En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Ver más
La empresa ha respondido
🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Ver más
La empresa ha respondido
Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Ver más
La empresa ha respondido
NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.
Wesselsmindevej 4, 1. sal, 2850, Nærum, Dinamarca
Personlig og professionel hjælp og service, vild med min vinterkåbe :)

Respuesta de NORDBAEK
Dygtige og hurtige til at betjene

Respuesta de NORDBAEK
Utrolig god oplevelse hos de to yderst venlige Nordbaek damer.

Respuesta de NORDBAEK
Super hurtig betjening og alletiders kvalitet på de varer vi har bestilt!

Respuesta de NORDBAEK
Mycket fina varor, snabb leverans och smidig betalning.

Respuesta de NORDBAEK
Lynhurtig levering, lækre produkter, god returvare politik - ingen slinger i valsen.

Respuesta de NORDBAEK
God og tydelig kommunikation. Hurtig fremsendelse af produkt. Virker troværdige.

Respuesta de NORDBAEK
Hurtig og fantastisk service og med et produkt som er helt i top og tilsvarer prisen. Kan kun give bedste anbefalinger

Respuesta de NORDBAEK
Fuldstændig fantastisk service og med et produkt som er helt i top
Anders Kretzschmar

Respuesta de NORDBAEK
Fantastisk service og vildt lækre produkter

Respuesta de NORDBAEK
Bestilling og opfølgning på ordren var helt ok

Respuesta de NORDBAEK
Den bedste kundeserviceoplevelse jeg har oplevet 👍
Jeg havde skrevet en kommentar på et opslag på FB - en spurgte ind til erfaringer med et bestemt produkt. Jeg gav min ærlige mening. Noget i retningen af “godt produkt, men ikke så holdbar” Butikken rakte ud, ved at bede mig om uddybning mm og efter et par mails frem og tilbage, modtog jeg hurtigt et nyt produkt !! Det var slet ikke det jeg havde forventet - og DET er lige netop essensen ved den gode kundeservice oplevelse.
De bedste anbefalinger fra een der selv er i service branchen 🌸

Respuesta de NORDBAEK
Jeg har været tilbagevendende kunde gennem flere år. Super lækre kåber, jumpsuits, badesko m.m, og derudover en fantastisk kundeservice.

Respuesta de NORDBAEK
SUPER LÆKRE BADESKO, SOM ER NEMME AT TAGE PÅ OG BEHAGELIG AT SVØMME MED. GODE SÅLER SÅ MAN IKKE GLIDER PÅ GLATTE GULVE. Bedre end jeg havde forventet.

Respuesta de NORDBAEK
Modtog godt nok et par badesko i str. 45 i stedet for den heldragt jeg havde bestilt. heldragten kom dagen efter og der var en lille ekstra ting med. samtidig var der printet en returlabel ud og vedlagt, så jeg kun skulle sætte den på og gå ned med den. super god service trods den lille fejl.

Respuesta de NORDBAEK
Más información sobre otros tipos de reseñas.