Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt nogle rigtig fine produkter på udsalg. Tog chancen og bestilte hos No1shop, selvom Trustpilot gjorde mig lidt skeptisk - men ville ikke betale mere for samme vare andetsteds. Et produkt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De vil ikke tage imod en returvare. Købte en bænk som ikke var i den forventede kvalitet. Har sendt den retur som beskrevet i betingelserne, men de nægter modtagelse vil ikke sende pengene retur. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich habe 2 Beistelltische/ Körbe bestellt, von denen einer einen Mangel hatte. Offensichtlich ein Produktionsfehler. Ich habe am Mittwoch eine Mail mit Fotos an No1Shop geschickt und heute/ Freitag b... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trækker pengene og sender ikke varerne. Bestilling lagt 7.marts, 9.marts trækkes penge. 14.marts gør jeg kundeservice opmærksom på at dao stadig venter på min pakke. De beklager 2 dage senere og sig... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Kvalitetslegetøj & Brætspil / Gaveartikler / Juleting og Julepynt / Interiør til boligen / Velvære og livsstilsprodukter / Delikatesser Fragt 49 kr. – GRATIS over 499 kr. Levering 2-10 dage

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De vil ikke tage imod en returvare

De har mange flotte ting men køb kun hvis du er sikker på at det ikke skal retur.

14 de abril de 2026

SCAM firma

SCAM firma
Bestilte to daybeds og pengene blev trukket med det samme. Modtog ingen ordrebekræftelse så efter 3 dage skriver jeg til dem. De ‘gensendte’ en ordrebekræftelse som sjovt nok var genereret den dag jeg kontaktede dem. Efter en uge er der ingen pakke på vej og jeg kontakter dem. Modtager så en besked med tracking nummer fra DAO, men dagen efter kan det stadig ikke trackes? Dagen efter modtager jeg en mail om en ‘systemfejl ‘ og at mine varer ikke er hjemme og er udsolgt, men at jeg da kan få dem i en anden farve!
Handler aldrig der igen!

14 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde jeg bare læst Trustpilot før jeg lagde min ordre….

Web-shoppen trækker flot betaling dagen efter ordren er lavet - Desværre går der derefter en uge uden de foretager sig andet end at bestille forsendelse med et helt andet pakkefirma end jeg havde bedt om - og selv betalt!

Største svindelfirma!

25 de marzo de 2026

Hej Tina!

Tak fordi du skrev – vi beklager, at du ikke har haft en god oplevelse.

Vi vil dog gerne understrege, at vi bestemt ikke er et svindelfirma – vi er en dansk webshop, der dagligt hjælper rigtig mange glade kunder, hvilket vores positive anmeldelser også vidner om.

For at vi kan se på dit specifikke forløb og finde ud af, hvad der er sket med din forsendelse, har vi brug for dit ordrenummer. Send det til os på info@no1shop.dk, så kigger vi på sagen med det samme. 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Fine varer.

Hurtig levering. Fine varer
Desværre var en af varerne dog defekt. Kundeservice svarede hurtigt og sendte ny vare.
Rigtig god købsoplevelse.

5 de abril de 2026

Hej Karina!

Tusind tak for de 5 stjerner og din ærlige anmeldelse! 🌟

Vi er selvfølgelig kede af, at en af varerne var defekt – det er ikke godt nok. Men vi er glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe hurtigt og få sendt en ny vare til dig. Sådan skal det være! 😊

Vi glæder os til at se dig igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget glad for mit køb

Jeg er meget glad for mit køb. Det var let at bestille og min vare blev leveret hurtigt 🤗

Hej Pia!

Tusind tak for de 5 stjerner og de varme ord 🤗

Det gør os rigtig glade at høre, at du er tilfreds med dit køb – let at bestille og hurtig levering er lige præcis det, vi går op i! Vi glæder os til at se dig igen! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med den bestilte…

Jeg er meget tilfreds med den bestilte vare og synes jeg fik den tilsendt hurtigt.

Hej Vibeke!

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det glæder os så meget at høre, at du er tilfreds med din vare og at leveringen gik hurtigt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker for alle vores kunder! Vi håber at se dig igen snart. 😊

Hej Eva!

