Hade nyss ett långt och informerande underbart möte med Elias på Nordea Node. Jag har aldrig läst på och förstått pensionssparande så han hav mig verkligen en grundig genomgång, tack för att du tog al... Ver más
Jag hade ett rådgivningsmöte på Nordea Node och är mycket nöjd med upplevelsen. Han var både kunnig och transparent, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Han presenterade inves... Ver más
Sara Brändström var fantastisk att arbeta med! Hon besvarade alla mina frågor på ett mycket professionellt sätt, anpassade sig smidigt till min försening och höll sig till precis den information som b... Ver más
Very helpful! Explained everything clearly and I came away understanding my pension much better than I did before.
- Agencia de préstamos
- Institución financiera
- Corredor de seguros
- Servicio financiero no bancario
- Consultor sobre jubilación
Escrito por la empresa
Pension och förmåner har aldrig varit enklare. Nordea Node hjälper dig att maximera din pension och förstå värdet av dina förmåner.
Drottninggatan 33, 111 51, Stockholm, Suecia
- 021 - 22 030
- support@nordeanode.se
- nordeanode.se
Bra och informativt möte
Bra och informativt möte. Fick en bra och tydlig bild av mitt pensionssparande samt försäkringar och andra förmåner.
Mycket trevlig och fick bra hjälp!
Kunnig och sympatisk
Very helpful and interesting!
Thanks a lot to Mr. Ericsson for a very nice consultation regarding Pension. Due to i'm new in Sweden, it was very informative and a very good atmosphere. Will recommend!
Genuint vänligt bemötande
Genuint vänligt bemötande. Många säljare och rådgivare har ett extremt konstlad vänligthet. Ingen stress men ändå effektivt.
Tomasz kändes förtroendeingivande och…
Tomasz kändes förtroendeingivande och hade svar på alla mina frågor samt guideade mig igenom hela processen vad gäller pension och försäkringar! 5+!
Bra och tydlig rådgivning
Bra och tydlig information. Trevlig rådgivare och öppen för att svara på mina frågor!
Pensionsrådgivning
Tomasz Ericsson tar sig tid och förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt enkla knep för att maximera värdet på dina pensionsförsäkringar.
Bra bemötande
Informativt samtal med ett gränssnitt som är lätt att förstå. Svar på alla frågor och en lärorik genomgång.
Sara är en proffsig och trevlig…
Sara är en proffsig och trevlig rådgivare som informerade på ett sätt som var lätt att förstå. Fick bra tips om hur jag ska optimera min pension. Har nu även fått en bättre överblick över mina försäkringar än jag hade innan mötet.
Mötet gick bra och Alexandra skötte sig…
Mötet gick bra och Alexandra skötte sig bra. Kanske mest snurrigt pga hur allt redovisas på Nordea node hemsidan, det gör att det blir snurrigt att hänga med.
Bra rådgivning
Bra rådgivning. Bra research genomförd innan mötet och gemensamma ändringar som vi överenskom genomfördes under mötet. Well done!
Kunnig rådgivare
Mycket bra!
Bra och avslappnad upplevelse med en rådgivning av högsta kvalité. Pratar på ett sett som får en att förstå och fick hjälp med alla mina aktuella frågor.
Great support!
Achieved more for my future in the 60 minutes meeting with Hedvig than my entire life before.
Kunnig och förstående rådgivare
Rådgivaren var väldligt kunnig och förstående, hjälpte mig bra direkt i samtalet och gav vidare råd för vad jag kunde göra själv framöver. Mycket bra!
Strukturerat och bra!
Enkelt att beställa rådgivning
Enkelt att beställa rådgivning, bra med påminnelse, lätt att logga in på mötet. Rådgivaren, Alexandra var lugn och sansad. Visade på de olika delarna och guidade mig bra. Bra rådgivning.
Bra och ärlig hjälp kring min pensionslösning
Fick bra hjälp av en trevlig pensionsrådgivare. Känns som att jag är i trygga händer.
Más información sobre otros tipos de reseñas.