Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Går ej att reklamera vara som efter ngn månad rämnade i söm och blixtlås som också brister i sömmen. Företaget Gents of Sweden accepterar inte reklamationer. Ej heller vill de kompensera för undermål... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kvalitet til prisen. Har købt både sko og toppe, og det hele føles lækkert og behageligt. En af mine nye favoritbutikker online.

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg så annoncen på FB og det så super ud

Jeg så annoncen på FB det var super billeder så jeg bestilte lystigt
så modtog jeg track nr og kunne se det kom fra Kina
jeg troede jeg handlet med et dansk firma men nej
jeg kunne aldrig finde på at købe tin på nette fra Kina
så det er det rene bondefangeri
nu har jeg modtaget varen det er så ringe en kvalitet
så det er røget i en tøj container det var ubeskrivelig ringe
Vh Ove

29 de julio de 2025

Billig bras

Hvis man kunne give - 5 stjerner ville jeg give dem det , overhovedet ikke den vare vi har bestilt , magen til billig Kineser skrammel skal man lede længe efter hold jer langt væk fra denne biks.

9 de mayo de 2025

Veri truffatori

Veri truffatori
Non comprate!
Attenzione!
Ho ordinato un completo blazer e pantaloni e mi arrivato un pantalone usato jeans .
Dopo che mi arrivato conferma via whatsapp dell' arrivo della merce
Scrivo su WhatsApp chiamo
Numero inesistente

4 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen svarede overhovedet ikke til billedet

Varen svarede overhovedet ikke til billedet, størrelsen passede ikke. Ingen returseddel med, så jeg skrev og bad om en returseddel. Så bad de om et billede af varen. Efterfølgende kom der et tilbud om, at jeg kunne få 30% af prisen og så beholde varen for, det var dyrt for dem at sende den til leverandøren. Det var jeg ikke interesseret i, så kom der mail om, de var glade for, jeg havde accepteret deres tilbud, hvilket jeg bestemt IKKE havde gjort. Hold jer langt væk fra dette firma!!!!!!

16 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har igen skrevet at jeg vil have en…

Har igen skrevet at jeg vil have en returseddel så jeg kan få mine penge tilbage, men de svarer absolut ikke hvergang, varerne er af så ringe kvalitet og str passer ikke til de str der var beskrevet da jeg købte varerne.

Jeg blev bedt om at sende et billede af varerne og det er gjort,men ingen respons tilbage. Hvorfor de vil have et billede fatter jeg ikke, da de har ordrenummeret og der kan de se hvilke varer jeg har købt?

20 de marzo de 2024

Svindel!

Svindel!! De påstår at de leverer fra Norge, men produkt blir sendt fra Kina. Bestilte vekse. Var mye mindre enn forespeilet. Har sett andre nettsteder hvor akkurat samme beskrivelse under «om oss» er benyttet. Styr unna!

21 de marzo de 2024

Questa ditta non esiste

Questa ditta non esiste . È solo una truffa
Ho pagato con Paypall e non ho mai ricevuto nulla.
Se voi signori della finta ditta leggete queste righe speditemi subito la penna sbiancante o vi denuncio alla Polizia Postale

1 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning köp inte från dem

Varning köp inte från dem. Det tog 2 månader innan man fick skorna. När skorna kom var det plast skolan inte äkta Nike så kor. Och väldigt små i storlek. I deras hemsida står det frifrakt och friretur inom 14 dagar. Tog kontakt med dem om hur jag ska retunera vara och dem svarade att det kostar 30USD att skicka tillbaka skorna. Och om jag vill behålla får jag 15% rabatt. Jag skriver tillbaka och hänvisar till deras hemsida där det står fri retur och fri frakt, svarar dem inte, min fråga utan drm skriver tillbaka och du får 25% om du behåller skorna. Hela världen måste vara förskitg med företag

20 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sen leverans och fel skostorlek- för små!!!

Gäller Noramoda.se OBS! Levererar inte när de ska och när produkten väl kommer är de för små i storleken. Det står storlek 41 på skorna men dessvärre är de tre storlekar mindre. Returen får man betala själv, som ska till ett rum i en byggnad i China... Stor varningsklocka på den!

25 de septiembre de 2023

Falsk side

Falsk side - lad være med at køb du betaler men får aldrig dine vare og deres mailadresser er falske så - PAS PÅ!!!!

25 de mayo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.