Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje
  2. Tienda de equipajes

Escrito por la empresa

Vi kender alle følelsen – en kuffert, der går i stykker midt på en rejse, eller som skal skiftes ud efter få ture, fordi kvaliteten ikke holder. Det er både frustrerende og spild af penge. Hos Nordcase ønsker vi at ændre netop dette. Vores mission er at tilbyde kufferter, der ikke bare ser godt ud, men som også kan holde til alt, hvad rejselivet byder på. Vores kufferter er fremstillet af eksklusive materialer som aluminium, der kombinerer holdbarhed og elegance. Dette gør dem til det perfekte valg for den moderne rejsende, der ønsker både funktionalitet og stil. Ikke nok med, at vores kufferter er robuste, de er også designet til at imponere – både i lufthavnen og på dine destinationer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hver eneste Nordcase-kuffert er bygget til at modstå tidens tand og de udfordringer, som rejser kan medføre. Derfor tilbyder vi også livstidsgaranti – vi tror så meget på vores produkt, at vi står 100 % bag det. Med Nordcase får du ikke bare en kuffert. Du får en trofast rejsemakker, der kombinerer stil, holdbarhed og funktionalitet. Det er den sidste kuffert, du nogensinde vil have brug for. Vi hos Nordcase ønsker jer en fantastisk rejse!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en stor kuffert men…

Jeg havde bestilt en stor kuffert men fik leveret en mellem kuffert. Gjorde Tobias opmærksom på fejlen og han sendte den rigtige størrelse. Grundet fejlen fik jeg lov til at glæde min datter med den forkerte forsendelse uden beregning.
Virkelig god service fra Tobias .

23 de abril de 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for den ærlige anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at beskrive både fejlen og hvordan vi løste den — det er den slags åbenhed der hjælper andre med at vide, hvad de kan forvente af Nordcase.

Vi arbejder hårdt på at sikre, at lignende fejl ikke gentager sig, men hvis de sker, skal de håndteres ordentligt. Glæder mig til at høre, at TRAVA Large i sølv lander hos jer snart.
God tur!

— Tobias,
Med-stifter og Adm. direktør, Nordcase

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget imponeret over NORDCASE

Jeg er meget imponeret over NORDCASE. Den er designet uden lynlåse og har i stedet sikre låse, der giver ekstra tryghed. Det giver mig ro i sindet, når jeg rejser. Kan varmt anbefales!

1 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er super glad for mit køb

Jeg er super glad for mit køb. Det er virkelig en flot Kuffert og så er den i høj kvalitet. Er simpelthen så glad for den, og kan varmt anbefale den til andre.

5 de diciembre de 2024

Drømme kuffert

Jeg har altid drømt om en aluminums kuffert og jeg kunne ikke være gladere for mit køb. Hurtigt levering og fantastisk kundeservice, tak!

29 de noviembre de 2024

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Gedigen kuffert i et lækkert design. Og går den mod forventning i stykker, står Nordcase klar til at reparere anytime. Det er da cool.

15 de noviembre de 2024

Respuesta de Nordcase ApS

Fedt du kan lide den! Tak for anmeldelsen.

Min kuffert ankom i går

Min kuffert ankom i går. Er så glad for den! Kvaliteten levede op til mine forventninger. God service og information hele vejen igennem. Klar anbefaling herfra!

14 de noviembre de 2024

Respuesta de Nordcase ApS

Hej Oscar. Super fedt, at du er glad den og at den lever op til dine forventinger!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.