaotische communicatie en onterechte dreigementen

Ik heb nog nooit zo’n onduidelijke en verwarrende communicatie meegemaakt als bij NIKKI. In augustus kreeg ik een mail betreft gespreid betalen, en daarna bleef het bijna twee maanden stil. Vervolgens kreeg ik in slechts een paar weken tijd meerdere herinneringen achter elkaar, zonder dat er ook maar één duidelijke termijnmail was verstuurd voor augustus, september of oktober.

Omdat herinneringen elkaar zo snel opvolgden, liepen ze dwars door mijn betalingen heen en was het totaal niet te begrijpen welke maand waarvoor bedoeld was. Ik heb de eerste twee herinneringen netjes en direct betaald zodra ik ze ontving, maar de twee herinneringen die daarna binnen een week volgden (28 en29 oktober) heb ik niet meer betaald omdat ik — gezien de enorme snelheid en het gebrek aan duidelijke aankondigingen — ervan uitging dat ze over dezelfde termijnen gingen en dat hun administratie simpelweg achterliep.

Het dieptepunt was de mail die hierna volgde (2,5 week later), waarin werd gedaan alsof ik “al geruime tijd” niet zou reageren, inclusief een dreiging van een spelersblokkade. Terwijl het juist hun eigen communicatie was die deze verwarring heeft veroorzaakt.

Een betalingsregeling waarin je binnen vijf weken al drie termijnen als ‘achterstallig’ gepresenteerd krijgt, schiet volledig zijn doel voorbij. In plaats van duidelijkheid, zorgt dit alleen maar voor chaos en onnodige stress.

Dit hoort echt veel beter geregeld te worden.

Hopelijk gaat onze club snel over op automatisch incasso.

Het is dat m’n zoon de voetbal zo leuk vindt, anders had ik hem er gelijk afgehaald na zo een belachelijke mail

19 de noviembre de 2025

Respuesta de NIKKI

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat onze communicatie bij u voor zoveel verwarring en frustratie heeft gezorgd, dat is absoluut niet hoe wij onze dienstverlening willen laten ervaren.

Bij een gespreide betaling is het juist onze bedoeling om duidelijkheid en rust te creëren, niet het tegenovergestelde. Het is duidelijk dat dit in uw situatie niet goed is gelopen en dat vinden wij ontzettend spijtig.

Wat betreft de herinneringen: deze zijn bedoeld als hulp, maar wanneer berichten elkaar te snel opvolgen en onduidelijkheid ontstaat over termijnen, schiet dit zijn doel voorbij. Ook de toon van de daaropvolgende e-mail had zorgvuldiger moeten zijn. Dat had nooit zo mogen overkomen.

Uw feedback nemen we serieus. Dit helpt ons om onze communicatie en processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst duidelijker en menselijker verloopt.

Fijn dat uw zoon met plezier voetbalt,daar doen we het uiteindelijk voor. We hopen dat we dit samen op een goede manier kunnen afronden.

Onpersoonlijk bedrijf

Mijn contributie was betaald, maar NIKKI schakelde meteen een incassobureau in voor kosten die volkomen onterecht waren. E-mails kwamen in mijn spam terecht en ik ben niet gebeld, maar dat leek ze niets te schelen. Communicatie is slecht, klantgerichtheid ontbreekt volledig en het voelt erg onpersoonlijk. Zeer teleurstellend, absoluut niet aan te raden.

12 de noviembre de 2025

Bedankt voor uw review.
Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren, dat is natuurlijk niet wat we willen.

Graag geven we wat context over hoe het proces is verlopen:

E-mails in spam: Onze berichten worden automatisch verstuurd namens de vereniging. Dat ze soms in de spamfolder terechtkomen, is helaas buiten onze invloed. We versturen altijd meerdere herinneringen, waardoor er normaal gesproken voldoende gelegenheid is om te reageren.

Incassoproces: Een incassopartner wordt pas ingeschakeld wanneer er na herhaaldelijk berichten geen reactie volgt. Dit gebeurt volgens de afspraken van de vereniging en betekent niet dat we zomaar kosten toevoegen.

Contactmomenten: We proberen zo persoonlijk mogelijk te communiceren, maar zijn daarbij afhankelijk van de contactgegevens die we ontvangen. Jammer dat dit voor u niet zo heeft gevoeld.

De kosten die zijn ontstaan maken onderdeel uit van dit standaardproces en kunnen daarom niet worden geschrapt.

We vinden het oprecht jammer dat de situatie zo is gelopen en nemen uw feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Scherp blijven

Contributie betaald via sportfonds. Vervolgens een nieuwe link ontvangen met de optie direct betalen zonder servicekosten. Blijkt de servicekosten toch in het bedrag opgenomen te zijn. Telefonisch contact opgenomen en nieuwe betaallink ontvangen. BELANGRIJK dat je scherp blijft! Kans aanwezig dat je zo teveel betaalt 😉

24 de octubre de 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review!
Het klopt dat er in sommige gevallen een nieuw betaalverzoek wordt verstuurd, bijvoorbeeld wanneer een deel van de contributie via het sportfonds is betaald en er nog een restantbedrag openstaat. Dat restant mag uiteraard nog voldaan worden, maar zonder opnieuw de volledige servicekosten te betalen.
Dit is inderdaad mis gegaan in de verwerking van het dossier. Excuus hiervoor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Asociaal aan de telefoon wanneer…

Asociaal aan de telefoon wanneer aangegeven wordt dat er al direct betaald is aan de club.