Tusind tak for de 5 stjerner og tommelfingeren op – det sætter vi stor pris på! 👍🏼

Det glæder os, at du havde en god og hurtig oplevelse hos os. Vi glæder os til at se dig igen! 😊

De har hævet pengene

De har hævet pengene, før varen er sendt. Jeg kontaktede dem efter 2 dage for at høre, om den var afsendt og fik oplyst, at der var sket en “systemfejl”, men at den ville blive sendt med det samme. 2 dage senere rykkede jeg igen, hvor de oplyste, at pakken var indleveret, men at der kunne gå op til 24 timer, før det fremgik i systemet. Nu, 3 dage senere, er der stadig ingen opdatering, og pakken er fortsat ikke på vej.

30 de marzo de 2026

Hej Carsten!

Tak fordi du skrev – og vi beklager virkelig, at du har oplevet dette. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi forstår din frustration fuldt ud.

Vi vil rigtig gerne have kigget på din sag med det samme og finde ud af, hvad der er sket. Send dit ordrenummer til os på info@no1shop.dk, så tager vi personligt fat i det hurtigst muligt. 🙏

Useriøs forretning

Jeg bestilte varer og pengene blev trukket med det samme. Men jeg modtog ingen besked fra butikken og valgte at rykke. Fik en sludder for en sladder om systemfejl. Efter yderligere et par dage var der stadig ikke sket noget. Jeg kontaktede dem skriftligt for at annullere ordren og bad om at få pengene tilbage. Og pludseligt fik jeg meddelelse om afsendelse med DAO. Men i følge DAO har de ikke modtaget pakken. Jeg kommer ikke til at handle der mere! Jeg har nu hverken pengene eller varerne.

21 de marzo de 2026

Hej Hanne!

Tak fordi du skrev – og vi beklager virkelig, at du har stået i denne situation. Det er absolut ikke acceptabelt, at du hverken har dine varer eller dine penge, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi vil gerne have fat i din sag med det samme og sikre, at dette bliver løst for dig hurtigst muligt. Send venligst dit ordrenummer til os på info@no1shop.dk, så prioriterer vi din sag med det samme. 🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De trækker pengene og så sker der ikke mere.

Man er desværre nødt til at give én stjerne, selvom den på ingen måde er fortjent.
Vi bestiller en vare, på hjemmesiden står der levering 1-5 hverdage. Pengene bliver trukket med det samme. På 6 dagen begynder vi at efterlyse varen, hvor der så pludselig bliver oprettet en forsendelse via DAO.
Leverandør siger at fejlen ligger hos DAO og er på vej. Vi kontakter DAO som kan berette at leverandør kun har oprettet forsendelse, men ikke sendt noget via dem.
Og sådan forsætter det frem og tillade hvor NO1shop ikke vil erkende at de faktisk kun har trukket pengene og ikke gjort andet. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle dette sted.

18 de marzo de 2026

Hej Joann!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi beklager, at du har haft denne oplevelse.

Vi kan oplyse, at din pakke faktisk blev afsendt, da vi var i kontakt med dig – vi er derfor kede af, at kommunikationen ikke var tydelig nok, så du følte dig tryg i forløbet. Det burde have været bedre formidlet fra vores side.

Vi håber, at du modtog dine varer, og at du vil give os en ny chance. Er der noget uafklaret, er du altid velkommen til at skrive til os på info@no1shop.dk. 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

god kvalitet og hurtig levering

26 de marzo de 2026

Hej Jesper!

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen – det er præcis det, vi går op i! Vi håber at se dig igen snart. 😊

Produkt der stank giftigt

Produkt der stank giftigt. Selv efter luftning i flere dage og efter vask både ved 30 og 40 grader lugtede tæpperne utroligt giftige. Vaskemaskinen måtte igennem en rens efterfølgende. Produktet kasseret

23 de marzo de 2026

Hej Per!

Tak fordi du skrev – og vi beklager virkelig din oplevelse. Det lyder absolut ikke rart, og det er bestemt ikke den kvalitet, vi står for.

