Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overraskende kort svartid og er alltid behjelpelige. Fikk til og med lagt til støtte for en TLD de manglet for på 10 minutter ved forespørsel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I løpet av over 10 år har vi vært gjennom fire forskjellige domeneleverandører, og byttet til Nordhost har vært en drøm. De tok seg av overflyttingen av nettsiden, og resultatet har vært strålende.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har testet produktet "Pro Hosting" for å bruke som webserver. Hittil har jeg kun hatt positive opplevelser. De få gangene jeg har hatt noen utfordringer har support vært lynrask på saken og or... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Computación en la nube
  3. Proveedor DNS
  4. Proveedor de servicios de email

Escrito por la empresa

Nordhost har levert profesjonell hosting på norsk til kunder i Norge og Europa helt siden 1999. Vi er stolte av å være den første norske leverandøren som tilbyr livslangt webhotell – med 50 GB lynrask lagring, fri trafikk og ubegrenset antall e-postkontoer, subdomener og databaser. Alt dette mot én engangsbetaling for en tjeneste du beholder livet ut. I tillegg tilbyr vi webhotell, domenenavn, skytjenester, Linux-drift og konsulenttjenester. Målet vårt er alltid å levere tjenester av høyeste kvalitet kombinert med personlig og tilgjengelig kundeservice. Derfor besvarer vi ofte både e-post og chat også utenom vanlig kontortid. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger her på Trustpilot, og vi vil gjøre vårt beste for å besvare alle anmeldelser. Har du spørsmål om våre tjenester eller leveranser, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi ser frem til et godt samarbeid!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super support!

22 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flyttet 3 domener til Nordhost fra…

Flyttet 3 domener til Nordhost fra domeneshop. Fikk kopiert email og flyttet card/caldav og webapper uten problemer. Smart og lynrask løsning for å importere imap til imap. Effektiv løsning for php versjon, overrides og security. Trengte ikke kontakte support, alt var etter litt hodekløe tilgjengelig i webadmin. Glimranes!

28 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med valget av Nordhost…

Veldig fornøyd med valget av Nordhost som tjenesteleverandør.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, veldig glad for å høre at du er fornøyd med valget ditt. Mvh Håvard hos Nordhost

Tålmodighet er en dyd

Tålmodighet er en dyd. Som en nybegynner på mange områder har Nordhost vist meg en god del tålmodighet ved bytte av vert for min hjemmeside. Og takk for det. Er nok i trygge hender her...

20 de octubre de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det er veldig fint å høre at du føler deg ivaretatt og i trygge hender hos oss. Mvh Håvard hos Nordhost

Knallfornøyd!

Bestilte flytting av domener og mail til Nordhost, og det gjorde de kjapt og nydelig knirkefritt. Helt super service, imøtekommende og hjelpsomme. Alt funker helt strålende nå, til en lavere pris enn andre tilbyr.

2 de octubre de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei Hanne. Tusen takk for hyggelige ord! Vi er glade for at alt gikk smertefritt og at du er fornøyd med resultatet. Mvh Håvard hos Nordhost

God og kjapp support!

Svare kjapt på både chat, epost og tickets.

Lite selskap, forholdsvis rimelig og viktigst av alt - kjapp support.

Nordhost har hosting som passer for de fleste SMB bedrifter :-)

13 de octubre de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei Audun. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på våre tjenester og brukerstøtte. Mvh Håvard hos Nordhost

Bra support

Det er alltid lett å få hjelp fra Nordhost. De svarer kjapt på chatten i arbeidstida!

28 de septiembre de 2025

Hei. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Mvh Håvard hos Nordhost

Enkelt, trygt, god service

Gjekk nyleg over til Nordhost etter fleire år med ein kombinasjon av andre leverandørar. Nordhost var veldig behjelpelege med å overføra Wordpress etc. og admin-systemet deira for DNS, database og sånt var brukarvennleg og kapabelt. Kan absolutt anbefalast om du treng ein typisk "LAMP-stack", eller berre domene og e-post. Har ikkje hatt dei lenge, men det har vore heilt stabilt så langt, og får inntrykk av at dei verdset stabilitet og langvarige kundeforhold.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei. Velkommen som kunde hos oss og tusen takk for hyggelig tilbakemelding på våre tjenester og kundeservice. Mvh Håvard hos Nordhost

Strålende fornøgd!

Strålende fornøgd!
Har brukt Nordhost i mange år og er svært fornøgd! Svært god kundeservice og du når kompetanse umiddelbart! Anbefalast av ein Sunnmøring!

2 de septiembre de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på vår kundeservice og kompetanse. Mvh Håvard hos Nordhost (gift med en sunnmøring).

Flott tjeneste

Flott tjeneste. Leverer det som averteres. Rask support som svarer på en god måte og er behjelpelig med svar på det man lurer på. Setter pris på at det er lokalisert i norge med norsk support.

13 de junio de 2025

Respuesta de Nordhost

Hei Eivind. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på vår kundeservice og tjeneste. Mvh Håvard hos Nordhost

Tipp Topp webhotell

Har ingenting negativt å si på Nordhost. Vel etablert, de hjelper deg med alt. Da de tilbudte lifetime subscription slo jeg til.

27 de junio de 2025

Hei Sindre. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Mvh Håvard hos Nordhost

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.