Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestilt en ordentlig omgang handsker og vi er meget tilfreds med kvalitet, pris og kundeservice. Yderst behagelig sælger og godt produkt, som kostede næsten 50% af, hvad vi ellers betaler.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig sælger ringede til mig for at høre om ikke jeg manglede handsker og andet. Jeg endte med at købe 1 kasser handsker og nogle forskellige klinger. Hvor jeg så fik en iphone 17 med oven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nordic tools har givet os den rådgivning vi har brug for. Kombineret med et bredt og dybt sortiment giver det os muligheden for at hendle langt det meste værktøj, tøj samt maskiner et sted frem for at... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget tilfreds med handlen

Yderst behagelig sælger og godt produkt, som kostede næsten 50% af, hvad vi ellers betaler. Handskerne var af samme kvalitet som de OX-ON handsker vi normalt bruger mange af her.

Vi takker for en super service, hurtig levering og behagelig samarbejde. I er gemt til næste gang der skal bestilles hjem. Tak.

12 de marzo de 2026

Klasse sælger

Jeg endte med at købe 1 kasser handsker og nogle forskellige klinger. Hvor jeg så fik en iphone 17 med oven i gratis.
Det blev leveret til mit firma 4 dage efter jeg havde snakket med dem, det hele samlet.
Super lækkert

2 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik et opkald fra en sælger

Jeg fik et opkald fra en sælger, de forsøger at sælge mig nogle klinger, jeg fortæller dem at jeg var utilfreds med de sidste klinger jeg modtog, hvorefter en chef eller leder tog telefonen og fortalte mig at jeg var nok bare en dårlig håndværker.

18 de febrero de 2026

Hej oscar

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at læse.

Det er på ingen måde den måde, vi ønsker at tale til nogen på. Hvis du har oplevet at blive omtalt sådan i en samtale med os, tager vi det meget alvorligt. Vi forventer altid en respektfuld og professionel tone – uanset situationen.

Samtidig vil vi meget gerne forstå, hvad der konkret gjorde dig utilfreds med de tidligere klinger, så vi kan lære af det og sikre, at du får det rigtige produkt til dit behov. Der kan være stor forskel på kvalitet og anvendelse alt efter materiale og maskine.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på 61 79 42 33 eller mail@nordictool.dk , så vi kan få fulgt ordentligt op på sagen.

Nordic tools

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mest ubehøvlet sælger jeg nogensinde…

Mest ubehøvlet sælger jeg nogensinde har snakket med, klaphatten begyndte at svine mig til fordi jeg ikke var tilfreds med deres produkter. Virkelig skuffende oplevelse

18 de febrero de 2026

Hej Mads

Vi kan ikke finde nogen registreret dialog eller handel med dig i vores system, og vi kan derfor ikke genkende den oplevelse, du beskriver.

Hos os accepterer vi aldrig en ubehøvlet tone – hverken fra vores side eller overfor kunder. Hvis du mener, der er sket en misforståelse, vil vi meget gerne undersøge det nærmere.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på 61 79 42 33 eller mail@nordictool.dk med flere oplysninger , så vi kan få klarhed over situationen.

Nordic tools

Klasse service

Klasse service. Jeg købte Supreme Flex handsker, hvilket jeg er meget tilfreds med.

18 de diciembre de 2025

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med dine Supreme Flex handsker – de er også en af vores favoritter 💪

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for mere.

God handel(-:

Arbejdshandskerne var perfekte og hurtig levering.

21 de enero de 2026

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig pris på!

Det glæder os at høre, at arbejdshandskerne lever op til forventningerne, og at leveringen var hurtig. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Du er altid velkommen igen – vi står klar, hvis du får brug for mere udstyr 💪

Super oplevelse

Hurtig kundeservice alt gik som det skulle

22 de enero de 2026

Hej 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du havde en super oplevelse, og at både kundeservice og forløbet fungerede, som det skulle. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og hurtigt at handle hos os.

Du er altid meget velkommen tilbage.

Fuldstændig umuligt at returnere

Kvaliteten af varen levede desværre ikke op til mine forventninger, hvorfor jeg ville returnere varen. Det kan man åbenbart ikke få lov til. Jeg har forsøgt at sende flere mails, ringe flere gange og nu lægge besked telefonsvaren, men intet svar. I følge hjemmesiden skal man i kontakt førend returnering, hvilket jo så er umuligt, når man ikke får respons. Vil bare gerne sende varen tilbage og have mine penge retur.

16 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.