Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik taget mit kørekort hos Nordens Trafikskole Og kan ikke andet end at anbefale denne skole til enhver som skal tage sit kørekort 5 store stjerner herfra ✌️✌️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forløb fra start til slut, hvor jeg hele tiden følte mig godt behandlet og i trygge hænder. Undervisningen var profession... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste køreskole med de bedste kørelærere! Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kørsel har fungeret perfekt, og kørelærerne er utroligt gode ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god oplevelse hos Nordens Trafikskole! Jeg har været super tilfreds med både undervisningen og min kørelærer, som var dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene. Nordens Trafikskole er 1... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kæmpe anbefaling herfra
Super lækker skole samt tæt på stationen og ligetil :)
Jeg fik mit kort i første hug takket være deres profesionelle tilgang til undervisningen !

Lækkert med bio stole samt gratis kolde og varme drikke til undervisningen kæmpe anbefaling herfra tak Nordens trafikskole

7 de enero de 2026

Klasse kørerskole og lærer

Kæmpe anbefaling herfra!
Gode faciliteter med lækre biografsæder, god lokation lige ved Nørrebro st,
God og effektiv undervisning af Københavns uden tvivl bedste kørerlærer Allan, der var sød, afslappet og humoristisk, både til undervisningsgangene, men også på vejene. Bestod det hele i første hug og endda på kort tid, da man følte sig prioriteret og altid kunne skrive eller ringe hvis der var noget man var i tvivl om.
Grundlæggende et forløb over al forventning og en kørerlærer/skole man har lyst til at give en god anmeldelse med på vejen:))

16 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samet er den bedste kørelærer!

Jeg havde Samet som kørelærer, og var rigtig nervøs for at kører bil da jeg havde haft en ubehagelig oplevelse førhen til en køreprøve, dog tog det bare nogle få køretimer med Samet hvor jeg så blev tryg bag rattet samt fik kørekortet i første hug hos ham. Virkelig dygtig kørelærer! Kan klart anbefales

18 de diciembre de 2025

Super god køreskole

Super god køreskole! Dygtig og tålmodig kørelærer, god undervisning og en tryg stemning hele vejen igennem. Følte mig virkelig godt forberedt og kan klart anbefales

15 de diciembre de 2025

God kørelærer og køreskole

God køreskole og kørelærer! Sadaqat gjorde et godt stykke arbejde og gjorde det hele til en god oplevelse. Han fik mig hurtigt igennem, så jeg nåede at få kørekortet inden min rejse. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg:).

11 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en virkelig god oplevelse hos…

Jeg har en virkelig god oplevelse hos Nordens trafikskole, undervisningen var tydelig og struktureret.
Hele teamet var super søde og utrolig tålmodige!

Kan varmt anbefale denne skole til alle som ville i gang med et kørekort 🛻🛻

17 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Nordens Trafikskole. Fra start følte jeg mig tryg og godt taget imod – især af min kørerlære Allan. Undervisningen var altid grundig, pædagogisk og tilpasset mit tempo, så jeg følte mig sikker bag rattet hele vejen igennem. Der blev taget tid til at forklare tingene ordentligt, og jeg fik masser af konstruktiv feedback, som virkelig hjalp mig til at blive en bedre og mere sikker bilist.
Stemningen på skolen er afslappet og venlig, og det er tydeligt, at de går op i, at man ikke bare består, men også lærer at køre ordentligt i trafikken. Jeg kan varmt anbefale Nordens Trafikskole til alle, der ønsker et kørekort.

3 de octubre de 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Nordenstragikskole tager deres ansvar alvorligt, dygtige undervisere, god planlægning og så er de altid smilende og godt humør. Vores datter har lige fået sit kørekort, hun bestod både teori og køreprøve første gang det har været en rigtig god oplevelse.
Tusind tak

11 de septiembre de 2025

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Jeg havde en virkelig god kørelærer, som fik mig igennem forløbet. Har lige fået kortet, og er glad for at jeg fik den kørelærer som jeg gjorde.

9 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.