Jeg købte en frituregryde hos denne…
Jeg købte en frituregryde hos denne virksomhed, og min oplevelse har været meget dårlig.
Frituregryden gik i stykker efter relativt kort tids brug og fungerer nu ikke korrekt. Ved købet blev der oplyst 1 års garanti, så jeg kontaktede virksomheden for at få problemet løst. Jeg har dog ikke fået en ordentlig garantibehandling eller en konkret løsning.
Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange både via e-mail og telefon, men nu oplever jeg, at det næsten er umuligt at få kontakt.
I starten troede jeg, at der blot var tale om et defekt produkt, men efter hele forløbet er jeg begyndt at tvivle på, om virksomheden selv håndterer og servicerer produkterne, eller om der primært er tale om videresalg eller dropshipping.
Jeg tjekkede derefter Google-anmeldelserne og kunne se, at flere andre kunder beskriver lignende problemer.
Hvis du overvejer at købe herfra, vil jeg kraftigt anbefale, at du på forhånd undersøger de konkrete garantibetingelser, servicevilkår samt retur- og refusionsproceduren.
Jeg forsøger stadig at få en løsning og refundering for den defekte frituregryde.