Geboekt voor een boottrip (drie personen). Net voor het moment van uitvaren krijgen we telefonisch bericht dat de tocht is gecanceld. Schriftelijke vragen voor refund blijven onbeantwoord...
Consulta las opiniones de los clientes
Geboekt voor een boottrip, avond vóór aanvang, vrij laat. En direct betaald. Helaas even daarna een whatsapp berichtje dat de boottocht vol zat. Dus enorm balen ! Maar we schetste onze verbazin... Ver más
Goede trips tegen scherpe prijzen. Duidelijke en snelle communicatie. Direct na de online boeking werd ik gebeld door een medewerkster om de boeking te bevestigen (gebeurde natuurlijk ook nog per mail... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Met meer dan 10 jaar ervaring, gespecializeerd in vermaak en excursies, hebben wij zorgvuldig voor u de meest populaire activiteiten uit gekozen, toerisitische routes en bezienswaardigheden in Tenerife.
Información de contacto
Tourist Information Point, Avenida Siam, 3 Centro Comercial Siam Mall, 38670, Costa Adeje, España
- +34 822 68 45 04
- booking@triptenerife.com
- nl.triptenerife.com
No consta que solicite reseñas
De buggy safari op Tenerife voldeed…
De buggy safari op Tenerife voldeed absoluut niet aan de beschrijving op de website van TripTenerife. De Roques de García in het Teide hebben we niet bezocht. Ook het dorpje Vilaflor en alle andere bezienswaardigheden die de safari ons beloofde, kwamen niet aan bod. De ecologische boerderijen met dieren omgeven hebben we ook niet gezien. Ik vind dit zeer jammer. Wanneer je dit boekt, heb je een zekere verwachting aan de hand van de beschrijving en dit viel echt tegen. Ook het off-road gedeelte was eerder sober en spijtig dat we twee maal hetzelfde stuk hebben gedaan. De gidsen daarentegen waren wel zeer vriendelijk, dikke pluim voor hen. Eén tip, zorg dat de beschrijving matcht met de effectieve trip, dit kan teleurstelling voorkomen.
Dik oke😉😊👍
Vakantie tenerife
Super voortgeholpen tijdens onze vakantie met contact van Ann
Teleurstellend...
We hebben voor onze vakantie naar Tenerife thuis een trekking tocht geboekt via TripTenerife. De informatie die vooraf werd gegeven was prima en ik werd vriendelijk gecontacteerd door Ann, die ons voorzag van extra info over het ophalen op de dag van de excursie. Het was teleurstellend dat we uiteindelijk zijn meegenomen voor een trekking tocht die een totaal andere route betrof dan de tocht die we hadden geboekt. Hierover is ons geen enkele informatie verstrekt en hier moesten we zelf gaandeweg achter komen. Ondanks dat we alsnog een leuke dag hebben gehad heb ik dit toch willen aangeven bij Ann van TripTenerife. Ik verwachtte hierbij wel een verklaring en enige uitleg, maar de enige reactie was ‘Bedankt voor de info’. Door deze ervaring zou ik hier niet opnieuw een excursie boeken.
Geboekt voor een boottrip
Geboekt voor een boottrip, avond vóór aanvang, vrij laat. En direct betaald.
Helaas even daarna een whatsapp berichtje dat de boottocht vol zat.
Dus enorm balen !
Maar we schetste onze verbazing: zelfs 's avonds om 11 uur nog gesproken berichtje met andere opties via de app.
Volgende ochtend werd alles toch nog netjes opgelost. Iets goedkopere trip, verschil werd direct teruggboekt.
Nog heel persoonlijk werd ons veel plezier gewenst.
Dus dank je wel Ann !!
Goede service en duidelijke…
Goede service en duidelijke communicatie . Beslist het vertrouwen waard.
Het was een leuke quad trip naar de bergen. Ik en mijn zoon hebben van de tijd genoten.
Más información sobre otros tipos de reseñas.