Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel vieze smaak en veel te duur. Ik krijg het niet binnen met de beste wil van de wereld. Er zijn betere en goedkopere alternatieven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I've used the 4 step Nomige routine, nightserum, -cream, the dayserum and thetinted moisturizer. I feel that my skin glows from within and i'm absolutely in LOVE with the tinted moisturizer,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nomige is letterlijk op mijn 'huid' geschreven. Bespaar nooit op kwaliteit en al zeker niet als het over dat gaat wat mensen het eerste zien. Ik gebruik de producten van Nomige ondertussen 3 jaar,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een gebruik van ondertussen twee maanden kan ik enkel positieve feedback geven! Mijn huid voelt fluweel zacht, is goed gehydrateerd en ik heb veel minder last van ontstekingen. De DNA analyse vo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Industria cosmética
  2. Proveedor de productos de belleza
  3. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Unique personalized skincare tailor-made according to your DNA and lifestyle.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Top!

Stylish and very nice skin care!

28 de septiembre de 2023

Respuesta de Nomige

Hello there, thank you for leaving us a positive review and your trust in Nomige. Kind regards, Team Nomige

great product

great products in beautiful and user-friendly packaging

10 de octubre de 2023

Respuesta de Nomige

Dear Sofie, thank you for writing us a review. Happy to hear that you are satisfied with your personalised products. Don't hesitate to contact us whenever you have questions. Kind regards, Team Nomige

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opvolging bij gebruik van de producten…

Opvolging bij gebruik van de producten en top service!

10 de octubre de 2023

Respuesta de Nomige

Dag Tessa, heel erg bedankt voor je review. Zoals je weet is elke huid anders en dat is precies waarom persoonlijke producten én persoonlijke opvolging zo belangrijk is. We zijn dan ook meer dan blij dat we jou daarin mogen begeleiden. Tot snel! Veel groetjes, Team Nomige

Ik voelde me bedrogen

Ik voelde me bedrogen. De eerste kennismaking kostte 150 euro. Daarvoor kreeg ik een ondervraging, een zogenaamde DNA test en een behandeling zonder woorden die GEEN resultaten opleverde.

4 de septiembre de 2023

Respuesta de Nomige

Beste mevrouw Kolen, Het is jammer op deze manier te lezen dat u niet tevreden bent van onze service. We hebben het proces doorlopen zoals we bij iedereen doen: 30 min intake waarbij we samen de vragenlijst doorlopen en luisteren naar uw noden, gevolgd door 60 minuten verzorging waarbij we stap voor stap zeggen wat we doen en waarom. Resultaten na 1 behandeling zien, is iets wat we niet kunnen beloven. U kreeg ook een persoonlijk DNA huidrapport, dat u samen met ons kon overlopen. We hebben u herhaaldelijk proberen op te volgen hierover maar hebben geen gehoor gekregen. We staan nog steeds ter uwer beschikking als u dat wenst. Vriendelijke groeten, Team Nomige

Vieze smaak

Vieze smaak - geen effect merkbaar

5 de septiembre de 2023

Respuesta de Nomige

Hi Marleen, jammer om te horen dat je niet tevreden bent van ons product. Ondanks het feit dat we benoemd zijn tot een van de betere smaken voor Collageen-supplementen, is dit natuurlijk heel subjectief en kan het zijn dat dit voor jou minder is.
Na het gebruik van 1 fles (20 dagen) is het normaal dat je nog weinig effect merkt. Dit komt na een 2 à 3 tal maanden consistent gebruik. Geef het dus nog even langer de kans! Veel groeten, Team Nomige.

Beste Services!

Beste Services!
en Mw.Marie Martienes is wel goede beantwoord person!

28 de agosto de 2023

Respuesta de Nomige

Hallo, dankjewel om de tijd te nemen voor deze review, dit appreciëren we enorm. Veel groetjes van het hele team.

Heel blij mee!

Duidelijke communicatie, doorheen het volledige proces word je op de hoogte gehouden, vlot bereikbaar bij vragen, nette verpakking, en vooral de allerbeste huidverzorgingsproducten!!

7 de agosto de 2023

Respuesta de Nomige

Dag Faye, we zijn heel blij dat je jouw weg naar Nomige gevonden hebt en dat wij je doorheen het proces mogen leiden. Zoals je weet zijn we altijd bereikbaar voor vragen of advies. Veel groetjes van Team Nomige

Great products

Great products - no more doubts about what routine or products work best for your skin - and a personalised & fast service! Would absolutely recommend.

