Niets ontvangen! Wel betaald! Mail ontvangen in het engels; Of ik tevreden ben met mijn bestelling? IK HEB NIETS ONTVANGEN! Het is, zogenaamd, al n maand geleden verzonden. Geld kwijt en zeer teleur... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het bestelde is wel bezorgd (weliswaar laat, maar toch) helaas waren ze veel te klein. Er staat XL maar M zou beter zijn. Heb ondertussen al gemaild e.d. maar krijg niets geen reactie. Wat ik hier l... Ver más
Ben benieuwd of de bestelling van mijn tienerdochter überhaupt wordt geleverd… Nu al 10 dagen ipv 3 en bijna elke dag een mail over dat de zending onderweg is, maar dat er een technisch probleem met d... Ver más
Waar blijft men pakketje want via mail antwoorden jullie niet ik wil men geld terug als dit niet binnen. De 5 dagen geleverd word ik wacht al lang genoeg tis al meer of 20 dagen geleden dat ik mijn be... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Misleidende website met teringzooi uit…
Misleidende website met teringzooi uit China, die je zelf retour mag zenden
Niet kopen , zijn alleen online bereikbaar
geen adres of telefoonnummer
Ik wacht al bijna een maand op mijn…
Ik wacht al bijna een maand op mijn pakket, en dan ook nog erbij zetten vandaag besteld is morgen verzonden. Zou dit oprecht niemand aanraden.
Ik wacht al meerdere dagen op mijn…
Ik wacht al meerdere dagen op mijn pakketje track and trace werkt niet/heel slecht ik heb nog niets binnen hoop dat dit zo snel mogenlijk gebeurd

Respuesta de Noirme
Ik wacht nog steeds op mijn pakketje en…
Ik wacht nog steeds op mijn pakketje en krijg geen reactie? Hun contactformulier kan ik niet invullen en via de mail krijg ik geen reactie en ik heb oprecht geen geduld meer.
Ik wacht al een lange tijd op mn pakketje en niks hoor ik erover

Tevreden
Goede ervaring met de site, alles was duidelijk en vragen werden goed beantwoord. Ik werd duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden van waar mijn levering was.
Uitstekende klantenservice!
Ik had een probleem met mijn bestelling, maar de klantenservice was fantastisch! Ze reageerden snel en waren zo behulpzaam. Alles werd binnen een paar uur opgelost. Echt top!
Problemen opgelost, maar met wat geduld
Mijn eerste contact met de klantenservice verliep wat stroef, omdat mijn e-mail blijkbaar over het hoofd werd gezien. Nadat ik opnieuw contact opnam, kreeg ik snelle en effectieve hulp. Het duurde iets langer dan ik hoopte, maar ze losten het probleem goed op
Hele slechte kwaliteit
Hele slechte kwaliteit. retourneren is enorm duur en moet naar China. Hier moet je nooit wat bestellen. Zielige mensen werken hier en leveren geen goede dienst.

Oplichterij
Dit bedrijf heeft een zogenaamd stuk gemaakt op hun site met trustpilot reviews. Alles is nep, al die goede reviews staan niet eens op trustpilot. Ik heb hier een joggingspak besteld maar het was super slechte kwaliteit. Koop hier niks!!