Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Ver más
La empresa ha respondido
Norm Invest har meget gode anmeldelser. Det var det jeg selv undersøgte efter, da jeg skulle lede efter en investeringsapp. Det er fuldstændig forståeligt. Brugerfladen er ligetil og enkel, hvil... Ver más
La empresa ha respondido
Man får altid fat i en medarbejder næsten med det samme når man ringer, og ellers ringer de hurtigt tilbage. Jeg syntes at Medarbejderne er utrolig hjælpsomme og kompetente. Fantastisk god service.
La empresa ha respondido
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig ekspedition af mine ønsker i forhold til min portefølje.

Respuesta de Norm Invest
Min konto blev pludselig blokeret uden ordentlig varsel eller forklaring. Da jeg spurgte hvorfor, blev jeg bedt om at indsende yderligere dokumentation for at få løst problemet, hvilket jeg gjorde med det samme.
Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for respons, og min konto er stadig blokeret. Manglen på kommunikation og gennemsigtighed er stærkt utilfredsstillende, især når det handler om ens egne midler.
Jeg forventer som minimum klar information og rettidig support – noget jeg desværre ikke har oplevet her.
STAY AWAY

Respuesta de Norm Invest
God kundeservice og stabile afkast

Respuesta de Norm Invest
God service og rigtig gode til deres investeringer 👍😎

Respuesta de Norm Invest
Det er en sand fornøjelse at kunne investere uden at skulle vide alting selv. Det er let og overskueligt.

Respuesta de Norm Invest
Skulle bruge nogle af pengene. Det gik hurtigt med at få solgt. Og venter nu bare på udbetalingen. Perfekt

Respuesta de Norm Invest
Tydelig kommunikation og orientering.

Respuesta de Norm Invest
God og enkel måde at investere på og svar med det samme, da jeg ønskede at opsige en del af min portefølje.

Respuesta de Norm Invest
Rigtig godt investerings firma, altid god service og behandling.

Respuesta de Norm Invest
Gode muligheder for at sammensætte egen risikoprofil og portefølje og forrygende kundeservice. Kæmpe anbefaling, hvis du ikke selv gider brug din tid på løbende at købe og sælge enkeltaktier.

Respuesta de Norm Invest
God rådgivning og meget hurtig ekspedition. .

Respuesta de Norm Invest
Imødekommende service og gode resultater.

Respuesta de Norm Invest
Norm invest har kompetente mennesker ansat - og de reagerer hurtigt på alle henvendelser med flot service niveau. Kan kun anbefales.

Respuesta de Norm Invest
Hans-Christian er altid hurtig til at svare på mine spørgsmål. Virkelig god service! Kan anbefale Norm Invest til investeringer

Respuesta de Norm Invest
Hurtigt svar og styr på tingene

Respuesta de Norm Invest
God service og superskarp rådgivning som altid👌🏼

Respuesta de Norm Invest
God porteføljeforvaltning, super brugervenlig platform og kundeservice i topklasse. Virkelig varm anbefaling herfra.

Respuesta de Norm Invest
Más información sobre otros tipos de reseñas.