Jeg har købt nogle rigtig fine produkter på udsalg. Tog chancen og bestilte hos No1shop, selvom Trustpilot gjorde mig lidt skeptisk - men ville ikke betale mere for samme vare andetsteds. Et produkt... Ver más
La empresa ha respondido
De vil ikke tage imod en returvare. Købte en bænk som ikke var i den forventede kvalitet. Har sendt den retur som beskrevet i betingelserne, men de nægter modtagelse vil ikke sende pengene retur. De... Ver más
Ich habe 2 Beistelltische/ Körbe bestellt, von denen einer einen Mangel hatte. Offensichtlich ein Produktionsfehler. Ich habe am Mittwoch eine Mail mit Fotos an No1Shop geschickt und heute/ Freitag b... Ver más
La empresa ha respondido
Trækker pengene og sender ikke varerne. Bestilling lagt 7.marts, 9.marts trækkes penge. 14.marts gør jeg kundeservice opmærksom på at dao stadig venter på min pakke. De beklager 2 dage senere og sig... Ver más
La empresa ha respondido
Kvalitetslegetøj & Brætspil / Gaveartikler / Juleting og Julepynt / Interiør til boligen / Velvære og livsstilsprodukter / Delikatesser Fragt 49 kr. – GRATIS over 499 kr. Levering 2-10 dage
Metalvej 7C, 4000, Roskilde, Dinamarca
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De har mange flotte ting men køb kun hvis du er sikker på at det ikke skal retur.
SCAM firma
Bestilte to daybeds og pengene blev trukket med det samme. Modtog ingen ordrebekræftelse så efter 3 dage skriver jeg til dem. De ‘gensendte’ en ordrebekræftelse som sjovt nok var genereret den dag jeg kontaktede dem. Efter en uge er der ingen pakke på vej og jeg kontakter dem. Modtager så en besked med tracking nummer fra DAO, men dagen efter kan det stadig ikke trackes? Dagen efter modtager jeg en mail om en ‘systemfejl ‘ og at mine varer ikke er hjemme og er udsolgt, men at jeg da kan få dem i en anden farve!
Handler aldrig der igen!
Vare som forventet og hurtig levering
Web-shoppen trækker flot betaling dagen efter ordren er lavet - Desværre går der derefter en uge uden de foretager sig andet end at bestille forsendelse med et helt andet pakkefirma end jeg havde bedt om - og selv betalt!
Største svindelfirma!

Hurtig levering. Fine varer
Desværre var en af varerne dog defekt. Kundeservice svarede hurtigt og sendte ny vare.
Rigtig god købsoplevelse.

Respuesta de No1shop
Jeg er meget glad for mit køb. Det var let at bestille og min vare blev leveret hurtigt 🤗

Respuesta de No1shop
Jeg er meget tilfreds med den bestilte vare og synes jeg fik den tilsendt hurtigt.

Respuesta de No1shop
De har hævet pengene, før varen er sendt. Jeg kontaktede dem efter 2 dage for at høre, om den var afsendt og fik oplyst, at der var sket en “systemfejl”, men at den ville blive sendt med det samme. 2 dage senere rykkede jeg igen, hvor de oplyste, at pakken var indleveret, men at der kunne gå op til 24 timer, før det fremgik i systemet. Nu, 3 dage senere, er der stadig ingen opdatering, og pakken er fortsat ikke på vej.

Respuesta de No1shop
Jeg bestilte varer og pengene blev trukket med det samme. Men jeg modtog ingen besked fra butikken og valgte at rykke. Fik en sludder for en sladder om systemfejl. Efter yderligere et par dage var der stadig ikke sket noget. Jeg kontaktede dem skriftligt for at annullere ordren og bad om at få pengene tilbage. Og pludseligt fik jeg meddelelse om afsendelse med DAO. Men i følge DAO har de ikke modtaget pakken. Jeg kommer ikke til at handle der mere! Jeg har nu hverken pengene eller varerne.

Respuesta de No1shop
Man er desværre nødt til at give én stjerne, selvom den på ingen måde er fortjent.
Vi bestiller en vare, på hjemmesiden står der levering 1-5 hverdage. Pengene bliver trukket med det samme. På 6 dagen begynder vi at efterlyse varen, hvor der så pludselig bliver oprettet en forsendelse via DAO.
Leverandør siger at fejlen ligger hos DAO og er på vej. Vi kontakter DAO som kan berette at leverandør kun har oprettet forsendelse, men ikke sendt noget via dem.
Og sådan forsætter det frem og tillade hvor NO1shop ikke vil erkende at de faktisk kun har trukket pengene og ikke gjort andet. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle dette sted.

Respuesta de No1shop
Produkt der stank giftigt. Selv efter luftning i flere dage og efter vask både ved 30 og 40 grader lugtede tæpperne utroligt giftige. Vaskemaskinen måtte igennem en rens efterfølgende. Produktet kasseret

Respuesta de No1shop
Bestilte mine varer, hurtig afsendelse og vupti så havde jeg mine varer som var præcis som lovet.

Respuesta de No1shop
Over 90% af alle de dårlige anmeldelser I får, handler om, at I trækker pengene på kundernes konti, men sender ikke varerne.
Jeres undskyldning her på TP er for det meste “tekniske fejl”. Virkelig en lorteundskyldning, da ingen virksomhed har så mange tekniske fejl….lad dog være med at bruge den undskyldning hele tiden!!!
Få dog styr på jeres forretning. Send ordrerne og træk pengene derefter. Det vil ændre jeres pinlige rating her på Trust Pilot.
Jeg har selv oplevet det samme med jer for år tilbage og har ikke handlet hos jer siden.
Som svar på jeres kommentar på mit oplæg “vi finder det svært at tage kritikken som værende retvisende”, vil jeg blot returnere med: SÅ LÆS DOG ANMELDELSERNE HER PÅ SIDEN!

Respuesta de No1shop
Jeg er meget taknemmelig - fik alle mine varer hurtigt ☺️
På min seneste ordre opdagede jeg - at jeg havde glemt en vare - kontakede dem på chat og fik tilføjet min vare - nemt - hurtigt og professionelt - tusinde tak for en fremragende service 🙏

Respuesta de No1shop
Pengene blev trukket med det samme, men jeg fik ikke nogen opdatering om varen var på vej. Jeg tog skriftlig kontakt. Fik at vide, at der var tekniske problemer. Blev lovet, at varen ville blive sendt asap og det blev den.

Respuesta de No1shop
Perfekt- meget hurtigt levering.

Respuesta de No1shop
Más información sobre otros tipos de reseñas.