Nora Bergen

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig billig drit fra kina. Ente alikevel opp med å betale 6-700 kr det etter lang dialog for å få det ut av verden men var ikke fornøyd. Det skuffer meg at klarna fremdeles samarbeider med dem so... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sender fake produkter fra Kina. Supportmailen deres kommer i retur som ugyldig og når de svarer på kundeservice er det kun bla-bla. Kjørte saken hos Klarna og fikk slettet fakturaen, tror NoraBergen o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel, søppelprodukter fra Kina. Kjøpte et elektrisk apparat som ikke engang hadde norsk støpsel. Ble bedt om å kjøpe en adapter og avslutte sak med Klarna så skulle jeg få hele 5 prosent avslag. De... Ver más

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dere unna den nettsiden

Hold dere unna den nettsiden. Helt enig med alt som skrives om Nora-Bergen. Har opplevd det samme. Helt elendig service. Det de skriver er bare løgn og bedrageri.

22 de abril de 2024

Hold dere unna Nora Bergen

Varene/sandalene tilsvarer overhodet ikke bildene eller kvaliteten fra reklamen. Billig søppel, rett og slett, kan ikke brukes. Størrelsen stemmer heller ikke med "normale størrelser". Intet returskjema vedlagt og skrev derfor mail for å få det. Varen kom fra adresse i Norge, men fikk svar fra dem med beskjed om å returnere til Kina og dekke både forsendelse og ev. toll selv. De fraskrev seg alt ansvar, men var så "rause" at de tilbød meg 15 % rabatt dersom jeg beholder dem og 50 % på neste kjøp. Tror de virkelig på det selv?! Hold dere unna! Er virkelig flau for at jeg gikk på den :-(

19 de abril de 2024

Kjøpte sandaler

Kjøpte sandaler. Var ikke i nærheten av de som ble avbildet. Ble lovet 20% hvis jeg avsluttet tvist med Klarna. Avsluttet tvisten, men fikk ikke 20% avslag allikevel!

8 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk ikke produktene og dårlig kundeservice

Var ikke hjemme da produktene ble levert så de gikk rett i retur og fikk ingen beskjed på noe. Tok kontakt for å prøve å rette opp i det, men fikk aldri noe produkt. Må nå betale for produktene uten å ha fått noen alternativ for å få produktene. De svarte kun på første mail jeg sendte og så sluttet de helt å svare... Skikkelig dårlig kundeservice! Anbefaler alle om å holde seg unna, det skal hvertfall jeg..

23 de marzo de 2024

Svindel...

Svindel...
Ikke handle her da varen ikke stemmer overens med bilde. Det er elendig kvalitet i produktene og de nekter å refundere for varer. Klarna er og med på å ikke ville hjelpe.
De mener at 25% avslag på en vare til 395kr er -8 kroner.

16 de abril de 2024

Ren svindel

Ren svindel, billig dritt fra Kina som ikke lignet på bagen på bildet 🤬🤬🤬 Tragisk at man går på det og blir lurt 😭

12 de abril de 2024

Svindlerfirma

Svindlerfirma. Annonsen sa at det var billige Scetsers-sandaler, og de måtte legge ned butikken, derfor tilbud. Jeg var dessverre dum, og gikk " fem på".
Det som kom var noe plastikk av sandaler. Føler meg skikkelig lurt, og forbanna at jeg gikk i fellen. Håper at dette useriøse firmaet blir stoppet en gang for alle.

3 de abril de 2024

Bare scam

Bare scam - ikke kjøp herfra. Tidligere vært både Håkon Norge og Olav Norge..

4 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.