Nørreport Tandlægerne Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har voldsomt tandlæge skræk, er klar over at det er jeg ikke ene om men jeg bliver mødt med så meget forståelse og tålmodighed. Det har jeg ikke oplevet før Kan varmt anbefale

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende oplevelse! Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er endelig kommet af med min tandlægeskræk! Lars Hansen og hans kollegaer er virkelig dygtige! Troede aldrig jeg skulle skrive det - men jeg glæder mig til mit næste eftersyn - for jeg behøver ikke læ... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

144 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en mega god oplevelse her

Jeg havde en mega god oplevelse her. Super god service, og personalet var så søde og profesionelle.

17 de junio de 2024

Kære Mille

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Det betyder meget for os, at du fremhæver vores søde og professionelle personale. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service, og det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af de bedste oplevelser jeg har haft…

En af de bedste oplevelser jeg har haft hos en tandlæge!

10 de junio de 2024

Kære Danijel

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en af dine bedste oplevelser hos os!

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Mega godt personale!!!

Mega godt personale!!!
Jeg havde den bedste oplevelse hos Nørreport tandlæger, ligefra at blive taget godt imod, til at blive sendt sikkert afsted igen. Vil klart anbefale!

17 de junio de 2024

Kære Sofia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vores mål er altid at sikre, at vores patienter føler sig velkomne og trygge, og det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

De bedste hilsner,

Dygtig tandlæge og personale

Virkelig dygtig tandlæge, der får sine kunder til at føle sig hørt og trygge. Personalet var så søde, venlige og man følte sig virkelig i gode hænder. God oplevelse fra start til slut.

13 de junio de 2024

Kære Susanne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og følte dig tryg og godt taget hånd om fra start til slut.

Vi stræber altid efter at give vores patienter den bedst mulige behandling og service, og det betyder meget for os at få så positiv feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for vores hjælp.

Super rar oplevelse

Super rar oplevelse. Sødt personale, kan anbefales ⭐️

14 de junio de 2024

Kære Ida

Tak for dine 5 stjerner og positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt professionelle og dygtige…

Rigtigt professionelle og dygtige tandlæger. Føler mig tryg i deres hænder
Kan varmt anbefales!

10 de junio de 2024

Kære Tatjana

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores professionelle og dygtige tandlæger.

Venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bondefangeri

Jeg var idag d 22.05-24 en tur forbi Nørreport Tandlægerne. Jeg havde bestilt en tandblegning for det kampagnetilbud de kørte på 799.-

Jeg er af natur mistroisk overfor tandlæger, og spørger altid om den samlede pris - i form af et uforpligtende tilbud før jeg booker en tid. Fordi jeg før har haft fået én pris, og betalt for noget andet.

Jeg skulle have en tandrensning og dernæst så scannet tænderne til bøjlen, der skulle bleges med deres 16% hydrogen peroxide løsning, hvilket lød fint. Dette stod til 2-300kr for tandblegning samt de 799kr for resten, hvilket jeg takkede ja til.

Da jeg før har fået nogle chok i stolen, spørger jeg altid om prisen, før de går igang, for at afstemme den pris jeg har fået førhen med det tandlægen skal til at lave. Da receptionen og tandlægerne åbenbart ikke snakker sammen.

Det blev så 1.600kr plus det løse for det hele, hvilket gjorde at jeg tog mine ting og smuttede derfra. 200% og 2 timers transport for absolut ingenting.

Super fedt :-)

22 de mayo de 2024

Kære Jonas
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos Nørreport Tandlægerne den 22. maj 2024.
Vi stræber altid efter at give vores patienter en positiv og gennemsigtig oplevelse, og det er tydeligvis ikke sket i dit tilfælde.
Vi forstår vigtigheden af klar og præcis kommunikation, især når det kommer til priser og behandlinger.
Vi beklager, hvis der har været en misforståelse mellem receptionen og tandlægerne, hvilket har resulteret i en uventet pris for din behandling.
I håb om at kunne rette op på denne oplevelse, vil vi invitere dig til at kontakte os direkte, da vi som kompensation gerne vil tilbyde dig en gratis tandrensning og blegning.
Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne sikre, at lignende situationer ikke opstår i fremtiden.
Vi håber, du vil give os mulighed for at genoprette din tillid til vores klinik.

Marice, mobil 22149970

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spild af tid

Hold da kæft et sted. Fik besked 15 min før min tid, de var forsinket, jeg går op og melder min ankomst, for kort efter at få en ny sms med endnu længere forsinkelse. Jeg ender med at vente i en time hvor jeg flere gange undervejs spørger om jeg kommer ind, eller jeg skal have en ny tid. men jeg kommer ind, forsikre de alle gangene. Efter en time spørger jeg endnu engang, får så at få svaret de ikke kan nå det. Men de ville slette gebyret og booke en ny tid. Tak for at spilde min tid…..

