Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samme historie som andre skriver om

Samme historie som andre skriver om: bestiller smykker 6 marts og pengene trækkes med det samme. Jeg får en kvitterings mail med besked om at der kan gå op til 14 dage før mine varer kommer. Jeg rykker efter deadline for leveringstid eller i det mindste en opdatering.
22 april får jeg endelig besked fra Ninna York jew. om at orderen er på vej, men der har jeg allerede gjordt indsigelse i banken og fået mine penge retur. Så jeg melder tilbage til firmaet at jeg anser handlen som annulleret.

6 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forsøg på fortsat snyd og bedrag

Flere uger efter at have fået mine penge tilbage via NETS, modtog jeg i dag en mail, hvoraf det fremgik, at min ordre fra for ca. 2 mdr. siden var afsendt. Der medfulgte et ugyldigt trackingnr. samt links til min oprindelige ordre og til website. Da jeg svarede, at ordren måtte betragtes som afmeldt, fik jeg flg. svar: "Jeg er blevet sygemeldt og har desværre lovet ting, som jeg ikke kunne overholde, men det var i den bedste mening.
Hvis du fortsat gerne vil have smykkerne, vil jeg gerne sende dem til dig uden beregning.
Lad mig vide hvad du tænker."

13 de abril de 2023

Intet svar efter køb.

Samme oplevelse som andre her på siden. Pengene blev trukket og så har Ninna York ikke været til at komme i kontakt med. Det er en skam for smykkerne er flotte, men køb ikke her for du bliver nok bare snydt.

20 de diciembre de 2022

Manglende svar

Jeg vil aldrig købe smykker på ninnayork.com igen!!
Jeg købte tilbage i slutningen af August et sæt øreringe på ninnayork.com.
Pengene blev trukket med det samme, men smykkerne er desværre aldrig blevet sendt.
Trods utallige opkald, mails og SMS'er, stå jeg efter 3 mdr. uden nogen smykker.
Mest frustrerende er, at man sideløbende kan se diverse prominente personligheder tropper op hos dronningen, med smykker fra ovennævnte designer.
Jeg fraråder stærkt, at bruge denne side!

25 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglende svar og lang ventetid

Min købeoplevelse på ninnayork.com var skuffende. Jeg måtte rykke for at modtage min pakke, der, ifølge hjemmesiden selv, skulle leveres indenfor 14 dage. Og hverken min e-mail eller min senere besked via hjemmesidens kontaktformular blev besvaret. Jeg fik først et svar, da jeg ringede. Efterfølgende ønskede jeg at ombytte en af varerne, og det samme gentog sig - jeg ikke fik svar på mine skriftlige henvendelser om ombytningen, ligesom jeg ikke fik nogen bekræftelse på, at returpakken var modtaget. Det havde været rigtig rart under alle omstændigheder, og særligt fordi pakken var både værdifuld og skulle sendes for egen regning. Igen var det først da jeg ringede, at der skete noget. Og så måtte jeg endda ringe igen, før pakken rent faktisk blev sendt. Hver ordre (min bestilling + min ombytning) har altså taget en omkring måned og krævet mange henvendelser. Jeg har drømt om Ninna Yorks smykker i flere år, men jeg handler der næppe igen.

20 de agosto de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.