Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva

Información proporcionada por diversas fuentes externas

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ALTID en fornøjelse at handle…

Det er ALTID en fornøjelse at handle med Ida og Barbara. Hurtigt svar på spørgsmål, hurtig levering af varer. Kvaliteteten og service er i top og jeg anbefaler Nordbaek til alle havbadere jeg kender.

15 de abril de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Irene. Vi er meget glade og taknemmelige for at have positive og loyale kunder som dig <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Super søde og dem selv

Fik super fin hjælp og personlig vejledning i forbindelse med returnering af vare.

10 de abril de 2023

Tak for de flotte 5 stjerner. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det ypperste af netfirmaer.

Alle andre firmaer kan lære god service af Nordbaek.
Nordbeak er et firma, som man gerne handler med igen og igen. Fantastisk service.

18 de abril de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Livi. Tusind tak for din meget flotte feedback. Vi er meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Se det er service

Alt var perfekt og hurtigt🌻

6 de abril de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Hej Søs. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at handle i vores webshop. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu 3 forskellige kåber /…

Jeg har nu 3 forskellige kåber / heldragt fra Nordbaek, og hver og én er SÅ dejlig varme samt skønne at bære. Tak for det!

26 de marzo de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Mette. Tusind tak for dine flotte ord <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NORDBAEK badesko

Jeg har 2 badekåber fra NORDBAEK, som jeg er mega glad for! Købte tilhørende badesko til kr. 399,- hvilket er dyrt. Jeg forventede at modtage sko at sædvanlig NORDBAEK kvalitet - men nej! De har en mega dårlig pasform. Indersålen sidder løst og falder ud når man tager skoene af. Det er i tyndt stof og ikke i neopren dvs. ingen varme til fødderne.
De svarer til et par sko til kr. 20,- købt i Kina. NORDBAEK er dyrt men også kvalitet - det kan man bestemt ikke sige om disse sko.

22 de marzo de 2023

Hej Pernille.

Dejligt at du er glad for dine kåber!

Vi er til gengæld kede af at høre, at badeskoene ikke lever op til din forventninger. Der må dog have sneget sig en lille tastefejl ind i din feedback, da de kun koster DKK 299 og ikke 399.

Vi bruger ikke neopren i vores sko af den simple årsag, at vi synes, det er alt for svært at få neopren sko af og på – særligt når man har kolde fingre. Den feedback vi får fra vores øvrige kunder er, at vores badesko isolerer helt tilstrækkeligt, så fødderne ikke bliver for kolde. Jeg tror, vi har haft én enkelt kunde (i de 5 år vi har solgt badesko), som ikke synes, de var varme nok. Indersålen er med vilje løs, således at den nemt kan tages ud og dermed tørre hurtigere. Mht. pasform får vi ofte at vide, at badeskoene netop sidder rigtig godt på foden, da de er lavet i elastisk lycra, men det er klart, at alle fødder er forskellige.

Vores oplevelse er, at vores badesko opfylder mere end 99% af alle vinterbaderes behov og forventninger, men altså desværre ikke dine, og det er vi selvfølgelig kede af.

Vi håber at byde dig velkommen igen som kunde i fremtiden <3

Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode produkter leveret i…

Super gode produkter leveret i indbydende indpakning - hurtig levering. Kan varmt anbefales.

21 de marzo de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Kitte. Tusind tak for dine fine ord og 5 flotter stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Glæder mig at give kåben som gave til en sej dame.

15 de marzo de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Susanne. Hvor er det dejligt, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Tak! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og venlig betjening…

Rigtig god service og venlig betjening hver gang og altid rigtig god vejledning. Og så er det produkter i en rigtig god kvalitet.

7 de marzo de 2023

Tusind tak for den fine feedback. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Levede fuldt op til forventningerne

Levede fuldt op til forventningerne
Hurtig lev og god service⭐️

10 de marzo de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Anette. Vi er meget glade for, at vi lever op til dine forventninger og håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

God kvalitet og service

Fantastisk produkt og virkelig god kundeservice.

2 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Mads. Tusind tak for dine meget fine ord - vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det betyder meget for en virksomhed som vores. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstrem god kundeservice og…

Tak for ekstrem god kundeservice og super skønne produkter. ;-) - en fornøjelse at handle hos jer.

Mvh
Torben

23 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Torben. Vi bliver meget glade, når vi læser din flotte feedback. Det er rart, at det bliver bemærket og værdsat af vores skønne kunder, at vi hver dag gør os umage for at yde den bedste service :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Super lækre produkter

Super lækre produkter. Hurtig ombytning af mine badesko, da det viste sig, der kom huller i dem efter kort tid. De får min bedste anbefalinger!

22 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Hej Ulla. Først og fremmest er vi kede af, at du oplevede en fejl på dine sko - godt vi kunne få rettet hurtigt op på det. Rigtig god badelyst. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Suplim service

Hurtig ekspedition - lækre varer. Let for en ny opstartet vinterbader, at holde ved trods koldt vand.

21 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Hej Anne-Dorthe. Dejligt du fandt lige det rette udstyr for dig :) Vi håber, du får mange skønne vinterbade-stunder med dit NORDBAEK grej <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Fine badesko som er kommen i brug

21 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Hej Vivi. Tusind tak fordi du handlede hos os. Vi håber at byde dig velkommen tilbage som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super betjening og lækre dragter og…

Super betjening og lækre dragter og huer.
De bedste hilsener
Eva Arpe

15 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Eva. Tusind tak for de flotte stjerner og fine ord, dem er vi meget glade for. Kh. barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt er godt

Alt er godt! Dog et forslag:😊
Som de eneste tøjfabrikanter i hele verden, kunne I prøve at sy nakkeetiketten et andet sted, så den ikke kradser og kilder og irriterer, når man tager kåben på sin lækker nøgen krop…

15 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Hej Andreas. Tusind tak for din anmeldelse - det er meget værdsat! Vi har ikke fået lignende feedback før, men vi vil bestemt overveje, om vi i fremtiden skal være mønsterbrydere, når det kommer til ændring af universal-pladsen for brand labels :) Vi håber, du bliver rigtig glad for kåben uanset! God badelyst. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Fantastisk service

Fantastisk service og utrolig venlig korrespondance igennem bytteprocessen

5 de febrero de 2023

Respuesta de NORDBAEK

Kære Niels. Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.