13 de octubre de 2025

Beste,

Wat jammer om te lezen dat u ons contact als onprettig heeft ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit graag goed voor u nakijken.

Kunt u het betaalbewijs of een bankafschrift van de betaling aan de club met ons delen via contributie@nikki.nl

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slecht en duur

Slecht en duur

8 de octubre de 2025

Goedemorgen Maria,

Zou je wat meer context kunnen geven bij je review?
We kijken graag naar hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door de strot geduwde "service"

Asociale opdringerige "service".

Waar normaal 2x per jaar een automatische incasso kregen in januari en september (afhankelijk van club) komen ze bij Nikki ASOCIAAL 6-8 weken voor nieuwe leden überhaubt 1 voet op het veld hebben gezet en een bal hebben aangeraakt, al aan met het innen van de contributie. Alsof bij velen het geld niet beter gespendeert kan worden midden in de zomervakantie.

"Servicekosten" van 10% met een maximum van €19,- als je in termijnen wilt betalen. Dure bewoording voor rente.

Weer een "service" (bedankt clubs die als schapen mee doen) wat je zomaar door de strot geduwd wordt en je het maar moet slikken.

Oh ja, betaling gaat via Ideal. Ideal ligt er binnen een paar jaar uit en wordt vervangen door een Europees variant (WERO).

14 de julio de 2025

Beste,

Bedankt voor je reactie en dat je jouw ervaring deelt. We vinden het vervelend om te lezen dat onze dienstverlening zo bij je is overgekomen. Graag lichten we een aantal punten toe:

Startmoment contributie-inning: NIKKI int de contributie altijd op verzoek en volgens de afspraken van de vereniging. De keuze wanneer geïnd wordt, ligt dus niet bij ons maar bij de club. Zo zorgen we dat de ledenadministratie en contributie op orde zijn vóór de start van het seizoen.

Betaling in termijnen: Om leden meer flexibiliteit te bieden is het mogelijk om in termijnen te betalen. De servicekosten die daarbij gelden, zijn géén rente maar dekkingskosten voor de transacties en administratie. Deze zijn gemaximeerd tot €19,- per seizoen.

Betaalmethode: Op dit moment maken we gebruik van iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer dit in de toekomst vervangen wordt door WERO, zullen wij dit uiteraard tijdig implementeren.

Ons doel is altijd om zowel de vereniging als de leden te ontzorgen en een betrouwbare contributie-inning te faciliteren. Mocht je specifieke zorgen hebben over jouw situatie, dan helpen we je graag persoonlijk verder. Je kunt ons bereiken via contributie@nikki.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fraud company requesting money by…

Fraud company requesting money by calling and sending emails for a service that we did not get. Dont pay anything

3 de enero de 2025

Dear Sir/ Madam,
I can't find a file with the information in your review. However i suspect that you have signed in at a sportsclub. If you sign in, you will have to pay.

Can you send an email to Contributie@nikki.nl so we can see if we can do anything for you?

Kind regard,

Waardeloze service

Ik raad verenigingen en bedrijven het gebruik van Nikkie af, ik ben al maanden uitgescchreven bij de sportvereniging en blijf maar herinneringen en dreigementen ontvangen. Ondanks vele verzonden emails dat ik ben uitgeschreven, gaat het lastigvallen door. Misschien Thijs Zeeman inschakelen, lijkt bijna op stalking.

17 de diciembre de 2024

Beste,

Ik kan geen dossier aan u koppelen met deze informatie. Ik vermoed dat u bent uitgeschreven na de vaste uitschrijfdatum die de sportvereniging waar u bij hebt gespeeld hanteert. Dit heeft als resultaat dat de contributie volgens het verenigingsbeleid betaald dient te worden.
Als u een e-mail stuurt naar contributie@nikki.nl kunnen we dat voor u uitzoeken.

Dure service voor verenigingen

Het blijkt dat nogal wat (sport) verenigingen gebruik maken van dit bedrijf om hun contributie te innen.
Hoewel de kosten transparant zijn(staan apart vermeld op de contributie nota) zijn ze wel behoorlijk te noemen. 18,50eu op 185eu contributie. 10% dus.
Daarbij hebben ze hun it zaakjes ook niet helemaal op orde, omdat ze de contributie factuur versturen met een afzender adres dat door de grote email providers als spam/scam/phishing wordt bestempeld.
Kortom een slechte ontwikkeling voor verenigingen!

29 de noviembre de 2024

Beste Floris,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat kosten en communicatie rondom contributie belangrijke aandachtspunten zijn, zowel voor verenigingen als voor hun leden.

Onze dienstverlening is gericht op het volledig ontzorgen van penningmeesters, onder andere door tijdige inning, klantvriendelijke opvolging en ondersteuning bij betalingsregelingen. De kosten hiervan worden altijd vooraf duidelijk vermeld, zodat er geen verrassingen zijn. We streven ernaar dat de waarde van onze service opweegt tegen de kosten, zeker gezien de tijd en moeite die we verenigingen besparen.

Wat betreft het e-mailadres en de spamfilters: we nemen dit signaal serieus en hebben inmiddels stappen gezet om onze e-maildomeinen nog beter te laten herkennen door grote providers. Mocht u een factuur niet goed hebben ontvangen, laat het ons gerust weten, dan helpen we u persoonlijk verder.

We waarderen uw betrokkenheid bij dit onderwerp en blijven ons inzetten om onze service verder te verbeteren voor zowel verenigingen als hun leden.

NIKKI

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.