Vi vil gerne undersøge denne sag nærmere, da vi tager sådanne henvendelser meget alvorligt. Vil du være så venlig at sende dit ordrenummer samt navnet på produktet til os på info@no1shop.dk, så vi kan få kigget på det med det samme? 🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Perfekt service

Bestilte mine varer, hurtig afsendelse og vupti så havde jeg mine varer som var præcis som lovet.

Hej Carina!

Tusind tak for din anmeldelse – og vi elsker ordet "vupti"! 😄 Sådan skal det være – bestil, modtag og nød dine nye varer!

Vi er glade for, at alt var, som du forventede, og at leveringen gik strygende. Vi håber selvfølgelig, at vi næste gang kan løfte os til de 5 stjerner – du er altid meget velkommen igen! ⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt og nemt og lækre vare

24 de marzo de 2026

Hej Franz!

Tusind tak for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på! 🌟

Det glæder os, at du er tilfreds med både oplevelsen og varerne – hurtigt, nemt og lækkert er præcis det, vi stræber efter! Vi glæder os til at se dig igen! 😊

Dårlige anmeldelser!

Over 90% af alle de dårlige anmeldelser I får, handler om, at I trækker pengene på kundernes konti, men sender ikke varerne.

Jeres undskyldning her på TP er for det meste “tekniske fejl”. Virkelig en lorteundskyldning, da ingen virksomhed har så mange tekniske fejl….lad dog være med at bruge den undskyldning hele tiden!!!

Få dog styr på jeres forretning. Send ordrerne og træk pengene derefter. Det vil ændre jeres pinlige rating her på Trust Pilot.

Jeg har selv oplevet det samme med jer for år tilbage og har ikke handlet hos jer siden.

Som svar på jeres kommentar på mit oplæg “vi finder det svært at tage kritikken som værende retvisende”, vil jeg blot returnere med: SÅ LÆS DOG ANMELDELSERNE HER PÅ SIDEN!

27 de marzo de 2026

Hej!

Tak for din feedback. Vi bemærker dog, at du selv skriver, at du ikke har handlet hos os i mange år og ikke har en aktuel ordre — så vi finder det svært at tage kritikken som værende retvisende.

Vi ønsker dig en god dag!

Jeg er meget taknemmelig 🙏

Jeg er meget taknemmelig - fik alle mine varer hurtigt ☺️
På min seneste ordre opdagede jeg - at jeg havde glemt en vare - kontakede dem på chat og fik tilføjet min vare - nemt - hurtigt og professionelt - tusinde tak for en fremragende service 🙏

26 de marzo de 2026

Hej Linda!

Tusind tak for de varmende ord og de 5 stjerner – det sætter vi enormt stor pris på! 🙏☺️

Det er præcis den slags situationer, vi elsker at hjælpe med – at du hurtigt kunne få tilføjet den glemte vare via chatten, uden det blev til et stort problem. Nemt, hurtigt og professionelt – det er præcis det, vi stræber efter!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang, Linda! 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pengene blev trukket med det samme

Pengene blev trukket med det samme, men jeg fik ikke nogen opdatering om varen var på vej. Jeg tog skriftlig kontakt. Fik at vide, at der var tekniske problemer. Blev lovet, at varen ville blive sendt asap og det blev den.

19 de marzo de 2026

Hej Mette!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi er glade for, at varen til sidst nåede frem til dig! 😊

Vi beklager dog, at du ikke fik løbende opdateringer og selv måtte tage kontakt for at finde ud af, hvad der skete. Det burde du ikke have stået i, og vi arbejder på at sikre, at vores kommunikation bliver bedre, så vores kunder altid er opdaterede – også når der opstår tekniske udfordringer.

Vi håber, at vi næste gang kan give dig en oplevelse, der fortjener alle 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt- meget hurtigt levering.

Perfekt- meget hurtigt levering.

23 de marzo de 2026

Hej Susanne!

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord – det gør os rigtig glade! 🌟

Vi elsker at høre, at leveringen gik stærkt – for hvem vil ikke gerne have deres pakke hurtigt? 😊 Vi glæder os til at se dig igen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.