Wavewash må sidestilles med at sætte møbler under bruseren og kalde det våde resultat for rent - det når ikke konkurrenterne til sokkeholderne. Jeg prøvede WaveWash på et enkelt bilsæde:... Ver más
La empresa ha respondido
Som børnefamilie er denne pletfjerning maskine total genial. Den klare bare alle de pletter vi før måtte leve med. Kan klart anbefales uanset om du har børn, kæledyr eller bare selv er lidt klumset😜
Meget tilfreds! Produktets effektivitet til at fjerne pletter var faktisk imponerede i forhold til størrelsen. Den lille og kompakte størrelse på maskinen gør den nem at bruge og opbevare. Kundes... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er virkelig imponeret over WaveWash. Den giver en effektiv og skånsom rengøring, der fjerner pletter uden at skade møblerne. Jeg har brugt den både hjemme og i bilen, og den fjerner effektivt bå... Ver más
Velkommen til Nordicadvance - Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores innovative produkt WaveWash™, der kan forvandle dit rengørings-game og gøre rengøringen lettere end nogensinde før. Hos Nordicadvance stræber vi efter at tilbyde vores kunder enestående kvalitet og værdi. Her er nogle af fordelene ved at handle hos os: Ekspertise og videnskabelig tilgang: Vores team af eksperter har dybdegående viden om pletfjerning og forstår de unikke udfordringer, der opstår i danske hjem. Med vores videnskabelige tilgang og omfattende forskning har vi udviklet WaveWash™ til at være den ultimative løsning på pletfjerning. Effektiv og pålidelig ydeevne: WaveWash™ er designet til at levere hurtige og imponerende resultater. Uanset om det er kaffe, rødvin eller andre genstridige pletter, er vores produkt skabt til at fjerne dem effektivt og hurtigt. Du kan stole på WaveWash™ pletfjernings evner til at bevare dine møblers skønhed og elegance. Let og brugervenlig: Vi har gjort det til vores mission at skabe et produkt, der er nemt at bruge for alle. WaveWash™ er innovativt og enkelt at anvende, så du hurtigt og enkelt kan fjerne pletter uden besvær. Du behøver ikke at være professionel for at opnå professionelle resultater. Holdbarhed og lang levetid: Vi forstår vigtigheden af at investere i produkter, der varer. Med WaveWash™ får du et langtidsholdbart produkt, der kan modstå daglig brug og stadig levere fremragende ydeevne. Du kan regne med, at WaveWash™ vil være din pålidelige partner i mange år fremover. Kundeservice i verdensklasse: Hos Nordicadvance er vores kunders tilfredshed vores øverste prioritet. Vi er dedikerede til at levere enestående kundeservice og support. Hvis du har spørgsmål, brug for rådgivning eller hjælp, er vores venlige og kompetente kundeserviceteam altid klar til at assistere dig.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte WaveWash for en uge siden, og jeg er utroligt tilfreds med den. Jeg havde spildt vin på min sofa og kunne ikke få det væk ved almindelig vask. En ven anbefalede mig at prøve WaveWash, og jeg kan med sikkerhed sige, at det hjalp. Den fjernede pletten på få minutter uden problemer.

Respuesta de Nordicadvance
Super fint produkt, hurtig levering. Skulle bruge til rengøring efter kæledyr. Kan anbefales

Respuesta de Nordicadvance
Brugt maskinen med stort succes for at fjerne pletter på sofaen derhjemme - super fin kundeservice og levering!

Respuesta de Nordicadvance
Virker fantastisk til at fjerne pletter.
Kundeservice var også meget hjælpsom. Kan klart anbefales!

Respuesta de Nordicadvance
Super nem og effektivt produkt. Fjerner pletter som en drøm uden besvær. 5 stjerner hele vejen!!
Perfekt! Vores sofa og tæpper blev super flotte efter brug. Vi har katte, så der var en del snavs på begge dele, men ser ud som nyt efter brug af renseren.
Klar en anbefaling herfra!

Respuesta de Nordicadvance
Den er virkelig god, er endelig kommet af med alle pletter på sofaen, den kan varmt anbefales.
Og kundeservice er helt i top.

Meget tilfreds!
Den lille og kompakte størrelse på maskinen gør den nem at bruge og opbevare.
Kundeservicen var fantastisk. leveringen tog dog lidt længere tid, da produktet var udsolgt, men de fik den hurtig på lager igen og modtog på 7 dagen.

Genialt køb!
Fik fjernet opkast på sædet
I min bil på ingen tid.
Skulle dog “wawewhases” 2 gange før lugten forsvandt helt.

Fedt produkt!
Min beige farvet formal A sofa står som ny igen, efter jeg havde spildt kaffe over den ene hynde og armlæn🌟

Respuesta de Nordicadvance
Más información sobre otros tipos de reseñas.