Vi har bestilt en ordentlig omgang handsker og vi er meget tilfreds med kvalitet, pris og kundeservice. Yderst behagelig sælger og godt produkt, som kostede næsten 50% af, hvad vi ellers betaler.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super venlig sælger ringede til mig for at høre om ikke jeg manglede handsker og andet. Jeg endte med at købe 1 kasser handsker og nogle forskellige klinger. Hvor jeg så fik en iphone 17 med oven... Ver más
Nordic tools har givet os den rådgivning vi har brug for. Kombineret med et bredt og dybt sortiment giver det os muligheden for at hendle langt det meste værktøj, tøj samt maskiner et sted frem for at... Ver más
Ha contestado el 57% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget tilfreds med handlen
Yderst behagelig sælger og godt produkt, som kostede næsten 50% af, hvad vi ellers betaler. Handskerne var af samme kvalitet som de OX-ON handsker vi normalt bruger mange af her.
Vi takker for en super service, hurtig levering og behagelig samarbejde. I er gemt til næste gang der skal bestilles hjem. Tak.
I haven’t get the delivery after 2…
I haven’t get the delivery after 2 weeks and no one reply to my email.
Klasse sælger
Jeg endte med at købe 1 kasser handsker og nogle forskellige klinger. Hvor jeg så fik en iphone 17 med oven i gratis.
Det blev leveret til mit firma 4 dage efter jeg havde snakket med dem, det hele samlet.
Super lækkert
Jeg fik et opkald fra en sælger
Jeg fik et opkald fra en sælger, de forsøger at sælge mig nogle klinger, jeg fortæller dem at jeg var utilfreds med de sidste klinger jeg modtog, hvorefter en chef eller leder tog telefonen og fortalte mig at jeg var nok bare en dårlig håndværker.

Respuesta de Nordic Tool
Mest ubehøvlet sælger jeg nogensinde…
Mest ubehøvlet sælger jeg nogensinde har snakket med, klaphatten begyndte at svine mig til fordi jeg ikke var tilfreds med deres produkter. Virkelig skuffende oplevelse

Klasse service
Klasse service. Jeg købte Supreme Flex handsker, hvilket jeg er meget tilfreds med.

God handel(-:
Arbejdshandskerne var perfekte og hurtig levering.

Glimrende service
Virkelig god service og god kvalitet i produktet. Kæmpe anbefaling herfra!
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice. Ringede ind og fik svar på alt, hvad jeg spurgte om. Yderst sød mand i røret📞
⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig levering!
Handlet her flere gange, super service og hurtig levering!
Fremragende service!
Alt virkede som det skulle 🦁🇭🇷
Rigtig god oplevelse
Det virker rigtigt godt
God service, kom direkte i kontakt med en rigtig person der kunne hjælpe mig med at returnere mine vare
Fuldstændig umuligt at returnere
Kvaliteten af varen levede desværre ikke op til mine forventninger, hvorfor jeg ville returnere varen. Det kan man åbenbart ikke få lov til. Jeg har forsøgt at sende flere mails, ringe flere gange og nu lægge besked telefonsvaren, men intet svar. I følge hjemmesiden skal man i kontakt førend returnering, hvilket jo så er umuligt, når man ikke får respons. Vil bare gerne sende varen tilbage og have mine penge retur.
Super hurtig levering.
Super hurtig levering. Fine produkter til en god pris. 👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.