31 de julio de 2023

Respuesta de Nomige

Hello Dorien, it brings a smile to our face to read that you love your easy and effective routine. Thank you for supporting Nomige. Many greetings from the team.

Good product

Good product , skin is better .

23 de julio de 2023

Respuesta de Nomige

Hello Gerda, how wonderful to see and hear that you feel the effect of your personalised products. Thank you for supporting Nomige. Much love from team Nomige

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nomige doet wat het belooft

Ik ben van bij de start van Nomige gestart met het gebruik van de gepersonaliseerde Nomige crèmes en serums . Aangezien ik een moeilijke huid heb en Nomige wetenschappelijk gefundeerd was , leek me dit een goed idee om uit te proberen .
Dit was een revelatie voor mijn huid . Ondertussen zijn we een paar jaar later en ouder en aangezien mijn huid voornamelijk collageen tekort heeft , is deze drinkbare collageenboost een perfect supplement . Niet alleen lokale inwerking maar ook van binnenuit . Het werkt sneller efficiënter en is drinkbaar dus makkelijker dan poedervorm en vooral het is wetenschappelijk gefundeerd via voorafgaande studies !! Ondertussen neem ik ze dagelijks al 6weken en ik begin nu al een mooi verschil te merken .
Nomige doet wat het belooft !!

17 de julio de 2023

Respuesta de Nomige

Dag Jacqueline, dankjewel voor deze review en je mooie woorden. De wetenschappelijke onderbouwing van de Nomige producten is wat het verschil maakt, net zoals jij beschrijft. Heel fijn dat je dan ook zo snel resultaat merkt. Geniet van je dagelijkse verzorging en shot. Veel liefs, Team Nomige

Super producten

Super producten, aangenaam en zuinig in gebruik!

12 de junio de 2023

Respuesta de Nomige

Dag Ingrid, heerlijk om te lezen hoe je de Nomige producten waardeert. De luchtdichte verpakking resulteert inderdaad in een zuinig en hygiënisch gebruik. Bovenal verhoogt dit de werking van de actieve ingrediënten die jouw producten bevatten. Smeren maar! :) Geniet ervan. Veel liefs, Team Nomige

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent product well researched…

Excellent product well researched perfect for sensitive skin. Very professional & helpful personnel. Integrity.

19 de junio de 2023

Respuesta de Nomige

Hello Margeret, thank you for sharing your experience. We're happy we found the right skincare solution for you. Have a lovely day. Kind regards, Team Nomige

Great service & top product

Great service & top product! The full process from DNA test to product delivery went super smooth.

15 de junio de 2023

Respuesta de Nomige

Hello Victorine, thank you for leaving us a review. We're glad to read your experience was as smooth as your creams. ;) Have a lovely day! Kind regards, Team Nomige

Zeer tevreden!

Het zijn zeer fijne producten in gebruik maar wat nog belangrijker is: resultaat! Ik heb het gevoel dat mijn huid steviger is en voelt ook heel glad en zacht.

10 de mayo de 2023

Respuesta de Nomige

Hallo, dankjewel voor je review. Fijn te lezen dat je de resultaten voelt en ziet van jouw op maat gemaakte routine. Daar gaan we voor! Veel groetjes van Team Nomige.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vond het zeer aangenaam en vooral…

Ik vond het zeer aangenaam en vooral ook de uitleg van de producten, de juiste manier van hoe je ze moet gebruiken. Zeer persoonlijke uitleg.
Het heeft ook deugd gedaan aan mijn huid.
Groetjes, Mia

15 de mayo de 2023

Respuesta de Nomige

Dag Mia, bedankt voor je review. Super dat je van de Nomige routine houdt. Veel groetjes van Team Nomige!

So worth it!

Great products! Comes with a price tag but it is so worth it! Immediately after the first usage of the products you feel the difference! Very happy with it! And what is also fun… Unboxing your nomige package feels like opening a present. <3

7 de mayo de 2023

Respuesta de Nomige

Hi Valerie, the unboxing experience is indeed exciting! We are happy you love it as much as we do. Keep on enjoying your personal products. Much love, Team Nomige

Easy communication

Easy communication
quick and personal service

17 de abril de 2023

Respuesta de Nomige

Hello, thank you for appreciating our customer service. Nice to hear. Have a great day. Best regards, Team Nomige

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.