15 de abril de 2024

Kære Magnus

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration. Dette er bestemt ikke den standard for service, vi ønsker at levere.

Vi beklager den sene besked om forsinkelsen og den efterfølgende længere ventetid. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation og tidsstyring, så situationer som din kan undgås i fremtiden. Vi forstår, hvor værdifuld din tid er, og vi ønsker at gøre det rigtigt.

Jeg kan se, at tandlægen har sendt dig en mail med en dybere forklaring, og et tilbud om gratis tandrensning eller et gavekort på 500 kr. til en behandling.

Vi håber, at vi kan få mulighed for at give dig en meget bedre oplevelse ved dit næste besøg.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Marice, HR-ansvarlig
Mobil 22149970

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god behandling uden smerter og…

Super god behandling uden smerter og behageligt personale

8 de abril de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Kære Plagi. Tak for de flotte 5 stjerner. Dejligt at vi kunne give dig en behagelig oplevelse. Mvh. Marice, Nørreport Tandlægerne

Havde tabt en tand

Havde tabt en tand, der blev sat på plads igen omhyggeligt, men hurtigt og effektivt…..

4 de abril de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Kære Kurt. 1000 tak for dine flotte anmeldelse. Mvh. Marice, Nørreport Tandlægerne

Trygge hænder

Er i trygge hænder, både hos Amalie og hos Lars

15 de marzo de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Kære Gert, Mange tak for en god anmeldelse. Lars og jeg takker. God dag:-) Mvh Amalie - Nørreport Tandlægerne

Professionelt miljø.

Professionelt miljø.
Højt fagligt niveau.
Moderne faciliteter.

15 de marzo de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Hej Henrik. Tak for flotte ord om klinikken:-) God dag !

Dygtig tandplejer

20 de febrero de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Kære Janni, Mange tak for 5 stjerner ! God dag til dig :-)

Maja tager sig af mig

Maja tager sig af mig
I øvrigt en skam, at man har afskaffet aviser i venteværelset. Kim

15 de febrero de 2024

Hej Kim.
Det er skønt at læse at Du føler dig godt behandlet.
God Dag :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Savner min tandlæge og skal vænne mig…

Savner min tandlæge og skal vænne mig til de nye omgivelser.
Men godt tilfreds med mit besøg hos tandtekniker, når det nu ikke kan være anderledes.

21 de febrero de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Kære Charlotte. Mange tak for din anmeldelse og dit input. Fordring skal vil alle vænne os til, vi er glade for at høre at du er tilfreds! Rigtig god dag til dig:-)

Fantastisk rodbehandling

Fantastisk rodbehandling. Jeg var nervøs, da dette ville være en ret vanskelig rodbehandling. Men den top professionelle Maja og hendes dygtige assistent gjorde det hele så afslappet og fuldstændig smertefri, at det var lige før jeg faldt i søvn. Wow, og jeg som har haft den vildeste tandlægeskræk lå nu nærmest og bare flød i stolen (helt uden drugs eller andet afslappende). Ingen smerter før eller efter behandlingen. Tak. 😀

16 de febrero de 2024

Respuesta de Nørreport Tandlægerne

Kære Holger. Mange tak for en god anmeldelse og en fin beskrivelse af besøget hos Maja og assistent! Vi bliver glade over at læse at du har haft en god oplevelse!

Rigtig god dag :-)
Venlig hilsen Amalie - Nørreporttandlægerne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige tandlæger og teknikere som…

Dygtige tandlæger og teknikere som giver sig tid til at forklare situationen og processerne, og en rar og beroligende atmosfære.

7 de febrero de 2024

Kære Mette

Mange tak for en god anmeldelse, vi er meget glade for at netop det er din opfattelse af os som klinik.

Rigtig god dag :-)

Zuper

GLÆDELIG JUL til den bedste tandklinik man overhovedet kan forestille sig.
Da jeg var der sidst talte jeg med en dame i venteværelset, der havde været klient der i mere end 40 år.
Der har været ejerskifte, men den store faglighed og sjæl i klinikken er deres faste holdepunkter. Og det mærker man så snart man træder ind af døren.
Så endnu en gang GLÆDELIG JUL og LYKKEBRINGENDE 2024

5 de diciembre de 2023

Kære Laila

Mange tak for at skrive denne flotte anmeldelse! Vi er glade for at din oplevelse har været god og at vi kan fortsætte med at tilbyde tandpleje på højt niveau til dig!

Glædelig jul og godt nytår :-)

Søde

Søde, venlige og lyttende personale, som var smilene og hjælpsomme 😊

29 de noviembre de 2023

Kære Carsten

Mange tak for denne fine anmeldelse! Vi er glade for denne beskrivelse af vores personale.

Rigtig god dag til dig :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.